Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego az tak ich nienawidza

DLACZEGO Polacy tak bardzoo NIENAWIDZA Arabow jak by im niewiadomo co zrobili

Polecane posty

Dlaczego polacy ,w szczegolnosc***olscy mezczyzni tak bardzo nienawidza arabow,jakby niewiadomo co im arabowie zrobili? nie moge tego zrozumiec

dlaczego?

Gość rowniez stwierdzam ze nie wart
nie wiem czmu ...dziwni sa

Gość gość
Bo sie boja, nienawisc zawsze bierze sie ze strachu.

Gość gość
Polki wolą p*******ć się z Arabami, to ich Polacy nie lubią.

Gość gość
Gdy resztę życia spędzisz w syryjskim pierdlu tylko dlatego, że jakiś kozojebca widział twoje kostki, to zrozumiesz :D

Gość gość
Są zakompleksieni.

Gość gość
mam w rodzinie idiotke ktora wyszla za maz w egipcie za tubylca . wiec mam powody by nienawidzic tej zacofanej rasy . mili i ciepli na poczatku , moga zrobic z kobieta co chca po slubie . ostatnia wiadomosc od sylwii jaka dostala ciotka od sylwii to list ze jest w ciazy i ze czuje sie obco . od pol roku nic wiecej , zadnego kontaktu telefonicznego o internecie nie wspominajac . ciocia dostala pieknych siwych wlosow i probuje ustalic przez konsulat w egipcie czy sylwia w ogole zyje.

Gość gość
Dziwne.

Gość gość
Ta czy ten co kocha to bydło niech się do nich wynosi i bedzie ok.A jakiekolwiek reklamacje niech kieruje w razie czego do allacha.

Gość gość
bo r***ają co lepsze polki a biedota macha siusiakiem ze złości i wali konia

Gość gość
Lepiej walić konia niż zadawać się z taką szmatą co szlaja się z takim brudasem

Gość gość
bo r***ają co lepsze polki a biedota macha siusiakiem ze złości i wali konia :D

Gość gość
To wszystko zaczęło się od wielkiego hitu lat 80-tych Budki Suflera "z autobusem arabów zdradziła go, juz nigdy nie byl soba, o nie" :) Tak to wstrząsnęło naszymi facetami, że do dziś nie są sobą. Wszystko przez tą Jolkę, czy to która się tam puściła. Nieważne która, trauma narodowa jest.

Gość gość
Ja znam wielu Arabów i nie zauważyłam, żeby fleje byli. Wręcz przeciwnie, zawsze wykąpani pachnący, świeże ubranie, koszule odprasowane. Pracują, piorą, sprzątają. Domy i mieszkania mają fajnie urządzone i zadbane. Przynajmniej, hole, jadalnie, salony i kuchnie. W sypialniach nie bywałam, to nie wiem. Łazienki bajeczka.

Gość gość
Ja mieszkam w uk i jestem w stanie stwierdzić, że to sa lenie i brudasy. Dosłownie wszyscy ciapaci ludzie to takie lenie, że głowa boli aż razi po oczach. Ostanio ciapak do mnie mówi, że do normalnej roboty nie pójdzie(pracuje tylko 18 godzin tygodniowo, zresztą jak każdy brudas) to mi powiedział , że to minimum jakie muszą pracować aby dostać socjal. I wali robić po 40 godzin tak jak my skoro i tak ma tyle kasy. Mieszkam w mieście gdzie jest ich od groma a wszystkie te ciapate mateczki siedzą w domu i nie pracują, żadna do roboty nie pójdzie nawet jeżeli dzieci są w szkole. To są nieroby, brudasy, lenie śmierdzące i nic więcej i nie tylko faceci ich nie lubią bo są jeszcze normalne kobiety, które nawet na nich nie spojrzą.

Gość gość
Bo to najłatwiejsze: wyrzucić swoją frustrację na obcego, o którym mało co wiem, który się nie obroni, bo nawet nic z tego nie rozumie itd. Trudniej jest znaleźć faktyczne przyczyny naszej zasranej sytuacji, właściwych winnych, wejść na drogę sądową, próbować coś zmienić w środowisku lokalnym.

Gość gość
22:20 święta racja. Ten kraj jest dziwny, czasem zdaje mi sie że dla wszystkich nie bedzie ratunku. Tylko dla tych nielicznych jednostek, co zdołają wspiąc sie po trupach swoich rodakow na drabine sukcesu...

Gość gość
PRZECHODZE na ISLAMM tam przyajmiej sie wspieraja,a nie jak kattolicy-katole..

Gość Kasiasatanistka1994
Muzułmanie gardzą kobietami :o Ja osobiście marzę bardziej o tym, by być braną przez dwóch umięśnionych czarnoskórych mężczyzn, ale ani w Krakowie, ani na Śląsku takich nie ma :( Po prostu uwielbiam duuuuuuuuuże murzyńskie penisy :classic_cool: a cebulaczki mają 15 cm :o

Gość gość
ja ich nie nienawidze, ja po prostu chce, zeby zostali tam skad pochodza i nie brudzili europy

Gość gość
Nie można mieć szacunku do ludzi którzy ręcznie myją d**y po sraniu

Gość gość
W uk najczesciej nadawane imie to nie John,nie ben ale Mohammed, dzis czytalam artykul:-)

Gość gość
moj stynek ma na imie Mustafa

Gość gość
Ludzie nie lubią czegoś jeśli tego nie rozumieją, nienawidzą rzeczy których nie mogą mieć, ludzie sie boją wszystkiego czego nie mogą pojąć i nienawidzą tego czego musieliby chcieć.

Gość gość
i jak zwykle na mnie urywa się rozmowa...

Gość gość
Nie potrafie odpowiedziec na pytanie zadane w temacie, choc widze wiecej podobienstw miedzy Polakami i Arabami niz roznic. Zaczac trzeba od tego, ze 97% polskich "mezczyzn" nigdy nie widzialo na zywo Araba. Czesc z tych, ktyrzy widzieli pewno nawet nie wiedza, bo pewno wygladal jak Europejczyk z poludnia kontynentu i nie prowadzil wielblada haha Takie polskie zacofanie zwsze mnie smieszy - nienawisc do ras, narodowosci, z ktorymi zadnej stycznosci sie nie mialo. Te wszystkie komentarze na temat traktowania kobiet, historie znajomych i znajomych znajomych. .. Nie trzeba daleko szukac, wystarczy poczytac kafeterie - co drugi polski "facet" traktuje kobiety gorzej niz niejeden Arab! Wiekszosci polskich mezow trzeba uslugiwac: prac, gotowac, sprzatac, rodzic dzieci, bo pan/Misio/mezus itp. pracuje i zarabia i na tym jego rola sie konczy. Ci polaczkowie tlukacy i gwalcacy wlasne zony!! nie, seks nie jest obowiazkiem zony, wiec jak mowi "nie" a pan nadal wciska swojego karla to jest g***t! Rola kobiety w krajach arabskich jest jasno okreslona i wystarczy poczytac internet, zeby wiedziec czego mozna sie spodziewac wiazac sie z Arabem, zadnych niespodzianek wiec nie powinno byc. Co do polakow, wrecz przeciwnie...spodziewac by sie mozna ze w XXI wieku w katolickim kraju wszyscy sie beda szanowac, kochac, a przynajmniej nie bic i g****ic, a tymczasem Polacy to w wiekszosci alkoholicy z malymi mozgami i wielkimi brzuchami! I zeby bylo jasne, ze nie interesuja mnie Arabowie, murzyni itp, ale jeszcze bardziej nie interesuja mnie Polacy! Hipokryzja i nuda!

Gość gość
Interesuja CIE ci ktorzy placa ci 50 zeta za zrobienie Laski przy drodze