Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego az tak ich nienawidza

DLACZEGO Polacy tak bardzoo NIENAWIDZA Arabow jak by im niewiadomo co zrobili

Polecane posty

Gość gość
Bo porwali Stasia i Nel....

Gość gość
Pytanie zadane w temacie jest absurdalne.Autorka tematu zapewne należy do tzw ciężko myślących typów. Myślenie dla niej jest ciężarem a nie chcąc go znosić woli podawane w mediach "na ciepłym talerzu"bzdurki,że jesteśmy rzekomo rasistowscy czy ksenofobiczni,że nie lubimy arabów czy innych grup etnicznych lub nacji. A to goowno prawda. Goowno prawda czyli kłamstwo. Problem nie dotyczy nienawiści do kogokolwiek ze względu na pochodzenie czy przynależność.Dotyczy słusznego sprzeciwu wobec pewnych postaw kulturowych czy przemocy...ekstremalnej przemocy,której świadkami jesteśmy na bliskim wschodzie a ostatnimi czasy też w Europie.Przemocy uwarunkowanej kulturowo i często a często haniebnej bo wobec słabszych i bezbronnych. Wiele grup etnicznych jakie osiadły w jeszcze w XX wieku w Europie a są spoza jej granic zaczyna coraz częściej narzucać jej swe poglądy na rzeczywistość.Wieńczy to przyrost przestępczości i agresji niestety. Godzenie się w bierny sposób na każde warunki i przyjmowanie coraz większej ilości ludzi z tych grup stwarza realne zagrożenia. Tu nie chodzi o jakąś nienawiść do kogoś za to kim jest i skąd pochodzi tylko o sprzeciw wobec tego jak się zachowuje i jak postępuje. Ten temat nie jest w stanie wytrzymać gruntownej krytyki bo opiera się na tezie jaka zakłamuje rzeczywistosc.

Gość gość
Mąż mojej mamy jest arabem i nie akceptowaliśmy go z początku ale teraz jest ok. Nie moge o nim źle powiedzieć bo dba o moją mame i pracuje na budowie. Co do reszty muzułmanów,rozstrzelać :D

Gość gość233
Jestescie smieszni. Arabowie obiecuja Polkom zlote gory, a jak juz wyjda za nich, to przewaznie sa krzyki, bicie, zastraszanie jesli sie mu nie podporzadkujesz. Kaza zonie i dzieciom przejsc na islam , bo u nich kobieta jest traktowana jak zwierze i ma takie prawa, nie moze sie mezowi sprzeciwic. Pozniej kaza im nosic hidzaby i burki. Od malego arabom sie wpaja ze kobieta jest niczym, poczytajcie o kobietach ktore wyjechaly do panstw arabskich, jak sa zniewolone. Jest lista 50 krajow gdzie najbardziej przesladuje sie chrzescijan, prawie wszystkie to muzulmanskie a w szczegolnosci arabskie kraje. We Francji wywoluja zamieszki, pala auta, wiekszosc zyje na zasilku , w Anglii, Szwecji to samo, poczytajcie jak islamizuja arabowie Europe. We Francji w ktorej mieszkam co chwile obrazaja kobiety np w Metrze itd, robia syf i tyle.

Gość gosc233
Poza tym prawie wszyscy terrorysci to arabowie. Moja mama pracuje w przedszkolu i jak jej kolezanka kazala arabowi posprzatac swoje zabawki, a on ze kobiety sa od sprzatania i nie bedzie jej slucham, bo jest niczym. Burka to symbol zniewolenia kobiet, gdy w ich krajach zg***** sie dziewczyne to ona dostaj***aty za cudzolostwo... Nie chca pracowac tylko zyc na zasilkach, w Paryzu codziennie pala auta i niszcza miasta. To zacofana dzi....

Gość gość233
W Londynie, arabowie rozdaja ulotki z prawem szariatu, choc po miescie i mowi ze chrzescijanie nie moga przebywac w ich dzielnicach, bo sa niewiernymi psami. Wprowadzaja szariat, ktory nienawidz innowiercow. W Arabskich krajach chrzescijanie sa przesladowani, dyskryminowani, nie maja zadnych praw, nie ma tam kosciolow i sa mordowani.

Gość gość
ja do nich nic nie mam ...

Gość gość
WEJDZ SOBIE NA YOUTUBE I POSLUCHAJ co aryby robia ze swymi zonami albo bracia i ojcowie z corka jak nie che sie sluchac!!! TO NIE LUDZIE TO TYRANI WIARY!!!

Gość gość
Zaczęło się jakoś w średniowieczu jak Turczyni zaczęli Polskę najeżdżać. Od pokoleń Polak z pohańcem wojował i Europy własną piersią bronił i nad niewiastami branymi w jasyr płakał.

Gość gość
Baron z iloma Ty miales doczynienia na co dzien? Nie pytam o pana z budki kebabowej, ale gosca mieszkajacego obok, z zona, dziecmi czy grupke pracujacych. Pytam grzecznie. Z czescia Twojej wypowiedzi sie zgadzam, ale wg mojej osobistej opinii i doswiadczen , podzielilabym ich na czesc zeuropeizowana i czesc o ortodoksyjna i roszczeniowa (burki, ramadan, brody, manifestacje i postawa roszczeniowa. Tych pierwszych nie odroznisz w podobny sposob od Europejczyka poza sniada karnacja. Co nie zmienia faktu, ze deklaruja bycie muzlumanami

Gość gość
do obrony domostwa najlepiej używać strzelby typu shotgun

Gość gość
podstaw koranu i hadisów to zabijanie niewiernych hadisy to instrukcja co ma robić muzułmanie jak sie modlić jak sie myc i zabijać

Gość gość
Dlaczego polscy faceci tak ich nienawidzą? Bo mają większe penisy od nich i więcej testosteronu.

Gość gość
Baron dobrze prawi!

Gość gość
Nie chcę tego samego w Polsce, co za sprawą tzw. uchodźców dzieje się w państwach, które sprowadziły tych barbarzyńców do swoich krajów. Jak słyszę co opowiadają te lewackie debile w mediach to mi się niedobrze robi. Głupota lewaków, tak jak to napisał Baron, nie ma granic, nawet gdy takiemu będą odżynać głowę jego usta charczeć będą o multi-kulti i tolerancji. W ogóle, choć jestem osobą bardzo tolerancyjną, nie rozumiem lewackiego myślenia prowadzącego do zagłady naszej cywilizacji.

Gość gość
bo lewaki to tepaki :(

Gość gość
Bo zabijają białych chrześcijan

Gość gość
Bo to są chołoty nie ludzie (Araby) . Ja sama nienawidzę Arabów bo oni są paskudni jak noc i nie mają tolerancji do Europejczyków!!!!!!!!!

Gość nie tylko mężczyzni
dlaczego az tak ich nienawidza 2013.12.06 Dlaczego polacy ,w szczegolnosc***olscy mezczyzni tak bardzo nienawidza arabow,jakby niewiadomo co im arabowie zrobili? nie moge tego zrozumiec x Bo jestes BEZROZUMNA... A są Polskie Kobiety ktore ich takze nie trawią i mów za siebie na drugi raz !!!

Gość stokrotkaaa_polna
Większość z Was wypowiadająca się tu nie ma pojęcia o czym mówi. Tak samo jak w polskich rodzinach istnieje przemoc w domu, tak samo też i we włoskich, chińskich, amerykańskich czy w arabskich. Nie ma co uogólniać, zło jest na całym świecie, poza tym możecie sobie nienawidzić pewnej osoby, lecz nie całe świata, gdybym miała za wroga osobę o zielonych oczach nie znienawidziła bym wszystkich zielonookich w okół mnie, to są tacy sami ludzie jak mi. Jedyne co mogą mieć lepsze, to są bardziej sumienni co do swojej religii i z tego, co mi wiadomo to bardziej dbają o higienę :) I nie można tak samo nie rozumiem nienawiści do islamu- każda religia jest idealna, to ludzie wyznający ją są nie idealni, dodatkowo muzułmanie wierzą w tego samego Boga, słowo "allah" oznacza: "Bóg". Są naszymi "młodszymi braćmi" tak jak my jesteśmy "młodszymi braćmi" judaizmu.

Gość gość
Ja bym utylizował wszystkich fanatyków którzy w imię wiary czynią innym krzywdę.

Gość stokrotkaaa_polna
Wystarczy przeczytać Księgę Kapłańską albo Mądrości Syracha, aby zauważyć, że u nas, w chrześcijaństwie, również poniekąd zabronione są kontakty z bezbożnymi, jest taki jeden cytat, który nie dawno czytałam, mówiący o tym iż "lepiej umrzeć bezdzietnie niż mieć dzieci z bezbożnikiem", więc wydaje mi się iż w każdej religii to wszystko działa bardzo podobnie, narzekacie, że muzułmanin nie może przyjaźnić się z wyznawcą innej wiary, a przecież u nas jest bardzo podobnie i jakoś nie każdy Chrześcijanin nienawidzi ateistów, co do innych argumentów też miała bym sporo do powiedzenia,np. muzułmanie uznają Jezusa i Maryję, czczą ich nawet :)

Gość gość
nienawidzę arabskiej i bolywodzkiej muzyki,aż mnie skręca od tych dzwięków już wolę black metal.