Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warto bylo

Nie WARTO byc mila dobra pomagajaca skromna bo pozniej cie wykorzystaja obgadaja

Polecane posty

Gość nie warto bylo

Naprawde nie warto byc zbyt milmy dobrym uczynnnym pomagajacym wszytskim kto sie nawinie,wykorzysta twoja dobrosc bo bedzie wiedzial ze nie odmowisz... bo pozniej tacy ludzie wysmieja cie ,obgadaja.. juz wile erazy sie o tym przekonalam

Gość gość
To prawda, ale jak ktos ma nature ciela jak ja to nic nie poradzisz..

Gość gość
Najlepiej być zimna oschla SUKA, Taka prawda ..

Gość niestety juz nie ten swiat
no niestety ,swiat psuje sie schodzi na psy teraz LICZA sie cwani aroganccy ludzie,podtepni,falszywi...

Gość tak bywa  niestety
Niestety nie warto pomagac ,bo pozniej ta osoba ktorej pomozesz ,tak odwrocic kota ogonem ,ze zrobi z Ciebie idiotke... a sama wyjdzie na prosta..tacy ludzie sa cwani... Znam taka jedna dziewczyne niby skromna cisza,prawie nic nie mowi,udaje tylko taka a tak naprawde to cwana przebiegla bestia,a z wygladu taki aniolek niby i z zachowania,ale dobrze gra,wiele mysli...dobra aktorka tak naprawde cwana

Gość rowniez stwierdzam ze nie wart
Ja tez bylam glupia naiwna i pare razy zlapac sie takim ludziom ,bo wyczuli moja dobroc i ze im nie odmowie ,poznalam dziewczyne wlasnie taka z wygladu jak aniolek blond cichutka,mila malo mowiaca ale jak cos chciala pomoc to mowila od razu ,to ja bym sie troche wstydzila ona nie...pomoglam to pozniej zrobila ze mnie idiotke i z tego prosto wyszla-cwaniara...a jak raz ja o cos poprosilam to moowila w taki mily sposob ze niby nie moze...

Gość gość
Dokładnie.

Gość dsadfssdfs
Ja sobie nie radzę, mam stany depresyjne. Ludzie mi chcą pomagać, ale wcale mi lepiej od tego nie jest. Nawet teraz już nie chcę pomocy, bo pomoc ludzka zwykle nie jest bezinteresowna. Chcą tak jak wy żebym za pomoc była im do końca życia wdzięczna i to okazywała, żebym się odwdzięczała, jak czegoś nie mogę zrobić to potem wyrzuty, "a ja zrobiłam to, a ty nie możesz mi pomóc". Ja nie mam siły żeby się odwdzięczać, zależy oczywiście o jaką sprawę chodzi i w jakim czasie. Jak jest mi źle to nie potrafię za nic się zabrać. Teraz odmawiam jak ktoś chce mi pomagać, bo wiem z czym to się wiąże. Za jakiś czas "pomocnicy" przyjdą i będą chcieli żeby się odwdzięczyć.

Gość gość
nie ma bezinteresownosci

Gość gość
Można być dobrym i uczynnym, ale odmówić, jak trzeba. Ten, kto nigdy nie odmawia, to c**a, a nie dobry człowiek.