Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sikaja panie z kiosku

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość MerejaKery
w krzaki ewentualnie pod lade.

Gość Dywanem w morde
Do pustych butelek po zoltym pałerejdzie

Gość gość
klientom w kieszen,albo do bloku na klatke schodowa🖐️

A to dziwne :D często kupuję coś w kiosku i nie zastanawiałam się gdzie te panie/panowie załatwiają potrzeby fizjologiczne, a przecież pracują 8 godzin dziennie i czasem jeszcze więcej. Wstrzymywać przez 8 godzin moczu się nie da, a co dopiero jak kupę się chce. Możliwe, że jeśli jest to jakiś kiosk w centrum miasta i w pobliżu pasaż, albo jakiś sklep to tam korzystają z toalety.

Gość gość
byl juz kiedys taki temat :D tez sie nad tym zastanawiam. pewnie maja jakis nocnik a potem to wylewaja za kiosk. bo tak latac gdzies do najblizszego sklepu to raczej watpliwa opcja.

Gość gość
ale to widac przeciez przez szybke to co kuca i sika? a klient podchodzi chce cos kupic a on przepraszam , tylko sie zsikam?

Gość darass
sikaja tam gdzie kierowcy TIRów!!

Gość MerejaKery
W kiosku sie pracuje 10 - 12 godzin a nie 8 🖐️ bo zazwyczaj sa otwarte od 6 do 18

Gość MerejaKery
Na moim osiedlu jest taki kiosk i tam kioskarka ma taka scianke i za nia stoi sedes, ale jak to jest w innych kioskach to nie wiem.

Gość gość
kierowcy tirow leja do butelek :classic_cool: a kioski w wiekszosci sa tak zabudowanie (tzn. kazda szyba jest z******* gazetami/papierosami/bogwieczymjeszcze), ze przeciez nic nie widac. szkoda ze nikt ze znajomych tam nie pracuje, zapytalabym.

Gość gość
A co z kupa?

Gość ulozony
znajoma mowila ze robin kupe wieczorem w niesprzedane gazety

Gość Dywanem w morde
W pampersa. Pomyslcie , stoicie przy okienku i kupujecie snikersa a w tym czasie kobiety czy facio przy kasies adzi klocka......

bez przesady, kupę moża wstrzymać,12 godzin to nie jest dużo, ja kiedyś na zielonej szkole, 12 dni trzymałam, miałam nadzieję,że do domu ją zawiozę, ale jednak 13 dnia nie wytrzymałam :(

Gość gość
ja sie nigdy nie spotkalam z wc w kiosku...

Gość MerajaKery
No to ja mowie ze nie wiem czy tak jest wszedzie ale u mnie na osiedlu ma sedes. Nie ma lezienki, tylko na taka scianke a z drugiej strony jest szyba oblozona gazetami wiec jak sie spojrzy przez ta szybke to widac, ale jak ma zamkniete okienko to nic nie widac.

Gość gość
dlatego ja nigdy niczego nie kupuje u obesranego lub srajacego polactwa. kupuje tylko w nowoczesnych city centerach u zachodnich handlowcow

Gość gosciowa
jak moja ciotka pracowalam w kiosku w centrum to do maca chodzila na sikanie

Gość gość
na gazetę :classic_cool:

Gość nie jestem frajerką
Najczęściej takie osoby mają umowy z jakimś sklepem/lokalem w okolicy, zamykają na chwilę kiosk i idą za potrzebą ;)

Gość gość gościowy
Albo mają pampersa albo na zapleczu mają sedes

Gość gość
:D niektóre odpowiedzi rozwalające :D

Gość gość
Przeważnie mieszkają gdzieś w pobliżu i idą do domu za potrzebą.

Gość gość
moja ciotka pracuje w kiosku i ma tam wiaderko i w wiadro sika i potem na koniec dni wylewa siki.

Gość gość
Bosh, ale wszyscy jesteście zabawni z tymi butelkami i pampersami. Ot, po prostu pracownicy zamykają sklep i idą za potrzebą. Nie zastanowiły was te wieczne karteczki "zaraz wracam"? Kioski albo mają umowy z okolicznymi biznesami, w których są kible, albo po prostu zatrudniają osoby mieszkające niedaleko.

Gość gość
Ja w miejscu pracy też nie mam kibla. Staram się załatwić potrzeby przed pracą, a później dopiero po 12-tu godzinach pracy. Jakoś mi się to udaje.

Gość gość
Ten temat poprawił mi humor :D Moi sąsiedzi mieli dwa kioski, teraz już został im jeden. Pani pracowała w tym na naszym osiedlu a mąż niedaleko rynku (około kilometra od domu) syn i córka ich zmieniało w pracy, a za potrzebą pani chodziła do domu, a pan do domu córki, bo niedaleko mieszka. Odwieczna tajemnica rozwiązana :)

Gość gość
Przyznam że jest z tym trochę problemu,bez sikania na ogół wytrzymuję ok.10-godzin,dla mnie największym problemem jest okres,(zazwyczaj mam obfity) więc zmieniam podpaski średnio co 2-godziny i wtedy zamykam okienko i po prostu wychodzę za zasłonkę.