Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

STOJE PRZED WYBOREM STUDIÓW POMÓŻCIE KTÓRY Z TYCH KIERUNKÓW

Polecane posty

Gość gość

rozważam: - położnictwo -pielęgniarstwo - geodezje -finanse i rachunkowość - kosmetologie Lubie matematykę, logiczne myslenie, nowinki kosmetyczne oraz ciekawostki medyczne. Zalezy mi na pracy, która będzie szanowana przez innych, ambitna i zarobki nawet nawet żeby były.

Gość gość
stawiam na położnictwo/pielegniarstwo, o ile chcesz w przyszlośc**pracowac na zmiany - nocki itp. W finansach i geodezji cieżko sie przebić jak sie nie ma znajomości. Kosmetologie daruj tym bardziej.

Gość gość
nie ma pracy po pielęgniarstwie a tym bardziej po położnictwie... kosmetologia spoko- wlasny gabinet

Gość gość
nie ma pracy po pielęgniarstwie?... Po kosmetologii własny gabinet i ekstra zarobki? bajki. Nie zgadzam sie z Tobą.

Gość gość
piguła 1600zł w szp. dzieciątka jezuz w wawie . z******te zarobki. duża konkurencja jest wsród piguł. kilka lat temu było dobrze teraz znowu źle

Gość gość
idz na to co najbardziej Cie kreci, ja poszlam na FInanse i rachunkowosc bo tez twierdzilam ze lubie matme a ciagnelo mnie na co z biologi, w koncu rzucilam studia i poszlam na dietetyka. kazdy sra ze nie ma pracy/ po wszystkim są niskie szanse/ patrz to co lubisz robic. SERIO