Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Chc臋 by膰 szczuplutka

呕egnamy kilogramy

Polecane posty

Go艣膰 Chc臋 by膰 szczuplutka

Postanowi艂am za艂o偶y膰 ten temat by poszuka膰 wsparcia ;) Owszem jest mn贸stwo takich temat贸w ale albo s膮 p贸艂martwe albo jest tam ju偶 zgrana grupa. Ten temat pewnie b臋dzie z tych p贸艂martwych ale warto spr贸bowa膰. Zacz臋艂am tydzie艅 temu, przez ten czas pozby艂am si臋聽r贸wno jednego kilograma :P Mo偶e nie du偶o ale to ju偶 jest jaki艣 sukcesik ;) Mo偶e kto艣 si臋 przy艂膮czy? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 piekna_piekna
ile masz do zgubienia??? jaka dieta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna_piekna
powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Isia1991
ja si臋 ch臋tnie przy艂膮cz臋..:) mam do zrzucenia 10 kg (a偶!), w og贸le ostatnio si臋 za艂ama艂am, bo nawet nie wiem kiedy przyty艂am 4 kg..:( wi臋c.. od 3 dni nie jem s艂odyczy, poprawiam nawyki 偶ywieniowe i zwi臋kszam dawk臋 ruchu.. trzymajcie kciuki:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wa艂eczek
Cze艣膰 dziewczyny ja si臋 ch臋tnie do was przy艂膮cz臋. Tak偶e mam do zgubienia 10kg;/ Aktualnie wa偶臋 chyba 69kg, musz臋 kupi膰 baterie to wagi to b臋d臋 wiedzia艂a na pewno. Nie chce stosowa膰 偶adnej radykalnej diety bo to mi nie wychodzi po prostu b臋d臋 je艣膰 mniej i mniej kalorycznie no i oczywi艣cie 膰wiczenia ale takie domowe;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ja z do艣wiadczenia wiem, 偶e samemu trudno schudn膮膰. Przed 3 laty zmieni艂am nawyki 偶ywieniowe i wprowadzi艂am ruch do domu, ale da艂o to jedynie tyle, 偶e nie tyli艣my, ale po odchudzaniu ani widu ani s艂ychu nie by艂o, wi臋c si臋gn臋li艣my po diet臋, 偶eby metabolizm poprawi膰.

Udost臋pnij ten post

Wa艂eczek (uroczy nick! :)) witaj ;) I powodzenia oczywi艣cie. Ja te偶聽nie planuj臋 偶adnych radykalnych diet, robi膮c takie rzeczy na w艂asn膮 r臋k臋 mo偶na sobie zbyt bardzo zaszkodzi膰 ;) Amelia spr贸buj臋 najpierw sama, p贸藕niej - je艣li nie wyjdzie - zasi臋gn臋 rady dietetyka ;) No ale licz臋, 偶e si臋 uda :) Kolejny dzie艅 na plus. Cho膰 by艂o ci臋偶ko bo kole偶anka wyci膮gn臋艂a mnie na kaw臋 i kusi艂a mnie kawami smakowymi (ich kaloryczno艣膰 dochodzi do 800kcal) i moim ulubionym ciastem marchewkowym (takim z kremem). No ale wypi艂am herbatk臋 smakow膮 (bez cukru!) i jako艣 przetrwa艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wa艂eczek
nick zgodny z prawda ;) ja te偶 na razie pr贸buje sama mo偶e akurat si臋 uda. Ja te偶 mia艂am dzisiaj ci臋偶ko poniewa偶 szwagierka upiek艂a swoje popisowe ciasto raffaelo;/ oj ci臋偶ko by艂o ale da艂am rade i si臋 nie skusi艂am. W艂asnie siedz臋 sobie sama i popijam zielon膮 herbatk臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wa艂eczek
zapomnia艂am doda膰,偶e mam 167cm wzrostu wi臋c tragedii nie ma ;)

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 :-) ja jaki艣 tydzie艅 temu za艂o偶y艂am w艂asny topik ale zdech艂 艣mierci膮 naturaln膮, a nie jest dobrym rozwi膮zaniem pisa膰 sama ze sob膮 wi臋c ch臋tnie si臋 przy艂膮cz臋 :-) ja wa偶臋 jakie艣 64 kg a chcia艂abym 55 przy moim wzro艣cie 166 cm. W艂a艣nie zda艂am sobie spraw臋, 偶e za r贸wne 4 miesi膮ce b臋d臋 mia艂a urodziny, ostatnie z 2 z przodu :-) Chcia艂abym tego dnia m贸c spojrze膰 w lustro i powiedzie膰 "stara z Ciebie dupa ale za to jaka!! :-D " Mo偶na by rzec, 偶e czasu mam du偶o, ale mi nie tylko na utracie kg zale偶y ale i na poprawie kondycji, uj臋drnieniu cia艂a. Dlatego nie pokusz臋 si臋 na 偶adn膮 diet臋 - g艂od贸wk臋 , kt贸ra owszem da艂aby szybki efekt, ale tylko w liczbach, bo wiadomo 偶e 艂adniej chudnie sie je艣li chudnie si臋 wolno + 膰wiczenia. Chcia艂am si臋 dzi艣 zmobilizowa膰 i p贸j艣膰 na si艂owni臋 pierwszy raz w 偶yciu. Niestety dopiero rano zacz臋艂am kompletowa膰 str贸j i okaza艂o si臋 , 偶e wcze艣niej musz臋 zrobi膰 pranie :-P Ka偶da wym贸wka dobra?? Mam nadziej臋, 偶e nie i jutro ju偶 zwarta i gotowa prze艂ami臋 si臋. Dzi艣 troch臋 pobiega艂am po domu :-D, poskaka艂am na skakance i pota艅czy艂am i musz臋 przyzna膰 z b贸lem, 偶e moja kondycja jest s艂abiusie艅ka :-( Ale zamierzam ostro si臋 za ni膮 wzi膮膰 , wczoraj kupi艂am rower i o ile pogoda si臋 poprawi poje偶d偶臋 na nim ju偶 teraz. A kiedy zrzuc臋 ju偶 troszk臋 i nie b臋d臋 straszy膰 w kostiumie k膮pielowym zamierzam zacz膮膰 chodzi膰 na basen. Same chyba przyznacie, ze plany mam bardzo ambitne?? Oj 偶ebym tylko mia艂a si艂臋 na ich realizacj臋!!

Udost臋pnij ten post

A co do diety to postanawiam je艣膰 trzy posi艂ki dziennie 1. typowe w臋glowodanowe - owsianka, kasze, makarony, ry偶 etc. 2. warzywa - w formie sa艂atek, sma偶one na teflonie, gotowane, zupy 3. mi臋so / jajka / nabia艂 - mi臋so gotowane lub sma偶one saute Dieta prosta ale taka mi w艂a艣nie potrzebna, 偶eby 艂atwo mi by艂o trzyma膰 si臋 jej zasad. Do tego dodam, ze nie u偶ywam cukru i m膮ki pszennej - w 偶adnej postaci. Ale to przede wszystkim ze wzgl臋d贸w zdrowotnych ( kandydoza ).

Udost臋pnij ten post

Qaa witaj! ;) Ja te偶 w艂a艣nie staram si臋聽chudn膮膰 powoli i zdrowo, bo te偶聽pragn臋 j臋drnego cia艂a i powrotu do kondycji ;) I wag臋 i wzrost podobne mamy, fajnie :) Na razie niestety 膰wicz臋聽w domu - bo do po艂owy stycznia nie b臋d臋 mia艂a kiedy chodzi膰 na si艂owni臋 ;/ Za du偶o czasu na dojazd do centrum by mi zesz艂o a mam straszny nat艂ok roboty na studiach i w pracy :( Ale paradoksalnie to te偶 mnie motywuje bo id臋 z kole偶ank膮 i nie chc臋聽偶eby mnie widzia艂a jak po 30 sekundach dysz臋 jak stara lokomotywa (kole偶anka troch臋聽wredna jest) :D Wi臋c 膰wicz臋 w domu 偶eby cho膰 troch臋 zbudowa膰 kondycj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja rok temu wazylam przy wzroscie 171 cm 52 kg. Przytylam w kilka miesiecy do 69kg.. Udalo mi sie w miesiac schudnac do 65 kg i trzymam wage. Problemem dla mnie jest to, ze chce zajsc w ciaze i teraz to juz chyba lipa z odchudzaniem :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna_piekna
dziewczyny a jakie cw planujecie robic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia Dubicka
kilogram na tydzie艅 przy samej diecie to dobry wynik :) Cz臋sto nawet i taki ci臋偶ko osi膮gn膮膰 ;/ Mi panienka dla kt贸rej opiekuj臋 si臋 potomkami chwali艂a sobie tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, dosta艂am od niej jedno pojemnik w prezencie a te偶 mo偶na je kupi膰 na allegro. Jako 偶e najlepiej jest 艂yka膰 je 3 miesi膮ce naby艂am 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego nakr臋ci艂a mnie zdrow膮 偶ywno艣ci nisko przetworzon膮. I ju偶 po miesi膮cu spali艂am 9 pocz膮tkowych kilogram贸w ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami kt贸rymi si臋 zajmuj臋 i plac zabaw ;) Przed tym by艂am na samej odpowiedniej diecie ale wcze艣niej nie by艂o takich rezultat贸w ;) Preparaty zosta艂y dopuszczone do obrotu na terenie PL przez g艂贸wnego inspektora sanitarnego. Nie ma w nich te偶 偶adnej zab贸jczej chemii tylko naturalne sk艂adniki co zarazem nasila bezpiecze艅stwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znowu ta g艂upia reklama w ka偶dym w膮tku!

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny! Przy艂膮cz臋 si臋, bo w topiku, w kt贸rym od tygodnia si臋 udzielam, g艂ucho si臋 zrobi艂o, a ja potrzebuj臋 spowiada膰 si臋 z grzeszk贸w i cieszy膰 z sukces贸w. :)) Mam jakie艣 164-165 cm. Jeszcze 2 tyg temu wa偶y艂am 63 kg, wczoraj, podczas niedzielnego wa偶enia, licznik pokaza艂 61! :) A wi臋c 2 kg w 2 tygodnie. :) Jestem m艂odziutka, wi臋c pora teraz zabra膰 si臋 za siebie, te偶 za 4 miesi膮ce mam urodziny, wi臋c jeszcze tylko przez 4 miesi膮ce b臋d臋 nastolatk膮. ;-) Przyznam si臋, 偶e godzin臋 temu zjad艂am snickersa, kt贸rego mama wrzuci艂a mi do torby z wa艂贸wk膮 i gar艣膰 orzeszk贸w. Ale trudno. Lubi臋 po ka偶dym dniu dzieli膰 si臋 z kafeteriankami moim bilansem dnia - w po偶ywieniu i 膰wiczeniach. Jestem po tygodniu A6W, kt贸r膮 chyba wykonuj臋 藕le (lpesze to ni偶 nic). 膯wicz臋 te偶 z Mel B. Je艣li chodzi o jedzenie - sma偶臋 na papierze do pieczenia, jem pier艣 z kurczaka, warzywa, owoce, jogurty, jajka, p艂atki, owsiank臋, mleko, w臋dlin臋, bia艂y ser. Do tej pory jad艂am wafle ry偶owe, ale zaopatrzy艂am si臋 w chelebk fit z biedru. Kupi艂am te偶 br膮zowy ry偶 (pono膰 zdrowszy). Chc臋 osi膮gn膮膰 55 kg. :) Jeszcze 6 kg! Czekam z niecierpliwo艣ci膮 na pi膮tk臋 z przodu... Pozdrawiam! (:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wa艂eczek
Cze艣膰 dziewczyny, jestem w艂a艣nie po kolacji chrupki chlebek z bia艂ym chudym serem i z w臋dlink膮 zjad艂am 3 kawa艂ki + zielona herbatka oczywi艣cie bez cukru a na 艣niadanko owsianka obiad 100g razowego makaronu z papryk膮 cebulk膮 i pomidorem i wsio ;) jestem jeszcze przed 膰wiczeniami ciekawe jak mi p贸jdzie. A jak tam u was dziewczynki? oczywi艣cie witam wszystkie nowe kole偶anki i zapraszam do wsp贸lnego odchudzania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna_piekna
witajcie:) dzis na wadze 66,6kg po weekendowym obzarstwie:( cwiczenia zaliczone: ---84 min mel b cardio(7x12min) ---500 skokow na skakance --- 10min mel b abs

Udost臋pnij ten post

Witajcie ;) Ja 膰wicz臋 na razie ma艂o - 30 day shred z Jillian + jakie艣 takie 10 min cardio z youtube. No i si臋 rozci膮gam du偶o. Jedzenie mniej, zdrowiej i cz臋艣ciej idzie mi bardzo dobrze (jestem z siebie dumna) :) Zdarza mi si臋 skopa膰 ze 艣niadaniem (jem troch臋 za p贸藕no) ale staram si臋 pilnowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wa艂eczek
Czes膰 szczuplutka mo偶esz mi cos wi臋cej powiedzie膰 o tej Jillian? i poda膰 linka do tym 膰wicze艅 co wykonujesz? Mam ten sam problem ze 艣niadaniem co ty jem je za p贸藕no no ale rano nie jestem g艂odna pije tylko zielon膮 herbate a 艣niadanie jem z 2 h p贸偶niej musz臋 to zmienic 偶eby ruszy膰 metabolizm.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny!! By艂am dzi艣 na si艂owni!! Pierwszy raz!! Teraz to ju偶 z g贸rki, jestem z siebie dumna!!! :-D Jak si臋 prze艂ama艂am , wreszcie! to ju偶 nie b臋dzie problemu Jutro id臋 zn贸w i ju偶 si臋 nie moge doczeka膰!!!!!!!!!!!! Zjad艂am dzi艣 ry偶 z suszonymi pomidorami i papryk膮, a na obiad b臋dzie kalafior, jajecznica na kolacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie zniech臋ca was troch臋 perspektywa 艣wi膮t? Ja postanowi艂am, 偶e chce zrzuci膰 moje 6 kg po 艣wi臋tach bo jakbym zacz臋艂a przed nimi to i tak sko艅czy艂o by si臋 to fiaskiem :D

Udost臋pnij ten post

A co za r贸偶nica? Je艣li zak艂adasz, 偶e b臋dziesz si臋 w 艣wi臋ta objada膰 to i tak i tak si臋 objesz, a chyba lepiej 偶eby to objadanie by艂o tylko przerw膮 w trzymaniu diety ni偶 zwie艅czeniem ca艂ogrudniowego ob偶arstwa. Dieta to nie wie偶a z klock贸w, 偶e jak raz co艣 nie p贸jdzie, to ju偶 ca艂a si臋 sypie. Lepiej co艣 zrzuci膰 do 艣wi膮t ni偶 sta膰 w miejscu lub wr臋cz ty膰. A je艣li o mnie konkretnie chodzi, to nie boj臋 si臋 zupe艂nie bo i nie mam wielkich plan贸w ze 艣wi臋tami zwi膮zanych, sama nic nie szykuj臋, nie piek臋, w go艣ciach objada膰 si臋 nie zamierzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wa艂eczek
Qaa brawo zawsze musi by膰 ten pierwszy raz i fajnie, 偶e ci si臋 podoba艂o i mam takie samo zdanie jak ty odno艣nie tych 艣wi膮t to s膮 tylko 3 dni i jak sobie na nich troch臋 wi臋cej pozwolimy to nie znaczy ,偶e ca艂a dieta ma i艣膰 do kosza. Ja tez planuj臋 w 艣wi臋ta sobie troszeczk臋 pofolgowa膰 ale bez przesady a po 艣wi臋tach dalej jedziemy z diet膮. Razem damy rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Isia1991
Wr贸ci艂am:) A ja dziewczyny postawi艂am na 5 ma艂ych, ale cz臋stych posi艂k贸w.. a co do 艣wi膮t, to ja potrzebuj臋 tylko barszcz z uszkami..:) Odnios艂am te偶 ma艂y sukces - jak mam przera藕liw膮 ochot臋 na co艣 s艂odkiego, to parz臋 sobie herbat臋 grejpfrutow膮 (tak膮 prawdziw膮, nie aromatyzowan膮) ...:)

Udost臋pnij ten post