Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

emmaljunga jedo bartatina jedo neiva czy roan kortina

Polecane posty

Gość gość

zakladajac ze cena nie gra roli, ale funkcjonalnosc i ma wytrzymac co najmniej 2 dzieci

Gość gość
roan marita mialo byc

Gość gość
ja mam jedo bartatina ALU - ktoś zwrócił uwagę, że to ciężki czołg... z aluminiowym stelażem nie jest tak ciężko. sama wnoszę gondolę z dzieckiem. mam też PLUS z pasami skórzanymi zamiast tych plastikowych resorów, bardzo się sprawdzają i ELEGANCE - te większe koła ze szprychami. a i gondolę w wersji MEMO - ma regulacje kąta leżenia dziecka z zewnątrz i skórzaną rączkę do przenoszenia gondoli (w klasycznej są to materiałowe pasy po bokach, widziałam na własne oczy jak się jeden urwał). ja jestem zadowolona z tej gondoli, bo spacerówkę dopiero będę rozkładała :)

Gość gość
ciezar mi nie przeszkadza. a jak z jakoscia wykonania tego wozka? myslisz, ze przetrwalby 2 lub 3 dzieci?

Gość gość
trójki nie zniesie na pewno :) a dwójka? ja go mam na razie niecałe pół roku ale mocno go eksploatuje, wygląda na solidny, ale czy aż tak?

Gość gość
a moze jeszcze jakies posiadaczki tych wozkow sie wypowiedza np. emmaljunga cieszy sie opinia dobrej jakosci, ale gdzies w necie wyczytalam, ze jest marna i kolo czy cos sie rozpadlo