Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

Hobby oczywiście, niestety czasochonne wieć trzeba jakoś godzić z czasem dla rodziny' Saa, jako dysponentka topiku powiedz jakie Ty masz hobby co lubisz czego nie ?

Gość Balboa
KEE...jakbys wysiadł ze mna na te plaze, to podteksty musialbys zostawić na łajbie:-D Zazdrosze Ci tego wyjazdu w cieplejsze rejony.Gdzie lecisz? Ja muszę poczekać....ale podroze to jedno z moich hobby.:-)

Sharm El Sheikh już kolejny raz do tego samego hotelu. Tak, podteksty zostawiłbym, jak i wiele innych spraw. A Ty dokąd lubisz podrózować?

Hmm...mam kilka zainteresowań ale najbardziej wciągający jest zdrowy styl życia, no wiesz, dbanie o linię, dietę, profilaktyka zdrowotna itd. bo mam tego efekty w zdrowiu i wyglądzie ;) A najdalsza moja podróż jak narazie była nad Morze Bałtyckie :D

Gość Mogę
O to zazdroszczę Wam tych podróżniczych dusz. Niby też bym chciała, ale moje mieszkanko, łóżeczko zawsze to samo, to moje ulubione zajęcie. Nie lubię zmiany miejsc, jestem domatorką, leniwcem. Może to moja praca, bardzo *****iwa i w głośnej atmosferze powoduje, że tak bardzo kocham domowe zacisze.

dobry wieczór rozmawiajacym :) l Daa :) nie będę z Ciebie zdejmował niebieskiego bo jeszcze podniesiesz krzyk że rozbieram Cię publicznie i będę się musiał wstydzić Więc póki co założę coś na Ciebie żeby nie było Ci chlodno ;) l Saa :) dzięki za wsparcie , bez Ciebie niewiele bym zdziałał ;) l Wszystkim miłego wieczoru :) l l

Gość Balboa
Morze Czerwone jest ok, ale kuchnia egipska ...no sam wiesz:-D klatwa faraona:-D Latalam do Hurgady. Zakochalam się w Meksyku.Jukatan- niezwyle miejsca i bardzo sympatyczni ludzie ( o zupełnie innej mentalności niż Arabowie). Saa..swietne zainteresowania! Kto o nas zadba lepiej niż my sami(e) ?:-)

Saa, słyszałaś ze mądrale z Unni E zabronili wędzenia mięsa i teraz bedziemy mieli tylko sztuczności. Jak sobie poradzisz ze zdrowym odżywianiem? Jutro jade kupić soczewicę. Jadasz?

Balboa, bez urazy ale są hotele i hotele. Ja podobnie jak Mogę nie lubie zmian i jeżeli już coś sprawdzę, zatwierdzę umyśłem to tam jeżdzę i mam pewność ze wszystko jest OK. A na zemstę faraona są sposoby, gorzej z chorobą morska.

Słyszałam, ale ja zbyt dużo mięsa nie jem a jeśli już to gotowane lub duszone. A wieprzowiny nie lubię, wszędzie jej smak wyczuję :D Dam radę :D

Soczewicę nie bardzo, choć kiedyś próbowałam. Ostatnio polubiłam cieciorkę z puszki ;)

Kartki alkoholowe przeżyliśmy pędząc bimber to i wędzarnie zrobimy takie dla siebie. Swieżo uwędzony kawałek mięsa to jest dopiero zapach, a smak??

Saam,rozbierz mnie ,rozbierz bo i tak jest wieczor a u mnie cieplutko :D

A ciekawe jak będą ryby wędzone, czy też tak sztucznie ?

Gość Balboa
Nie , nie obraze się, bo na szczęście mieszkałam zawsze w 5*, resortach o wysokim standardzie, z kilkunastoma restauracjami i 8 basenami. Klopoty zdrowotne w polnocnej Afryce , to standard: to samo miałam w Tunezji. Ale w Meksyku, mimo również zmiany flory bakteryjnej- już tego nie ma. To kwestia higieny. No pewno, ze sposoby sa- ale trzeba dokupić % w sklepie, bo hotelowe to sikacze:-D Będziemy pędzic, wędzic...my sobie nie damy rady?????:-)

Cos podobnego ,rzeczywiscie ubrales mnie w piekny przekaz ,Saam zaczynam sie Ciebie bac :-o

Saa,usmialam sie do lez,-nie pije a moze troche szkoda

Balboa, De gustibus non disputandum est, ważene że znależliśmy swoje miejsca na Ziemi. Nie lubię długich lotów. X No własnie a co zrobą unijni mądrale z rybami, też bedą je kąpać jak mięso w dymowej kąpieli? Oj interesy pewnie robią producenci tych dymopachnideł.

Daa :) bez obaw , kobietom krzywdy nie robię ;) nie ma się czego bać :D l l

Gość Balboa
Zawsze jest cos za cos:-) 9 godzin lotu i jesteś w innym swiecie...naprawdę innym....Bez arabskiej sr..ki, nachalnych bakszyszow, z animacjami jak dla idiotow:-D Jest tylko jedna wada : KASA!!!!:-D Zmykam...milych snow

No nie wiem Saam ,masz u siebie taka fraze ze az strach sie bac😭

Saam przepraszam to nie u Ciebie jest ta fraza a u KEEPskyFdk,przeoczenie 🌻

Dobrej nocy Balboa :) światowa kobieto ;)

Gość gość
jaka kuźwa fraza, o czym Ty gadasz

ja sie chyba wypisze bo ktos tu sie przebiera ,jak mu wygodnie

Daa, weź lepiej zmień trochę hasło, jeśli uważasz, że ktoś się podszywa ;) Coś tam dodaj, cyferkę czy literkę.

Saa ,do tej pory nic sie takiego nie dzieje a mialam na mysli ostatniego goscia

Gość gość
no sorry, chcę się włączyć do pogaduszek , ale ni cholery nie rozumiem co Ty piszesz Daa