Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

a na innych topikach to rachuba jest oddzielna?? Chyba nie, bo topok założono 2013 12 08, więc Saam nie mógłby mieć ponad 19 tyś postów. To całkowita ilośc wpisów na wszystkich topikach kafeterii od założenia nicka.

ło matko Saalcia ,wiecej pisania ale umowmy sie ze gdy napisze Saa to bedzie tez dobrze ?

jestem od rana troche pobudzona ......emocjonalnie i wyladowalam sie na pewnym gosciu z kafe ,ktory probuje siedziec Owsiakowi w kieszeni,Saam wie o kogo chodzi ,on tu tez sie pojawial .nosz kurka.

Czy ktoś tu mówi o pobudzeniu?? No, no czyżby topik przekształcał się w emocjonalno erotyczny? Widzę zaraz te gromy ciskane przez Daa, wiem wiem o co biega zimna jak łód!!

Jak to innych kole, że sobie spokojnie piszemy, co nie ? Daa, tylko nie wykorzystuj swojego pobudzenia na nich bo im podniesiesz :D

oczywiscie ze nie ,wystarczy ze sie unioslam Wiesz gdzie i juz nie bede tam robic zamieszania ,zaluje .

Daa, lepiej się tutaj unoś--->pozytywnie ;) najlepiej śmiechem :D chociaż na zdrowie wyjdzie :)

dobry wieczór ! :) widzę że gospody nową kieckę kupiła. Ach te kobiety , długo w jednym nie wytrzyma :D l Zająłem pierwsze miejsce ? Jest jakaś nagroda ? l Daa :) wydaje mi się ze szybko się podniecasz. Wcale nie twierdzę że to wada ;) l wszystkim miłego niedzielnego wieczoru :) l l

Saam mowisz ze za szybko sie podniecam -to chyba dobrze ale jesli chodzi Ci o ten wpis ,to przepraszam i obiecuje ze juz nie bede niczego komentowac tzn TAM.

Cześć Saam :) dziękujemy, Tobie też miłego wieczoru :) --- ach, żeby jeszcze można było co innego zmieniać tak łatwo jak kieckę :P :D

Saalcia mam jeszcze babke z tym ze nie ma juz polowy komina :D

Ja dzisiaj docukrzam się torcikiem chałwowym, pokrojonym już fabrycznie w zgrabne trójkąciki ;)

strasznie słodka, dobrze, ze mam butle wody mineralnej --- Daa, smacznego jajka !

Jajca sie gotuja ,Saalcia za duzo nie poijaj sie na noc bo wiesz czym to grozi .Oczywiscie nie opijaj.

Ech Daa, Ciebie przestrzegałam a sama polazłam na tamten topik podobny do naszego :D chyba też mnie nosi dzisiaj, to skutki wolnego dnia :D

Zajrzalam tam i kolega tez tam byl ,ja tam nie bede mieszac bo juz dzis namieszalam i mozna powiedziec ze dostalam reprymende ,ha.