Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

Gość gośćSaa
Daa, to Ty się nabijasz ze mnie i bawisz w chowanego ? :D

Gość gośćSaa
dalej Ci telefon nie działa ? :( ja na szczęscie jeszcze nigdy nie utopiłam telefonu ani zgubiłam, to musi być straszne smutne uczucie osamotnienia, kilka razy go gdzies zostawiłam ale zawsze życzliwi ludzie mi oddawali..

Saa,tak ,naprawde mam taka migrene ,ze nie chce mi sie nic . Zamecze Cie @

Gość gośćSaa
kupisz nową technologie :) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) 🌼

Nie potrzebuje zadnych np.smartfonow ,ani tym podobnych ,tylko zwykly do rozmow i smsow.

co Cie tu przygnało Daa ? M wrócił z pracy i już po przesłuchaniu ! tzn. musiałam odpowiadać na zadawane pytania i czasem rozwijać temat :D

Gość gość
Saa ,jestem ciekawa tych jego pytan :-),opowiesz mi przez halo ,dobra ?Towarzyszaca osobke pewnie tez podpytywal :-) Do wieczorka ,mam nadzieje 🖐️

Gość gość
Od tamtego wydarzenia ,wiesz (mycie glowy ),jest coraz gorzej .

aha...już sobie przypomniałam :D a co tu robi calinessa ? :D

Gość gość
Tez sie zdziwilam gdy zobaczylam tu Cal :-) Hej Cal 🖐️

Gość Saa
witaj Daa :) he he od święta można tu zajrzeć i flage wywiesić ;) sroka za oknem tak darła dzioba że mnie obudziła 😭

Nie moglam odnalezc Cie ,siedzialam od 6;00 ,znow cala nocka bezzsenna i teraz chodze po scianach 😭

A ja zaznaczyłam ten temat w ,,ulubionych tematach,, na cafe i jeszcze kilka innych i jestem błyskawicznie tam gdzie chcę ;) oraz można beż wchodzenia na temat zobaczyć kiedy ktoś ostatniego posta zostawił. jeszcze troche i bym zapomniała hasła do tutaj :D

Tez mialam w ulubionych ,ale po naprawie malam wszystko wyczyszczone :-) i dosc dlugo szukalam ,w koncu w 'szukaj 'trafilam ,ale tez nie od razu .Teraz dopiero troche 'doszlam 'i umylam lepetyne .

Hej Daa :) wczoraj byłam w pracy ale widze, ze z Renatą też miło spedziłaś czas :D wyskoczyłam teraz do Żabki bo mają z rana fajny gorący chlebek 3 ziarna i myślałam, ze zagłosuje na żonę naszego udanego dawniejszego prezydenta miasta. Niestety w tym punkcie co zawsze nie było wyborów😭 nie chce mi się dalej jechać bo muszę iść do pracy.

Nie zagladalam tu wczoraj 😭 Gosc mnie zainspirowal i stad ta Noc z Renata :-) Jejku jak ta pogoda zle wplywa na samopoczucie ,z koncem tygodnia bedzie jeszcze gorzej ,snieg z deszczem :-( Wczoraj jakies smieci wiatr przywial do nas ,he,he . Spokojnego dnia i do zobaczenia :D

mówisz o śmieciach ,,tam,, bo jeszcze ktoś pomyśli, ze tu jest kubełek na śmieci :D zresztą tu nikt nie zagląda. pogoda dla mnie to i tak nie ma znaczenia gdy siedzę w pracy i muszę mieć dobrą minę ...do złej gry :( ale jest też dobra strona tego bo nie mam czasu na ,,depresyjki,,więc nie ma co narzekać :D

patrz! tu się nie zacina strona na przejściu :)

Gość gość
Faktycznie ,nie zacina sie ,zobaczymy jak bedzie dalej :-) Ide sie przywitac :-)