Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skazana na mały biust

Polecane posty

Gość gość
Mały biust jest aseksualny, to fakt. Małe biusty lubią tylko kolesie z ukrytymi skłonnościami homo.

Gość gość
,,Bo jeżeli dla tej samej osoby, dla której przed operacją byłam przezroczysta, nagle zrobię się atrakcyjna w sensie związku (a nie tylko zaliczenia), zacznie zabiegać o mnie choć wcześniej pewnie byłam mu obojętna, to z jednej strony rozumiem, że natury się nie przeskoczy ani nie oszuka, biust jest ważny, jednak jeśli od tego zależy moje być albo nie być w oczach faceta, to tracę chęć na jakiekolwiek związki." - no cóż, ja też. Niestety mam świadomość tego co podoba się facetom, na co lecą i pomijając fakt, ze niekoniecznie posiadam te atuty (dużego biustu nie mam na przykład), to nie podoba mi się, że to wszystko jest takie płytkie i osadzone na takich prymitywnych, jaskiniowych wręcz fundamentach. A niech pleni się swołocz, niech się zakochuje, gzi, mnoży, ja do tego ręki ani tyłka nie przyłożę. :)

Gość Łona jest Aniołem
Łona ma śliczny biust (jakby ktoś jeszcze nie wiedział ;)

Gość gość
,,Łona ma śliczny biust (jakby ktoś jeszcze nie wiedział)" - chyba wszyscy już wiedzą. Niech zgadnę, miseczka E75 czy jakoś tak?

Gość gość
Nawet taki za skromny. Wszystkie wstawmy sobie implant wielkości głowy :D

Gość gość
,,Nawet taki za skromny. Wszystkie wstawmy sobie implant wielkości głowy" - łeee co Ty, taki mały? Cyc musi być większy od głowy, co najmniej dwukrotnie. Inaczej jest niekobiecy, ,,bzytki" i aseksualny. :D

Gość gość
Przyroda chciała żeby faceci i kobiety się między sobą różnili. Dlatego m. in. kobieta ma biust. Jak któraś ma go w zanikającej formie, to się mniej podoba, proste.

Gość gość
No ale chociaz pipke masz? :-)

Gość gość
gość Przyroda chciała żeby faceci i kobiety się między sobą różnili. Dlatego m. in. kobieta ma biust. Jak któraś ma go w zanikającej formie, to się mniej podoba, proste. --------------------------------------------------------------------------------- o to właśnie chodzi w moim temacie. Więc co mam myśleć o facecie który by mnie zechciał i zaakceptował ten defekt?? że dlaczego to robi? bo za jakiś czas znajdzie sobie inną, docelową, z dużym biustem , albo takim w normie? Co myślą faceci którzy są w związkach z takimi jak ja? Chcę to wiedzieć

Gość gość
spytalam kiedys mojego przyjaciela, jakie piersi sie podobaja facetom. Odpowiedzial, ze gdy kocha dziewczyne, to biust nie jest taki wazny, ale... wiadomo, ze lepiej gdyby byl duzy.

Gość Sztefannnn
spytalem kiedys moją przyjaciolke, jakie penisy sie podobaja kobietom. Odpowiedziala, ze gdy kocha faceta, to penis nie jest taki wazny, ale... wiadomo, ze lepiej gdyby byl duzy.

Gość gość
Słyszałaś o operacji? Lub przytyj z 30kg, coś ci musi urosnąć :D

Gość ON43YO

Lubię małe biusty.

Gość gość

Lubię duże wbrew upodobaniom zobaczę kogoś ( każdy mężczyzna) jednak strona uczuciowa bierze gòrę wtedy może być i bez nawet mieć inne wady.