Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skazana na mały biust

Polecane posty

Gość gość
Zastanów się czy naprawdę chciałabyś takich, którzy zauważyliby cię po operacji? Przed tym byłaś niewidzialna? No właśnie :D

Gość gość
Jeżeli płaska dziewczyna jest niewidzialna dla wszystkich, a po operacji powiększającej biust o załóżmy 5 rozmiarów jest zauważalna dla wszystkich to chyba wszystko jasne? Nie ma faceta, któremu nie zaimponuje wielki cyc. Inteligencja, przyjazne usposobienie to tylko mdłe dodatki do fajnego cyca, tyłka, twarzy i innych takich.

Gość gość
Gościu K. Dzięki temu, że Ty i inne kobiety z Twojej rodziny ,,cierpicie" na gigantyczny biust, zapewne mogłyście przebierać w facetach jak w ulęgałkach i nie próbuj zaprzeczać, bo każdy wie że tak jest. Oczywiście, to nie wasza wina, poza tym powodzenie u mężczyzn, posiadanie odpowiedniego faceta nie jest wyznacznikiem szczęścia, ja to wszystko wiem, ale mimo wszystko zastanów się czy aby na pewno ten dyskomfort i niewygoda nie są lepszym wyjściem od tego czego doświadczają ,,wybrakowane" według mężczyzn małobiuściaste.

Gość gość
Powiększenie średniego biustu o 5 rozmiarów to jednak przesada.

Gość gość
Chodziło mi o powiększenie biustu ,,a" do upragnionego przez samców ,,e"...

Och, jakie Wy wszyscy macie ciężkie życie :D O wszczepieniu mózgu większość z Was nie pomyślała? Bo to byłbyo bardziej przydatne od powiększania/zmniejszania biustu. ­ Dziewczęta, nie zapomnijcie. Od jutra patrzymy się zawistnie (ale tak serio ZAWISTNIE a nie normalnie) na wszystko co cycate/wysokie/szczupłe etc :classic_cool:

Gość gość
Krwawa o co Tobie chodzi? To gość K się ośmieszyła żaląc na to, co przez co najmniej 50% ludzkości jest uważane za niezaprzeczalny atut.

Powiększenie o tyle rozmiarów skończy się jak u pewnej amerykańskiej, nastoletniej utrzymanki. Nazwiska nie pomnę w każdym bądź razie jej cycki są po prostu sine, skóra nie wytrzymuje takiego napięcia :P

"Krwawa o co Tobie chodzi? To gość K się ośmieszyła żaląc na to, co przez co najmniej 50% ludzkości jest uważane za niezaprzeczalny atut." Bo p*********e w większości będąc oderwanymi od rzeczywistości. Prowadzić udane życie można i z cyckami na plecach, i z plecami zamiast cyków. Mało istotna sprawa a dysputy na wiele stron.

Gość gość
To była zmyślona historyjka, która miała pokazać ze wszyscy faceci lecą na wielkie cyce, nie bierz wszystkiego tak dosłownie. :)

Gość gość
Powiększenie średniego biustu o 5 rozmiarów to jednak przesada.

Gość gość
Jak była niewidoczna bez cycków to z cyckami tym bardziej :D

Ta j­e­b­a­n­a cenzura mnie wykończy. Po łebkach przejrzałam temat, aż tak mi się nie nudzi by każdą wypowiedź analizować ;) Ale luz jak ktoś jeszcze zachowuje rozsądek :P

Gość gość
Chcesz dyskutować z faktem, że prawie każdy facet ubóstwia wielkie cyce choćby wiszące do pasa? Ja nie mówię, że facet ma być sensem życia, daleka jestem od takiego postrzegania życia kobiety. Stwierdzam tylko fakt, że typowemu samcowi gatunku homo sapiens podoba się konkretnej wielkości cyc, taki minimum 75D.

"Chcesz dyskutować z faktem, że prawie każdy facet ubóstwia wielkie cyce choćby wiszące do pasa? " Jak mogę dyskutować z niezaprzeczalnym faktem uargumentowanym przez tak wybitną jednostkę, jak Ty? :D Równie dobrze mogłabym dyskutować z tym, że prawie każdy facet wielbi 180cmetrowe kobiety z nadwagą, tfu! z krągłościami:classic_cool: ­ Pozostaje wielbić te kobiety razem z facetami. Bo jak się coś, kogoś, wielbi to życie jest całkiem fajne ;)

Gość gość
jestem facetem i wole mniejsze średnie cycki niż wielkie jak u krowy

Gość gość
Jest na to mnóstwo dowodów, co Ty nie wiesz jakie są chłopy? Albo wolisz nie wiedzieć, w sumie to rozumiem. :)

Gość gość
A jakie to są dla Ciebie mniejsze średnie? Jak o dziewczynie, która nosi rozmiar ,,c" potraficie powiedzieć, że nie ma cycków. . :)

Gość gość
A B są spoko, C ale takie jeszcze w miarę , ale dalej to już obleśne zwisy, w staniku niby fajne a po zdjęciu opadają o 10 cm, fuj

Gość gość
To chyba jakimś wyjątkiem jesteś. Dla mnie średnie piersi to są np. takie jak u Jennifer Lopez, a facec****szą, że ona nie ma biustu.

Przecież ja nawet nie podważam tych FAKTÓW! No gdzie niby, no? Tak samo mężczyźni preferują wysokie, długonogie kobiety z krągłościami. To też niezbity fakt. "Jest na to mnóstwo dowodów, co Ty nie wiesz jakie są chłopy?" W istocie nie mam takiego doświadczenia jak Ty, jednak cieszę się, że czerpiesz przyjemność z życia, tak jak potrafisz :D

Gość gość
Dziewczyno wystarczy trochę dedukcji. Jakie panie najczęściej masz na okładkach magazynów dla panów - z małymi biustami, które panie cieszą się popularnością we wszelkiego rodzaju rankingach dla facetów - płaskie, jak facet wymienia jak powinna wyglądać wymarzona kobieta, to mówi że powinna mieć mały biust? Ech...

Tak samo popatrz ile wzrostu mają te dziewczyny :D Ale co wynika z tych faktów które przytoczyłaś? Bo nie rozumiem jak to na kogokolwiek miało by wpływać.

Gość gość
Pani K. jak mogę Panią poznać?

Gość gość
Wzrost nie jest istotny. Faceci wręcz wolą niższe, byle z krągłościami: wcięcie w tali, spore cycki i tyłek, to kręci facetów. Poczytaj o atrakcyjności fizycznej, uniwersalnych cechach które podobają się prawie wszystkim. To biologia, nie wytwór kultury...

Gość gość
licza sie proporcje jak laska jest szczupla to male cycki wygladaja i tak fajnie ^^ nie p********e ze kazdy facet patrzy tylko na cycki bo smiech na sali ;D nie przejmuj sie sa jeszcze normalni ludzie w tym (..) kraju

Odpowiedz na moje pytanie. Co z tego wynika? Bo akurat prowadzono badania i Twoja teza upadła na rzecz innej cechy wyglądu, nie, w istocie, nie wzrostu, jak już mam pisać serio. Podobnie analiza kilkutysięcznego dorobku cywilizacji. Ale rozwijać nie ma sensu raczej ;) Przy Twoim szeerokim doświadczeniu :D Jednak wciąż czekam na odpowiedź, ta mnie interesuje. Co wynika z czegokolwiek co w niniejszym temacie powiedziano?

Gość gość
Czyli faceci nie wiedzą co im się podoba? Jak im pała staje na widok wielkiego biustu, to w istocie nie wielki biust jest bodźcem, a stojąca na biurku albo uchwycona w tle zdjęcia lampka nocna?

Zadałam pytanie. Jedno, w kilku brzmieniach nawet dla ułatwienia. Czekam na odpowiedź, bo o ile ta rozmowa nie ma sensu, to bez tej odpowiedzi będzie wybitnie absurdalna. Potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie?