Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skazana na mały biust

Polecane posty

Gość gość
Na jakie pytanie mam Ci odpowiedzieć?

Podpowiedź pierwsza: jest ono w moich postach.Podpowiedź druga: kończy się pytajnikiem. Jeśli nie widzisz naprawdę, z głębi nieistniejącego serca, współczuję.

Gość gość
Poza tym o czym my mówimy? Nawet w tym topiku dziewczyny pisały o babach brzydkich, koślawych, za to z wielkim cycem na które faceci tłumnie lecieli. Chyba nie dlatego że były brzydkie i koślawe? Wielki biust kojarzy się z wypietą do kopulacji doopą, naukowo udowodnione. Dlatego jak faceci na coś takiego patrza, to się podniecają.

Gość cxz
hahahahhahah no wez pani znajdz te pytanie bo ja tez czekam ;D

Gość gość
,,Jak mogę dyskutować z niezaprzeczalnym faktem uargumentowanym przez tak wybitną jednostkę, jak Ty?" ze mną nie musisz dyskutować, pierwszy lepszy podręcznik do biologii w łapę i heyyaaa.

Gość cxz
genialne masz podreczniki ;D sam napisales?

Gość gość
Mała podpowiedź: dział rozmnażanie gatunku homo sapiens, dobór płciowy, atrakcyjność fizyczna. :)

Gość gość
A o czymś takim jak cechy atrakcyjne w doborze płciowym dzieci słyszały? Ja wiem, że o tym nie mówi się w dobranockach.

Gość gość
w małe cycki nie da się jechać na hiszpańca dużych cycków nie da się objąć rękami duży k***s boli mały nie zaspokaja o czym wy k***a bredzicie?

Gość gość
A i jeszcze jedno, faceci wybaczają brak biustu, jak się ma buźkę jak Marcia Żmudzia Trzebiatowska. :) Ale i tak woleliby zeby Martusia miała melony jak Pamela. No co ja na to poradzę, dziewczyny.

Można przeczytać także podręcznik od polskiego dla klasy 1 SP, rozdział "Czym są pytania i jak je rozpoznać". Polecam, Krwawa [zamaszysty podpis]

Gość gość
Och jej, jaka z Ciebie ,,mondra" pańcia.

Gość gość
duże cycole? bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................................

Gość gość
,,duże cycole? bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................................. " - też mam małe cycki, ale nie wyrażam się tak brzydko o kobietach z duzymi. :)

Gość gość
,,O wszczepieniu mózgu większość z Was nie pomyślała?" - o to pytanie Ci chodziło krwawa mądralinska? A co ono ma wspólnego z tematem? Laska która załozyła topik ma SŁUSZNE OBAWY, bo faceci to psy na CYCATE BABY. KPW?

Gość TakaaaJa
Ja mam biust A i jakoś z tym żyję. Jestem drobna i chudzina, głupio wyglądałabym z dużymi cyckami ;) A problemy mam dużo poważniejsze, bo uczuciowe :( f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5776868

Gość gość
opada mi na widok trzęsącej się galaretki Gellwe wiem, że są amatorzy ale ja mam odruch jak na statku w czasie sztormu

Gość gość
,,opada mi na widok trzęsącej się galaretki Gellwe wiem, że są amatorzy ale ja mam odruch jak na statku w czasie sztormu" - jeżeli jesteś facetem (podejrzewam że jednak nie) to nie mów tego pijąc browara z kolegami. No chyba że chcesz być wyzwany od pedałów. :)

Gość gość
a ch... mnie obchodzi co mówią koledzy ja lubię małe i co? nie pasuję do stereotypu cycatych muminków?

Gość gość
Dobra lepiej już się zamknąć, bo przyjdą cycate i nas tu powycinają w pień. A jeżeli chodzi o Ciebie krwawa, to zapewne chodziło Ci o udowodnienie, że to cyc jest głównym bodźcem dla facetów. Pewnie Ty byś sugerowała wskaźnik WHR - Waist to Height Ratio, który to ponoć ma byc głównym bodźcem dla facetów... Tak, o to chodziło?

Gość gość
miałem przyjemność z wieloma cycatkami i sporą ilością tzw. desek, pełen przegląd i wiecie co, kobity? wielkość jest g***o ważna ważniejsze są reakcje na bodźce

Gość gość
,,wielkość jest g***o ważna ważniejsze są reakcje na bodźce" - to w takim razie co było dla Ciebie bodźcem, ogólny kształt sylwetki, twarz? Podobno jesteście wzrokowcami?

Gość gość
a inne manekiny tez zaliczyles?

Gość gość
trzy drewniane kafeterianki

Gość gość
rekacja na boźce to reakcja na bodźce cycek roszony działa trzeba jasniej? czy może trzeba wierdszem?

Gość gość
Nikt normalny nie napala się na brzydulę z dużym cycem, takie zachowania to u prymitywów. Twarz, reszta ciała są też ważne.

Gość gość
"Jeżeli płaska dziewczyna jest niewidzialna dla wszystkich, a po operacji powiększającej biust o załóżmy 5 rozmiarów jest zauważalna dla wszystkich to chyba wszystko jasne? Nie ma faceta, któremu nie zaimponuje wielki cyc. Inteligencja, przyjazne usposobienie to tylko mdłe dodatki do fajnego cyca, tyłka, twarzy i innych takich." Taaa, ładna kobieta ma sobie powiększyć cycki do takiego rozmiaru, że będzie wyglądać absurdalnie, ogłosić to wszem i wobec np. na fejsie, latać za frajerem/ami, którzy mieli ją w d***e jak była płaska/miała średni biust i prosić o ******ie. Smutne....

Gość gość
Jestescie tu wszyscy na haju czy poziom krwi w alkoholu jeszcze za niski ? Poczytajcie fachowa literature. Jest udowodnione, ze mezczyzni ktorzy z tych czy innych powodow nie byli karmieni piersia preferuja duzy biust. I to nie jest dewiacja tylko uwarunkowanie. Czyli jak by nie bylo posrednio kobiety sa same za to winne. Moim skromnym zdaniem biust powinien byc proporcjonalny do sylwetki no i miec odpowiedni ksztalt. Nie wyobrazam sobie dziewczyny o sylwetce "malolaty" (np. 160cm/45kg) z "miska" powyzej "B" a znowu "dojrzala" kobieta (np. 180cm/75kg) z "miska" ponizej "C". Ale tak jak juz pisalem, to sa moje indywidualne preferencje.

Gość gość
Po co takie p********ie o Szopenie? :O Byłem związany z trzema kobietami. Pierwsza miała duże cycki, chyba C, i 152 cm wzrostu. Druga - biust B i 174 cm. Trzecia z którą jestem już prawie 10 lat, wzrost 173 i bardzo mały biust. Nie ma w tym żadnych reguł.

Gość gość
09.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jeżeli płaska dziewczyna jest niewidzialna dla wszystkich, a po operacji powiększającej biust o załóżmy 5 rozmiarów jest zauważalna dla wszystkich to chyba wszystko jasne? Nie ma faceta, któremu nie zaimponuje wielki cyc. Inteligencja, przyjazne usposobienie to tylko mdłe dodatki do fajnego cyca, tyłka, twarzy i innych takich. A kto mówi o powiększaniu o 5 rozmiarów? chyba jakiś żart. Ale rzeczywiście, coś w tym jest, po operacji z pewnością miałabym wątpliwości w stylu "...A gdyby nie sylikony to ciekawe czy w ogóle by mnie zechciał?" Bo jeżeli dla tej samej osoby, dla której przed operacją byłam przezroczysta, nagle zrobię się atrakcyjna w sensie związku (a nie tylko zaliczenia), zacznie zabiegać o mnie choć wcześniej pewnie byłam mu obojętna, to z jednej strony rozumiem, że natury się nie przeskoczy ani nie oszuka, biust jest ważny, jednak jeśli od tego zależy moje być albo nie być w oczach faceta, to tracę chęć na jakiekolwiek związki.