Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś kto jest ateistą i zarazem patriotą i nienawidzi islamu

Polecane posty

Gość gość
Ale tu nie chodzi o to kto w sejmie co tam wyznaje. Chodzi głównie o społeczeństwo i mam 100% pewność że w naszym społeczeństwie znalazłabyś więcej niż jednego żyda. :)

Gość gość
aaa że kiedyś będzie nas mniejszość to tylko Twoje założenie :)

Gość gość
Wiecie, jak tak was czytam to aż się cieszę że Islam się rozprzestrzenia.

Gość polacy tylko wyszukuja WAD
Polak zawsze patrzy na wyglad w pierwszej i drugiej kolejnosci. Ocenia czy masz kase czy nie. Jak nie masz to nie jestes godzien z nim rozmawiac. Patrzy wtedy z pogarda i wyniosloscia. Czuja niesamowiya pokore i uleglosc wobec bogatszych od siebie. Garna sie do nich jak muchy do gowna. Dyskryminuja kazdego, zawsze znajda powod. Taka jest prawda a prawda boli. Spotkac milego i usmiechnietego Polaka to jak spotkac Yeti. Wstyd gdy stoję w kolejce w PL sklepie i słyszę jak obgadują innych. Wstyd gdy po wyjściu z kościoła słyszę sąsiadkę która ogdaduje inną że do komunii nie poszła bo to rozwódka. Wstyd gdy ludzie podają sobie rękę podczas mszy na znak pokoju, a potem klną na siebie, klną na swoje żony, dzieci, teścowe ...No końca nie ma! Więc pytam się, o co Ci chodzi??? STRASZNIE zazdrosni,zeby czasami Jakis polak nie byl lepszy ,lepiej zarabial od niego... to slowa wielu niemcow!!! Obgaduja innych szczegolnie rodakow,zawsze wyszukuja wad w innych ,nie pozytywow czesto ubawriaja zycie innych rodakow wymslajac na nich roezne rzeczy...97% polakow taka jest..

Gość gość
cieszę się, bo pragnę poczuć w sobie siłę Ahmeda

Gość niemamwiekszychproblemów
biorąc pod uwagę dzietność katolików i muzłumanów... to chyba nie tylko moje założenie

Gość gość
Ateisci i inni "rozwadniacze" kultury i tradycji beda pozniej chcieli nie tylko zdjecia krzyza, ale tez w ramach poszanowania dla mniejszosci nie wystawiania symboli narodowych typu godlo i flaga. Naprawde nie jestescie do konca normalni. Bez urazy.

Gość polak polakowi
MUSLIMY przynajmniej sa za soba 2jeden za wszystkcih wszyscy za jednego",trzyymaja sie razem ,a POLacy ,polak polaka by zniszczyl... szczegolnie za granica to polak twoj wrog..niestety

gość z 20:55 - widac że g***o z tej dyskusji, która się w Polsce toczy rozumiesz. wytauuj se krzyż na czole, żebyś pamiętał-a do jakiego narodu należysz, skoro tylko taką alternatywę widzisz.

Gość gość
ale islamiści to imigranci, zakładasz, że kiedyś dojdzie do takiej sytuacji, że imigrantów będzie więcej niż Polaków. na szczęście mało prawdopodobne, a jeśli już to wtedy juz nie będzie Polska a jakiś inny muzłumański twór... jak zwał tak zwał

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bardziej obawial bym sie rumonow,ukraincow ze opanuja nasz kraj..zrobia sobie z polski nastepna ukraine..

Gość gość
Nie róbcie z religii sprawy narodowościowej! Miejsce wszystkich symboli religijnych jest w kościele, meczecie czy jeszcze gdzie indziej. Jak można mieszać religię z polityką. Zresztą na pewno były by protesty, ponieważ katoliczki pewnie nie zgodziłyby się na gwiazdę Dawida. Co za hipokryzja :D Mieć pretensje do ateistów że im to krzyż przeszkadza, a samemu nie zgadzać się na zawieszenie innych znaków.:D

Gość gość
Przeciwnie. Bardzo dobrze rozumiem co sie dzieje w Polsce jesli chodzi o kwestie swiatopogladowe, moze ianczej, wiem co lewusy chca zrobic i to was wkurza, bo mamy przyklady innych krajow i teraz ciezko nas nabrac na to, ze chcecie dobrze.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bardziej obawial bym sie rumonow,ukraincow ze opanuja nasz kraj..zrobia sobie z polski nastepna ukraine..muzulmani nie przybeda do polski ,spokojnie juz opsanowali inne kraje tam maja lepiej

Gość RekMa
Eh, zaściankowe polaczki ;)

Gość gość
Wg mnie miejsce krzyza jest w moim domu, w mojej firmie, na mojej klatce piersiowej, w dloni jak bede szedl na pielgrzymke i w wielu innych miejscach. Wg mnie nawet krzyz w sejmie nie przeszkadza, bo ateisci i tak nie wierza, a ten ich sprzeciw wobec tej symboliki to takie bicie piany i walka z katolikami.

Gość gość
Tak, jak ktoś wyżej napisał w sraczu sobie ten krzyż jeszcze powieście. Nie umniejszam waszej religii, ale denerwuje mnie wasze podejście do niej.

Gość gość
Dobra, ale dlaczego są takie sprzeciwy żeby w wielu miejscach po za kościołem był znak jakiejś innej religii????

Gość gość
BO KATOLIK = HIPOKRYTA ;)

Gość gość
Wiesz, to ze Cie denerwuje mnei nie dziwi. Od lat chrzescijanstwo budzilo nienawisc wsrod innowiercow i niewierzacych, i bylo zwalczane, ale nigdy z tego powodu wyznawcy tej religii nie wycofali sie, a religia ta nie zostala zniszczona.

Gość gogolinek
Może jeszcze na tablicy rejestracyjnej napiszcie jaką religie wyznajecie, co? :D A co do miłosierdzia chrześcijan, chyba nikt nie wymordował tyle narodów co oni, nic dziwnego że ta religia przetrwała :D

"tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakmiem"...wszyscy inni to lewackie wtyki próbujące rozwalić Polskę od środka i chcący ustanowić tu kalifat :D nic nie rozumiesz, idea świeckiego państwa jest wam obca, dlatego karmicie się dalej swoimi paranojami i trzymajcie kciuki, żeby jakiś poseł nocą wam tego krzyża nie zdjął, dokładnie w taki sam sposób, jak go tam zawieszono :D

Gość gość
Kazdy chrzescijanin powinien glosic prawdy swojej wiary, a nie chowac sie z nia w kosciele lub wlasnym domu. Tego nie uda wam sie zmienic. Tak samo jest z symbolami mojej religii. Trudno. Mozecie sobei ujadac z tego powodu. ja nie mam nic do ateistow, wsrod nich tez sa dobrzy i fajni ludzie, ale nie podoba mi sie wojujacy ateizm.

Gość gość
No widzisz, ale we mnie nie budzi wstrętu wasza religia, tylko podejście większości do niej. Wiecznie musicie pokazywać że jesteście katolikami.

Gość gość
Nic nie zrobie z Twoja niechecia do tego, ze jestesmy dumni z bycia chrzescijaninami. Moze sie to kiedys zmieni.

Gość gość
Kurde nikt tu nie mówi o ukrywaniu się z religią, to wy każecie ukrywać się innym! Powinniście zrozumieć że WASZA religia nie jest najważniejsza.

nie podoba ci się wojujący ateizm (cokolwiek to znaczy), ale wojujący katolicyzm jest w porządku? :D dobre... mównica sejmowa nie jest miejscem, z którego głosi się "prawdy swojej wiary". coś ci sie pomerdało.

Gość gość
przedmówcy pewnie chodziło o to, że jak ktoś jest katolikiem, to jest nim także w sejmie, trudno to rozdzielić

Gość gość
Nikt Cię historii nie uczył? Już nie pamiętasz jak chrześcijanie palili innych na stosach, albo jak zabijali bezbożników>? I te chamskie zagrywki ze strony kościoła-na jednym z obrazków przedstawiono M. Lutera w rękach diabła, miało to świadczyć że jego poglądami steruje Szatan :o. Kończę dyskusje z wami bo to nie ma sensu, miłego plucia jadem polaczki!

Gość gość
przedmówcy pewnie chodziło o to, że jak ktoś jest katolikiem, to jest nim także w sejmie, trudno to rozdzielić