Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panny młode 2014 i 2015 jaki utwór na pierwszy taniec

Polecane posty

Gość brunetka3562
My w sierpniu 2013 na ślubie cywilnym mieliśmy Krajewskiego- Każdy swoje 10 min ma piosenka fajna spokojna przyjaciółka brała teraz w kwietniu i mieli tą samą piosenkę żadnego szczególnego tanca po prostu 'gibali' sie ;) my teraz w sierpniu mamy kościelny i wybralismy walca wiedeńskiego Adnre Rieu-Second Waltz. Zapisalismy się na naukę tanca i powiem wam ze walc wcale nie jest trudny wystarczy zalapac pierwsze kroki a dalej idzie a efekt porazający ;))

Gość gość
witam ja brałam ślub 1 marca tego roku i piosenka na pierwszy taniec to Baw mnie -Krajewskiego ;) Pozdrawiam i życze wam wszystkiego dobrego

Gość mimimi000
słowo jedyne Ty-czerwone gitary ;)

Gość gość
podnoszę

Gość gość
My ślubujemy 26 lipca i na pierwszy taniec mamy piosenkę Mariusz Sobczyk- Ty jedna na świecie. Piękna piosenka :) Już nie mogę się doczekać. Na początku jest kilka sekund muzyki ,ale akurat uczymy się sami wtępu bo idealnie się komponuje.

Gość grejpfrutowa
tylko i wyłącznie Michael Buble- Close your eyes. Bo ma świetne słowa: Close your eyes, Let me tell you all the reasons why I think you’re one of a kind. Chciałam wstawić wszystkie, ale mi wywaliło że to spam. Sprawdźcie sobie słowa, naprawdę uważam że to świetna piosenka :)

Gość gość
A my będziemy mieli "niebieska piosenka" nie wiem czemu ale ona ma to coś w sobie:)

Gość gość
Ja bym bardzo chciała walca, ale mój przyszły mąż nie radzi sobie tanecznie, dlatego będzie pewnie proste 2 na 1. I mam nadzieje że sobie poradzi :).

Gość gość
Niebieska sukienka jest o zdradzie - nie ma co - wybor na pierwszy taniec... ja mialam najpiekniejsza piosenke louisa armstronga, a dzisiam naoewno byloby to adele - make you feel my love

Gość gość
Sory nie doczytalam niebieska piosenka a nie sukienka:-) mea culpa:-) juz myslalam ze ktos ta piosenke lez wzial na pierwszy taniec

Gość gość
drossel - już na zaawsze razem Piękna piosenka! <3 Ślub 26września 2014 :)

Gość gość
ja brałam ślub 7 czerwca 2014 i tańczyliśmy do "you and I" Scorpions

Gość gość
Aerosmith - Idon't wanna miss a thing

Gość gość
mesajah - lepsza polowa:) zastanawialam sie nad tym dlugo, a ostatnio uslyszalam ja w radiu i juz wiedzialam ze to ta:) slub za pare miesiecy

Gość gość
mi się marzy Stachurski - tak jak anioł bardzo piękna

Gość gość
a ja dalej nie wiem co wybrać (

U mnie ślub dopiero w przyszłym roku w lipcu, ale od zawsze chciałam piosenkę Czerwone Gitary- Senny szept http://www.youtube.com/watch?v=eGP52nBPLiU Uważam że można się przy niej i pobujać i poobracać:) Ale od niedawna jestem zakochana w piosence Celine Dion - I Love You https://www.youtube.com/watch?v=1qw9uomnClE i mam dylemat:) No ale jeszcze kilka miesięcy mam więc zdecyduję się na coś na pewno:)

Gość gość
kocham guns'n'roses, więc mieliśmy utwór november rain :D jak nie wiesz jaki utwór wybrać to zerknij na poniższą listę: Peter Cetera “Forever tonight” All 4 One “I swear” Savage Garden “Truly madly deeply” Scorpions “You and I” Bee Gees “How deep is your love” Rod Stewart “Have I told you lately (that I love you)” Richard Marx “Right here waiting” Foreigner “I want to know what love is” Whitney Houston “I will always love you” Michael Bolton “When a man loves a woman” Celine Dion “Because you loved me” Bon Jovi “Always” Leonard Cohen „Dance me to the end of love” Elton John “Can you feel the love tonight” Wet Wet Wet “Love is all around” Frank Sinatra “Strangers in the night” Metallica “Nothing else matters” źródło: www.djmw.pl

Gość gość
o ja pierdziele prawie same poscielowy na tej liscie, chyba bym usnela w trakcie tanca :P wole cos zywszego zdecydowanie:)

Gość gość
Ja też chcę na pierwszy taniec mesajah - lepsza połowa, ale jejku jak do tego tańczyć?

mesajah - lepsza połowa piosenka sama w sobie fajna, ale faktycznie do tańczenia trochę ciężka :) Jakoś się powygłupiać przy niej można:)

Gość gość
A ja nie chcę żadnego rzewnego smęta! Dajcie jakieś propozycje czegoś żywszego, radosnego, najlepiej po prostu o szczęściu (a nie tylko "ja kocham Ciebie, a Ty mnie"). Szukam i szukam i nic nie mogą znaleźć :-(

Gość Fazi0075
Witam u mnie ślub 2 sierpnia i wybrałem piosenkę Andre - Tylko z Tobą a jako drugą czyli będzie to połączone to Anna Jantar-Przetańczyć z tobą chcę całą noc , na Andre tańczymy tylko my czyli młoda para a na Anna Jantar zespół wyciąga z kółeczka rodziców i chrzestnych do tańca , myślę że kamerzysta i fotograf będą mieli pełne ręce roboty

Gość gość
Ja jeszcze nawet zaręczona nie jestem ;), ale mam nagranie jak mam 3 latka i tańczę tatą, mam to nawet wrzucone: http://w524.wrzuta.pl/film/2QZFjBaeE2G/dance__0001. Chyba nie wyobrażam sobie innego kawałka na pierwszy taniec niż właśnie t co leciało: since i've been loving you, uwielbiam to nagranie ;).

Gość gość
Milky Chance - Stolen Dance Moja piosenka. ;)

Gość gość
Sylwia Grzeszczak "Księżniczka"

Gość gość
Grzegorz Hyży Na Chwilę

Gość gość
A co sądzicie o: Mesajah "Jesteś moją połową"?