Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

Jaka jest Twoja ostateczna decyzja

Polecane posty

Wszystko ma znaczenie fifty - fifty.. A ja obecnie mam w znak szczególny:D I wyglądam właśnie na XIX wiek, albo western, albo pruską armię, tudzież austriacką...

Beruthiel, jak zauważyłaś nie rozważam tutaj moich przeszło 8letnich wymysłów na temat osób które nie wiedzą o mojej marnej egzystencji (czy też innych mych prywat), także istnieją przesłanki ku temu by sądzić, iż a) mam przyjaciela lub b) jestem normalna. Bądź obie te rzeczy:classic_cool:

"Jaka ta krwawa jest mierna. Nawet skutecznie komukolwiek dosrać nie umie" Polemizowałabym. Ale tylko intelekt pewne rzeczy pozwala dostrzec ;) ­ Przy okazji wybacz, że na mojej liście zajmujesz całkiem odległą lokatę i nie odświeżam tak często tematu jak Ty. Jednak trzymaj kciuki, może ten temat pobije humorem debaty o cyckach, więc jest nadzieja dla Ciebie:classic_cool:

winę się krwawa udowadnia, a nie niewinność. Skoro ty próbujesz tutaj udowodnić, że jesteś normalna, to najprawdopodobniej normalna nie jesteś. To po primo. Po secundo NIKT cię tu nie prosił....

Czyli jednak się mnie uczepiłaś, skoro w ogóle zajmuję jakiekolwiek miejsce. Gdybyś się mnie nie uczepiła, to takiego miejsca bym nie miał wogóle, a że takową listę posiadasz, świadczy tylko o tym, że nie masz życia poza kafe

Beruthiel, a co sądzisz o wyglądzie tych mężczyzn? tinypic.com/view.php?pic=2hhm1qb&s=5#.UqZVU9LuK2Y

"Po secundo NIKT cię tu nie prosił...." To jednak polecam PRYWATNE rozmowy. Wiesz, w cztery oczy. Czasami ludzie tak robią. Ale no co ja, nie posiadająca życia istota mogę wiedzieć. W końcu takie rzeczy się rozważa na kafe + wklejanie fotek znajomych!:classic_cool: ­ " Gdybyś się mnie nie uczepiła, to takiego miejsca bym nie miał wogóle, a że takową listę posiadasz, świadczy tylko o tym, że nie masz życia poza kafe " Lista na kaf... Ale nie, tfu! Ja dzień i noc myślę o tym jakby tu strollować. Mam nadzieję, że zgrabnie mi to wyszło skoro odpisujesz (ha, nie zaprzeczysz, będziesz musiał po tym ablucji dokonać). Aczkolwiek poziomu to muszę przyznać, nie trzymasz. Czyżbyś znowu w pracy w pysk dostał, jak to masz w zwyczaju? :D BTW, Beruthiel, jak na dziewicę kafeteryjną przystało, się myli. Piękna kobieta weźmie TYLKO przystojnego, także sorry...

Mam swoją kurtkę. Ale zastanawiałem się jak by było, gdybym wyszedł w podanym wyżej stylu, kiedy jest ciepło. Swoją drogą jestem trochę podobny do jednego z tych panów, ale nie powiem którego :p

Beruthiel, akapit pierwszy możesz przeczytać (dla ułatwienia rachuby, to ten co jest na samym początku). Chociaż... jeśli mą natrętną obecnością uda mi się Was wykurzyć z forum to wielu odetchnie z ulgą. Więc nie kuście losu, Najpiękniejszy Zły czyha :)

"jeśli mą natrętną obecnością uda mi się Was wykurzyć z forum to wielu odetchnie z ulgą." Ot właśnie. Cel życia osoby bez życia prywatnego, bez pracy, bez szkoły :D

O, jednak nie :( DKW, wyjaśnij mi coś. Spędziłeś sądząc po tematach cały wieczór tutaj, ja nawet godziny nie jestem. Kto tu ma problem?:D Ale spoko, zaczyna się tak, że widzisz drzazgę u innego, a belki u siebie nie. Z czasem to sobie uświadomisz a potem zaczniesz walczyć:classic_cool:

Bardzo łatwo jest przepędzać dobro o 1 w nocy, kiedy śpi. Siekierkę se kup. Może uda ci się słońce przepędzić

Pamiętam, jak kilka miesięcy temu próbowałam Cię opisać i udało mi się prawie :) Edelgast z niespotykaną urodą :)

Nie pisałem, że mam niespotykaną urodę, tylko XIX-wieczny trochę wygląd (teraz), a to spooora różnica....

Bez przesady. Nie podchlebiać się...:p Ale fakt faktem, że AKTUALNIE jestem charakterystyczny...:D