Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Gość MartynaK
Do Amant Wszech Czasów k.odwetowa Nadal szukasz tej jedynej?? :) ja jestem skorpionem, ale z roku 1980 także chyba się nie załapie :P

Gość uuuuuuuuuuups
Moja siostra jest Skorpionem. To twarda sztuka. Amant nie wytrzymałby z nią nawet 5 minut. Nie da sobie w kaszę dmuchać, zawsze postawi na swoim.Jest zaradna i silna psychicznie.Podziwiam ją.

Gość MartynaK
uuuuuuuuuuups hihihih masz racje my skorpiony już tacy jesteśmy :D Ja też jestem bardzo uparta zawsze, ale to zawsze stawiam na swoim i dopinam swego :P Może to zła cecha, ale w życiu codziennym i zawodowym bardzo przydatna :)

Gość Martyno
Tak to prawda.

Gość MartynaK
Wiem o tym doskonale :P

Gość Martyno
Ja jestem Baran. Różnię się charakterem od mojej siostry, ale my się kochamy. Owszem kłócimy się jak wszyscy ludzie, ale pomagamy sobie w różnych sytuacjach i jesteśmy sobie bliskie.

Gość Amancie
On jest z tego dnia.

Gość Amant i slowik
he he

Gość slowik i Amant
Piękna i Bestia cha cha.

Gość Ten śmietnik napisał jakiś buc
i to po angielsku. Nie wiem o co tu chodzi. Ktoś się wygłupia z nudów.

Gość Amancie
Sory pomyliłam się. To jest ona z tego samego dnia czyli moja siostra.

Gość kto wrócił.....
no proszę, to Amant jeszcze działa na tym forum ?

Gość Udaje że go nie ma
Jest jak mgiełka, która zjawia się i znika.

Gość MartynaK
Hehehe ja już sama nie wiem o co tutaj chodzi :D O kim tak naprawdę mówicie??

Gość MartynaK
Do Amant Wszech Czasów k.odwetowa Wiecie co bardzo zraziłam się do tego człowieka. Gdy zobaczyłam co on wypisuje na forum " kobiet zgwałconych " złapałam się dosłownie za głowę. Amant to człowiek pozbawiony jakichkolwiek uczuć i litości :/ Jest zwykłym chamem :( kiedy dziewczyna piszę, że uderzyła faceta, gdy ją obmacywał Amant napisał, że mogła go nie bić zresztą zaraz wam to skopiuje : " Jakbyś go nie lała mogłoby być inaczej .A później takie zdziwione że są tak trakowane .Jakby babsztyl do mnie fiknął to by miał znacznie gorzej .By dostała pałą .a cieszcie się że to nie byli alfonsi to wtedy dopiro byście miały " to są słowa Amanta. dziewczyny nie umawiajcie sie z tym psychopata Bóg wie do czego on jest zdolny. Jak dla mnie tow zwykły brutal, który jest zdolny tylko do jednego i tylko jedno mu w głowie siedzi : SEKS SEKS SEKS... Psychol!!!!!

Gość MartynaK
TO JEST WYPOWIEDZ TEJ DZIEWCZYNY, KTÓRA ZOSTAŁA ZGWAŁCONA ---> WYŻEJ NAPISAŁAM ODPOWIEDŹ AMANTA NA TEN TEKST :/ 12:54 AleksandraPPP To było dwa lata temu, byłam głupia i naiwna Poznałam pewnego chłopaka na czacie. Wymieniliśmy się fotkami i numerami gg. Po jakimś czasie ( po długich rozmowach na gadu ) doszliśmy do wniosku, że się spotkamy. Pojechałam do niego. To był ten chłopak ze zdjęć. Nie okłamał mnie i pomyślałam, że to pierwsza oznaka, że będzie dobrze. Poszliśmy na kawę i do kina. Miałam zostać na noc u cioci, ponieważ mieszka ona w tym samym mieście co on gdy wyszliśmy z kina powiedział, że okropnie cisnął go buty i, że musi iść do domu je zmienić. Więc ja ( głupia i naiwna ) zgodziłam iść tam z nim. Gdy weszliśmy do jego domu, zapytałam, czy mogę skorzystać z toalety Z uśmiechem się zgodził. Więc poszłam... Gdy wyszłam on nagle przycisnął mnie do ściany i zaczął dusi to było okropne Błagałam, aby przestał, ale do niego nic nie docierało czułam się jakbym mówiła do ściany W pewnym momencie mnie puścił Spojrzał na mnie diabelskim wzrokiem, powiedział, że się zabawimy " Co ty na to? " wtedy uderzyłam go w twarz Oddał mi tak mocno, że osunęłam się po ścianie i upadłam. Wtedy on wykorzystał sytuację Zaciągnął mnie do łóżka, podniósł moją sukienkę do góry i zgwałcił. Dotykał mnie swoimi łapskami, a gdy krzyczałam bił mnie po twarzy, brzuchu Nie miałam szans się wyrwa trzymał moje ręce nic nie mogłam zrobi Później, gdy już skończył zrzucił mnie z łóżka i powiedział, że miejsce dla k**ew jest na podłodze Tam zaczął mnie kopać, pluć na mnie straciłam przytomność gdy obudziłam się on siedział z kolegami w pokoju obok.... W pewnym momencie przyszedł jakiś facet... zaczął się śmiać i szybko poszedł powiedzieć dla tego chama, że już wstałam On przyszedł ze swoimi kolegami i zaczęli mnie poniżać, wyzywać, śmieli się ze mnie nie miałam siły na nic On wtedy powiedział, że jak chcecie to możecie sobie zrobi dobrze było ich czterech Każdy po kolei podchodził do mnie i mnie gwałcił każdy z nim mnie bił, śmiał mi się w oczy Nie potrafię o tym zapomnieć to był koszmar. Nigdy nikt nie wyrządził mi takiej krzywdy Dlaczego mnie to musiało spotkać....... Nie wiem co mam robić, czuje się jak zwykła dzi**a Po co ja tam pojechałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To moja wina!

Gość slowik
Masz rację Martyno to psychol.

Gość Tu świrów nie brakuje
Policja też jest w internecie.

Gość MartynaK
BQSgXmhvQoeW po co wstawiasz na to forum jakieś beznadziejne linki? to nie miejsce na to kochany .... slowik masz rację po prostu mam ochotę go pobić szczerze mówiąc. Fakt jestem dziewczyną, ale po tym co napisał to.... Najgorsze jest to, że ta AleksandraPPP to ja :(

Gość slowik
Rozumiem Cię Aleksandro, współczuję ci bardzo.

Gość MartynaK
Slowik dziękuję za słowa otuchy, ale przeszłości niestety nie zmienisz, było minęło. Trzeba żyć dalej... i zapomnieć o tym co się stało.

" MartynaK Do Amant Wszech Czasów k.odwetowa Wiecie co bardzo zraziłam się do tego człowieka. Gdy zobaczyłam co on wypisuje na forum " kobiet zgwałconych " złapałam się dosłownie za głowę. Amant to człowiek pozbawiony jakichkolwiek uczuć i litości :/ Jest zwykłym chamem kiedy dziewczyna piszę, że uderzyła faceta, gdy ją obmacywał Amant napisał, że mogła go nie bić zresztą zaraz wam to skopiuje : " Jakbyś go nie lała mogłoby być inaczej .A później takie zdziwione że są tak trakowane .Jakby babsztyl do mnie fiknął to by miał znacznie gorzej .By dostała pałą .a cieszcie się że to nie byli alfonsi to wtedy dopiro byście miały " to są słowa Amanta. dziewczyny nie umawiajcie sie z tym psychopata Bóg wie do czego on jest zdolny. Jak dla mnie tow zwykły brutal, który jest zdolny tylko do jednego i tylko jedno mu w głowie siedzi : SEKS SEKS SEKS... Psychol!!!!! " Co za brednie:P.Jakieś teksty wyciągnięte z kontekstu no i jak ktoś wszystkiego nie napiszę to mogę wyciągnąć niewłaściwe wnioski:O.A to że coś tam napisałem to nie znaczy że uważam że każdą powinno się gwałcić:P.A głupim nie chce się tłumaczyć bo i tak nie zrozumieją:P.A pychopatów to ja znam np. morderce i nekrofila w 1:P.Może chcecie jego spotkać:P.Podejrzewam że jak jakaś ma go za sąsiada to yto nawet nie ma o tym zielonego pojęcia:P.No i czekam na propozycj:P.Jak będziecie zwlekać to sobie lpsze znajdę:P.

Gość slowik
Martyno to prawda, że amant jest pozbawiony ludzkich uczuć, nie czytaj tych jego chorych tekstów, najlepiej załóż swój topik, pokaż na co cię stać. Trzymaj się.

Gość Amancie
Spotkajmy się w Gdańsku.

Gość MartynaK
Do : Amant Wszech Czasów k.odwetowa Haaaa a skąd Ty możesz wiedzieć jak ja się nazywam tępy człowieku. Raz jestem AleksandrąPPP a innym razem MartynąK - myślę, że Twoje imię jest godne pogardy, ponieważ nigdy go nie ujawniłeś. Uważasz się za " Amanta " a tak na prawdę w ogóle nie znasz pojęcia tego słowa. Nie pisze się wszystkiego właśnie dla takich psychopatycznych ludzi jak ty ... I doskonale wiem, że nie chciałabym mieć Cię za żadnego sąsiada, bo po Twoich komentarzach do różnych historii ( z resztą kto chce niech sobie poczyta " kącik kobiet zgwałconych " - również forum kafeterii ) można śmiało stwierdzić, że sam gwałcisz a być może mordujesz. Takich ludzi jak ty powinno się kastrować lub wsadzać do komory gazowej ..... jesteś TOTALNYM DNEM!!! A i o was zapomniałam dziewczyny :) Nie umawiajcie się z Tym palantem on zamiast mózgu ma tik tacka - chociaż i on chyba jest za duży, aby określić wielkość jego " inteligencji "

Gość slowik
Martyno bądz spokojna, nigdy nie umawiam się z obcymi ludzmi, bo mam swój rozum.