Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad ludzie maja tyle kasy na takie zakupy UK

Polecane posty

Gość gość
Ale ja wiem ile wynajem kosztuje, bo mieszkam w jednym z najdrozszych miast w Surrey, juz prawie od 10 lat. Dokladnie rowniez wiem ile kosztuje wynajem w Londynie. No coz, ja po prostu nie znam nikogo kto zyje na nizszym poziomie niz Boogie i dla mnie jej poziom jest kompletnie normalnym poziomem i, gdybym nie przeczytala tego tematu od poczatku, to w zyciu by mi do glowy nie przyszlo, ze rozmowa jest na temat Boogie. Coz takiego ona pokazuje???? Primarka, River Island ???? Zupelnie zwyczajne zycie. Nie rozumiem kompletnie tego zdziwienia i zupelnie powaznie zastanawiam sie jak Wy zyjecie, ze to takie wyjatkowe dla Was.

Gość gość
A nie ona nie pracuje, bo nie ma takiej potrzeby - co Wam do tego???? Z youtuba zreszta ma jakies zarobki. To, ze Wy nie macie kasy nie oznacza, ze kazdy kto normalnie zyje ma sie czuc winny Waszym niepowodzeniom :/

Gość gość
To skoncz sie zastanawiac jak to jest, ze ludzi dziwi taki poziom zycia, zobacz ile osob zarabia 6-7 czy nawet 8-10 f w Londynie. I co sobie za to robisz? Nawet na kawalerki nie starczy. A Wy tu tak piszecie, jakby wszyscy zarabiali po min 40 tys za rok na osobe

Gość gość
Do tego co pisał o bazarach pisał ja kiedy chodzę po tych wielkich sklepach to sorry ale jakość tych ubrań to nie odbiega wiele od tych bazarowych

Gość gość
Oni wyludzaja benefity zlodzieje polaczkowe, zglaszam takich do councilu i po tygodniu juz sa cofniete benefity he he he.

Gość gość
boogie nadal kreuje swoje vlogaski, ma sporo widzek wiec i odpowiedni dochod. Taka pracowita jest.

Gość gość
vlogeriny maja dochod z youtuba, czesto pracujacego meza. Boogi jest od roku w Polsce, bo tutaj moze sie rozwijac. Tak opowiadala. Zakupy ktore pokazuje, to towary do reklamowania ktore trafily do niej jako np. wynagrodzenie za reklamowanie ich. Mebrlki, koce poduszki i te swiece tez.