Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziana84

Jaką firmę wybrać epapierosy

Polecane posty

Gość gość
ten freepal jest fajny, zarejestrowalam sie i zamowilam taki pakiecik dla siebie, na dniach powinnam miec go juz w domu, z epapeirosem za 1zl

Gość Beretowa
Już po miesiącu taniej wychodzić palić z e-papierosa niż klasyczne fajki. Także opłaca się to bardzo.

Gość gość
Mam od prawie dwóch lat milda x7. Są tańsze modele, ale przez dwa lata musiałam tylko wymienić baterię - reszta bez zarzutu. Płynów używam Liqueen. Są skoncentrowane i lepiej smakują - wypróbowałam kilka firm i inne liquidy mi nie pasowały, ale to pewnie kwestia gustu. Kupiłam zestaw podwójny za ok. 400 złotych. Pamiętaj, że e-fajki mają elementy, które się zużywają i trzeba je cyklicznie kupować - w mildach jest to system grzewczy (9 zł szt.) i zużywa się jeden na 2-3 tygodnie.

>ten freepal jest fajny, zarejestrowalam sie i zamowilam taki pakiecik dla siebie, na dniach powinnam miec go juz w domu, z epapeirosem za 1zl A jaki wybrałeś plan?

Gość gość
>>>Kupiłam zestaw podwójny za ok. 400 złotych. Pamiętaj, że e-fajki mają elementy, które się zużywają i trzeba je cyklicznie kupować - w mildach jest to system grzewczy (9 zł szt.) i zużywa się jeden na 2-3 tygodnie.>>> wysoka cena, chyuba ze taka byla dwa lata temu kiedy to byla nowosc, teraz kupisz podwojny zestaw w cenie mniejszej jak 200zl, np foof

Gość gość
>>> surfferkA >ten freepal jest fajny, zarejestrowalam sie i zamowilam taki pakiecik dla siebie, na dniach powinnam miec go juz w domu, z epapeirosem za 1zl A jaki wybrałeś plan?>>>> pewnie najtanszy, o ile nie ma potrzeby na duzo liquidu, i dopiero zaczyna z epapierosami, to zwykle eksperymentuje si e z najtanszymi opcjami, to logiczne

Gość Beretowa
epapierosa uzywam też w zastępstwie członka męskiego :)

Gość Staszek91
ale spamuje jakiś frajer :classic_cool:

Gość gość
Znajdźcie na allegro aukcje o numerze 3927965832 i nie dajcie się naciągnąć naciągaczowi. :classic_cool: Ten chinol niczym się nie rożni w zasadzie od tych śmiesznych mildów. :D

Gość tartkomo
bardzo odradzam tego rodzaju produkty !!! nie masz gwarancji, albo tylko kilkudniowa clearomizer jest starego typu, tym samym mniej efektywny i mniej skuteczny slaba jakosc produktu wydasz wiecej na kolejne podobne niz kupic raz a dobrze

Gość tartkomo
>>>teraz kupisz podwojny zestaw w cenie mniejszej jak 200zl, np foof >>>> foof to dobra marka, maja dobre jakosciowo produkty w rozsadnej cenie, mozna kupowac

Gość tarnikowa
to czym się powinien wyróżniać dobry e-papieros?

Gość gość
na poczatek polecam mild master , tani i dobry. tylko ze sprzedawany pojedynczo jest

Gość gość
aha i wybieraj pomedzy mildem a volishem,, tylko volishe czasem maja za wysokie ceny..

Ja na początek kupiłam na allegro ego ce 5- 2 sztuki wytrzymaly tydzień. Pominę, że ładowarka się stopiła. Teraz mam milda x7 i nie ma porównania. Kupiłam 2 sztuki w sklepie za 190 zł.

Gość Natasha866
Ja wapuje ostatnio z Tabaque i jest bardzo zadowolona. Duży gęsty dym i przyjemny smak liquidu.

Gość tarnikowa
mild i volish to są właśnie te, na które moim zdaniem nie warto zwracać uwagi bo są zdecydowanie za drogie. mają zawyżoną cenę.

Gość anetaa007
ja od siebie mogę polecić mylime, to sklep internetowy można tam kupić moim zdaniem najlepsze e-papieroski

Gość asiunienka
Teraz można kupić e-papierosy i męskie i damskie ;) można nawet dwu kolorowe więc e-papieros nie jest tylko "kobiecy":) na stronce mylime, można sobie wybrać kolorki itp sama mam 2 kolory ::)

Gość gość
jeden na slonce drugi na deszcze, lime moze ladnie wyglada ale jest drogi i slaby niepolecam

Gość gość
>>> gość >>> surfferkA >ten freepal jest fajny, zarejestrowalam sie i zamowilam taki pakiecik dla siebie, na dniach powinnam miec go juz w domu, z epapeirosem za 1zl A jaki wybrałeś plan?>>>> pewnie najtanszy, o ile nie ma potrzeby na duzo liquidu, i dopiero zaczyna z epapierosami, to zwykle eksperymentuje si e z najtanszymi opcjami, to logiczne:::::>>>> to jest fajny pomysl, wychodzi cenowo miesiecznie nie wiele, a e-p masz za free

Fajny pomysł ten abonament, można zaoszczędzić pieniądze w prosty sposób.

Gość gość
mild

Gość takadobra
Tabaque- ładne, dobre i tanie.

Gość gość
Nie palę od niemowlaka i zyję .

Gość gość
>>>Figaroo Fajny pomysł ten abonament, można zaoszczędzić pieniądze w prosty sposób.>>>> nie tyle co na samym epaleniu w stosunku do analogow, co jeszce z freepal masz e-p foof za 1zl, to tez stowka w kieszeni

Gość piannka55
Prosta kalkulacja, zestaw podwójny Lime kupiłam Smart R za 295 zł, a miesięcznie na papierosy wydawałem 300-350 zł, więc zestaw juz mi sie zwrócił.

Gość Artemidka
Zestaw podwójny Foof dostaniesz za 180zł, czyli jeszcze taniej.

Gość fro
no wlasnie, to jakies przegiecie, za jakie slabe e-p ze slaba bateria krzyczą sobie 300zl, ciekawe kto sie na to nabiera

Gość kawaldrania
mnóstwo osób nie zdaje sobie sprawy z tego, że tak naprawdę tyle nie trzeba wydawać. słyszałem wiele opinii, że by e-papieros nie przeciekał, miał mocną baterię, by wychodził normalny dym itd. to trzeba dać 300 zł. moim zdaniem to nieprawda i foof np. to potwierdza. taka sama jakość za 1/3 ceny.