Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziana84

Jaką firmę wybrać epapierosy

Polecane posty

Gość Madziana84

Hej zamierzam przerzucić się na e-papierosy, jakiej firmy polecacie? jakie olejki? bo jestem w tym kompletnie zielona.

Gość gość
Polecam marmari :) www.maramri.com.pl

Gość Marianka1234
A ja c***olecam mylime, mają bardzo smaczne olejki, papierosy nie przeciekają i są zgrabne bardzo i ładne. Ponadto dobrze się je pali i można ładować przy kompie prze usb

Gość Madziana84
Jeszcze nie zakupiłam e-papierosa , nie miałam czasu nawet poczytac co mi napisaliście a dopiero teraz powiadomienie o nowym poście mi przypomniało. Myślę że do 350 zł maks z olejkami, chciałabym wydać.

Gość sebastiannn87
polecam c***apierosy lime, olejki też z******te mają . Nic tylko palić:)!

Gość karinna435
Zastanów się jeszcze czy zamierzasz dużo palić, bo wtedy warto byłoby poszukać zestawu z dwoma bateriami o dużej pojemności, albo dokupić do tego stację ładującą, w razie gdyby nie było dostępu do gniazdka.

Gość gość
Taka stacja ładująca to świetna opcja, dostałam na gwiazdkę zestaw http://mylime.pl/e-papierosy/set, często wyjeżdżam i spędzam dużo czasu w pociągu, więc bardzo mi się przydaje, mogę nawet komórkę podładować.

Gość 1iwonkaa
również jestem posiadaczką epapierosa tej firmy i z ręką na sercu polecam. Rezczywiście olejki są pyszne i aż chce się palić:)

Gość amelioza
Ja jestem epalaczką i jeśli masz coś kupić to lepiej te epapierosy z wyższej półki. Smaki też są fajne, można sobie wybierać i przebierać, osobiście lubie wszystko z kawą.

Ja bardzo lubie smak Mojito od Foof, taki lekko słodko kwaśny o aromacie miętowym.

Gość gość
ja inhaluję tytoniowe atmos lab, ale ecig hellas z red label nie pogardzę ;)

Gość gość
>>.gość Taka stacja ładująca to świetna opcja, dostałam na gwiazdkę zestaw http://mylime.pl/e-papierosy/set , często wyjeżdżam i spędzam dużo czasu w pociągu, więc bardzo mi się przydaje, mogę nawet komórkę podładować.>>>> o czym tym mowisz, przeciez to drogie niepotrzebne cos, ma pojemnosc max 1140mAh, i chcesz to uzywac do epalenia i do ladowania telefonu, przeciez baterie w telefonach to zaczynaja sie pojemnoscia od 1800mAh w gore, czyli jedno ladowanie i ani nie zadzwonisz ani nie zapalisz, a bateria w tym set to jest nie wiele wieksza niz w epapierosie Foof ktory sam w sobie ma 1100mAh

Gość gość
>>>Ja bardzo lubie smak Mojito od Foof, taki lekko słodko kwaśny o aromacie miętowym.>>>> i tu mnie urzekłaś, zwykle pale klasyczne tabacco Foof'a, ale Mojito to jest wyzwanie, nastepne kupuje wlasnie takie :)

Tabacco jest dobre jak się chcesz napalić. Jak wolisz puszczać dymek to lepiej wybierać owocowe. ;)

Gość partykuła
foof to chyba dosyć nowa marka na rynku a już zdążyłeś wypróbować kilka smaków płynów. sporo tego palisz czy masz kilka zbiorników zależnie od smaku?

Gość gość
po pierwsze to nie jest az tak nowa marka, po drugie jesli sie kupuje male zbiorniczki z liquidem to mozna ich wyprobowac kilka w miesiacu, np epalac na zmiane, po trzecie ''smak'' liqiudu nie ma wplywu na jego moc wiec nie mozna mowic zeby przy tabacco sie napalic a przy truskawkowym nie, moze byc ta sama ilosc nikotyny tylko inny posmak Ci zostanie

Gość partykuła
no sorry ale volish jest strasznie drogi a nie oferuje nic innego niż tańsze firmy wymienione tym wątku.

Gość gość
koleżanko i tu się mylisz ja kupiłam Volish dwie sztuki w opakowaniu za 299zl,baterie dłużej trzymają,grzałki wystarczają na dłużej ja widzę same plusy wczesniej miałam z Milda 100zł szt i nie byłam taka zadowolona,bateria słabo trzyma,grzałki się szybciej przepalały,lepiej raz wydać więcej niż kupić taniej i potem ciągle dokładać

Gość gość
a olejki polecam z P1 u Nas w galeri 12zł sztuka smaki różne,ja nieraz mieszam i tworze własne;-)

Z czasem nazbiera ci się sprzętu. ;) W jednym tabacco, w innym owocowy, w następnym miętowy liquid.

Gość gorce
2 sztuki za 300zl, to przeplacilas, i to znacznie, volish sa kupowane bo w kazdej gazecie znajdziesz reklame, ale za to wiele kosztuja, mozna kupic taniej i rownie dobre albo i lepsze, ja mam Foof, za 1800 zl dwa epapierosy najnowszej generacji

Gość agataka2
amelioza a wiesz gdzie można kupić takie kawowe liquidy? Chętnie bym spróbowała:)

Gość gość
zobaczcie sobie takze freepal.pl to serwis oferujacy abonamentowe epalenie, placisz miesiecznie tylko za liquidy a epapieros masz gratis, a liquidy sa C**przysylane do domu

Gość kadama
ciekawe rozwiązanie, to dla osób, które nie są przekonane czy e-p im się przyjmie. do 3 miesięcy co najmniej się to opłaca. na ile taki abonament?

Gość gość
wejdz sobie na tą stronkę to sie zorientujesz, ale abonament jest 12 miesieczny

Gość Plecotus auritus
Tylko pedały używają e-papierosów. Prawdziwy facet sam sobie robi skręty z tytoniu. E -papierosy palą tylko c***y w rurkach które przycinają sobie rozporkiem wargi sromowe . Taka prawda cwele 🖐️

Gość Weronna
Zamówiłam sobie w zeszłym tygodniu zestaw podwójny Smart G od Lime, skusiła mnie promocja walentynkowa.

Gość figobezfagot
co prawda e-papieros jest bardziej kobiecy to pali go więcej facetów niż kobiet. koszt jest nie porównywalnie niższy, nie śmierdzi i jest bądź co bądź zdrowsze. 100 zł na e-papierosa to chyba dobry argument?