Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziana84

Jaką firmę wybrać epapierosy

Polecane posty

hey, ja wapuje chmurkę od atmant moje ulubione to truskawka i egzotyczne :) tam też kupując zbierasz punkty lojalnościowe , za większą paczuszkę płacisz mniej , są ekonomiczne liquidy itd :) , moim zdaniem warto , bo nie dość ze masz zniżki to przede wszystkim , to produkt europejski :)

Gość gość
Ja pale e-papieros firmy EGO i póki co jestem mega zadowolona. Bateria długo trzyma, solidny i służy mi już prawie rok. Zamówiłam go na http://dr-thomas.pl

Gość tomekatomeek
Ktoś jeszcze pali EGO? Muszę wymienić swój e-papieros i szukam czegoś sprawdzonego i niedrogiego. Mild i Volish dla mnie są kiepskie. Na stronie którą podałeś jest fajna cena więc zastanawiam się czy warto.

Gość Serbian
Ja cenię sobie zestaw EGO - do niczego nie można się przyczepić, zamawiałam na http://dr-thomas.pl/sklep/ bo przy okazji brałam liquidy, a tam mają szeroki wybór smakowych.

Witam, epapierosy marki mild czy volish, a także inne oferowane głównie w galeriach handlowych mają znacznie zawyżoną cene, głównie przez wysokie koszty związane z dystrybucją w galeriach. Polecam zapoznać się z produktami marki Foof, są tańsze, a oferują co najmniej tą samą jakość. Tomek, Doradca online Foof & Tabaque www.reddog.pl

Gość gość77
Jeżeli chodzi o olejki do e-papierosów to ja polecam olejki firmy Atmat www.atmant.pl. Firma Polska produkuje olejki na bazie naturalnych aromatów i mają na swojej stronie w zakładce sklep e-papierosy propozycje dla początkujących palaczy. Ja najbardziej lubię z olejków mleko z kokosem i mięta naturalna, a papieros wypróbowany to Quinn, mały różne kolory baterii fajna chmura.

Gość gość
od tych papieroskow dostaje sie raka.

witam zobacz sobie tę ofertę www.tobaccin.pl ja z nimi rzuciłam palenie i jestem bardzo zadowolona z siebie:) Stosowałam ich kurację i polecam ją każdemu:)

Gość gość
Fajne są na: http://www.kingsmoke.pl/ zamawiam tam od dłuższego czasu i ani razu się nie nacięłam. Mają całkiem spory wybór.

Gość gość
Ja polecam firmę Kingsmoke. Mąż mi zafundował e-papierosa z tej firmy na urodziny. Sprawuje się dobrze, jest gwarancja, no i ceny z tego co widziałam też mają przystępne. Z resztą mają bardzo duży wybór, więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gruszka na wiśni
Też mam kingsmoke'a. Mają świetne liquidy, ostatnio miałam arbuzowy i krówkowy, teraz zamówię sobie chyba poziomkowy. :) Jakość super i cena przystępna.

Gość gość
Ja polecam natomiast liquidy firmy Vogell . Ich propozycje smakowe znajdziecie na vogell.pl/#!/liquidy_vogell. Są to produkty bardzo wysokiej jakości. Ich najlepsze smaki według mnie to jabłko i mięta, arbuzowy i brzoskwiniowy. Ale to już zależy od gustu. Mi liquidy owocowe smakują najbardziej.

Gość Mariaawaria
Ja od miesiąca wapuję Vype i daje radę.. Jeśli chodzi o cenę to możesz go kupić za 100zl.

Gość gość
Kamczat- ja też uwielbiam liquidy Take it! Zawsze zamawiam w większych ilościach na sklep.takeitliquid.eu/pl/c/Liquid/18. Ja uwielbiam ich jagodowy liquid i antonówke z gruszką. Mają korzystne ceny, a jak zamawiam więcej to wiadomo, że korzystniej bo raz za przesyłkę płacę ;)