Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziana84

Jaką firmę wybrać epapierosy

Polecane posty

Gość gość
852963

Gość pati_zielonagora
no tak, ale skąd mam mieć pewność, że w tym wypadku jakość nie zależy od ceny?

Gość archibald1
bo nie zalezy, foof ma o wiele wyzsza jakosc i lepsze parametry niz lime, i nizsza cene, a tekze jest tanszy niz mild o podobnej klasie wazne zeby nie kupowac chinszczyzny z alledrogo za 20-50zl bo to jest najnizsza jakosc i stracone pieniadze

Gość graszka777
Za 300zł to można sobie kupić zestaw podwójny a i jeszcze kasa na liquidy zostanie.

Gość gość
to kolezanko przeplacilas o jakies 100%, bo ani to lepsza bateria niz w foof, ani nizsza cena, gratuluje kiepskiego zakupu lime !

Gość hulajhulaj
zgadzam się, fatalny wybór z tym limem, powinno być "lame" tak z angielska :)

Powrócę do tematu. wcześniej pisałam już , że po rozczarowaniu z e- pap ego kupiłam zestaw midów x7- zaraz będzie prawie dwa miesiące używania non stop,( bo do tej pory niepalący mąż- zaczął mi jednego podbierać) i są na razie niezawodne.Ja polecam

Gość Suseł33
Jak mąż nie palił, to mu nie dawaj, niech się nie przyzwyczaja :-) Z modeli moge podpowiedzieć nowośc na naszym rynku Lime, kupiłem gdzieś koło stycznia i jak narazie nie ma problemu, wymieniam regularnie grzałkę, ale jak raz mi się zapomniało to i miesiąc na jednej ciągnąłem.

Gość MelkaZu
Ja z kolei byłam bardzo nie zadowolona z milda. Też miałam tego x7 i zalała mi się grzałka po tygodniu mimo, że w sklepie zapewniali mnie, że ten model nie może się zalać :( teraz szukam nowego bo znów przestawiłam się przez to na normalnie papierosy ale się zraziłam totalnie.

Gość tartkomo
ja polecam foof, mam już parę miesięcy, wcześniej tez mialem mild ale były drogi i awaryjne, foof kosztował mnie znacznie mniej, jest sprawny i niezawodny, a czesci ma kompatybilne z innymi markami

Gość tartkomo
>>>Suseł33 >>>> i ja w lime nic dobrego nie widze, kant i tyle e=p drogie, baterie slabe, jedynie ladnie wygladaja, ale to ma dzialas i sprawiac przyjemnosc a nie tylko wygladac, lime nie polecam

Gość zonkliepo2zlote
każdy ma własny rozum i decyduje się na zakup z własnej woli. jeżeli ktoś uzna, że bardziej potrzebuje by taki e-papieros był ładny niż dobry to wybierze tą markę, natomiast jak ktoś stawia na naprawdę istotne rzeczy to wybierze inną.

Gość gość
prosta sprawa, ale tez wymaga uswiadomienia w galeriach handlowych, zabkach ect wystawiaja sie te najdrozsze marki, tak samo one pisza artykuly w sieci, promocja, a jak poszukasz to znajdziesz cos rownie dobrego i tanszego

Gość zielonajamajka
nie tylko najdroższe. we wspominanych żabkach jest dosyć tani e-papieros ale jest też kiepski i za drogi w porównaniu do innych sklepów. wybór jest trudny to fakt.

Gość gość
swiete slowa, zwykle to co na widoku jest albo mega drogie albo slabe jakosciowo, praktycznie bez mozliwosci serwisowania, warto poszukac czegos dobrego dla siebie

Gość gustliq
Można też sobie wziąć e-p w abonamencie i części ci dochodzą do domu jak clearomizer.

Gość gość
nie palić e-papierosów, co to za ersatz? to możesz jeść 2 tabletki z multiwitamą zamiast normalnego jedzenia. Palić normalne papierosy a nie podrzewany liquid.

Gość 1234567890a
podrzewany liquid?

Gość rocha9797
"gustliq Można też sobie wziąć e-p w abonamencie i części ci dochodzą do domu jak clearomizer. " Ile takie coś kosztuje?

Gość gość
podgrzewany liquid

Gość latarnia1
sprawdź na www.freepal.pl z tego co wiem, możesz dostosować warunki umowy do twoich potrzeb.

Gość gość
ja tez polecam Foof, sam mam podwojny zestaw 1100mAh, >>>zielonajamajka nie tylko najdroższe. we wspominanych żabkach jest dosyć tani e-papieros ale jest też kiepski i za drogi w porównaniu do innych sklepów. wybór jest trudny to fakt.>>>> doslownie, czesto te wypromowane latwo i wszedzie dostepne e-p sa stare jakosciowo slabe i stosunek ceny do jakosc jest bardzo slaby, i nie warto tego kupowac >>>rocha9797 Ile takie coś kosztuje?>>>> clearomizer ? kilka zł, to zaden koszt, a jest potrzebny w kazdym e-p >>>latarnia1 sprawdź nawww.freepal.pl z tego co wiem, możesz dostosować warunki umowy do twoich potrzeb.>>> dostosowanie o ktorym mowisz to wybor jednej z proponowanych opcji abonamentowych, wg mnie wystarcza zeby dopaswoac do indywidualnych potrzeb

Gość gość
na freepal znalazlam taka opcje, ze podajesz jak dlugo palisz analogi, ile dziennie i jakie mocna, a oni Ci podpowiadaja jak powinnas dobrac moc liquidu zeby po roku nie siegac po nikotynowe juz wcale, taka stopniowa redukcja

Gość kapamana
podają moc płynu od której mam zacząć e-palenie czy moc płynu, którego mam używać przez cały czas rzucania palenia?

Podają ci moc jakąś powinieneś brać żeby przestać palić, czyli na każdy miesiąc jest pokazane. Jak nie chcesz rzucać palenia, to wystarczy, że popatrzysz na 1 miesiąc i będziesz wiedzieć jaka moc jest odpowiednia dla ciebie przez cały czas.

Gość gość
kazda dobra jest no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość herbatka agatka
A ile liquidu jest dostarczane mi co miesiąc?

Gość gość
>>>kapamana podają moc płynu od której mam zacząć e-palenie czy moc płynu, którego mam używać przez cały czas rzucania palenia?>>> jest rozbicie na miesiace, ze np przez 2 pierwze miesiace epalisz 18mg/ml, a potem przez kolejne 2 juz tylko 15mg/ml itd itd >>>> herbatka agatka A ile liquidu jest dostarczane mi co miesiąc?>>>> tyle co sobie zamowisz, w zaleznosc od programu, 4, 5 lub 6 buteleczek liquidu miesiecznie