Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy konieczna jest depilacja przy wizycie u ginekologa

Polecane posty

Gość Bezpieczeństwo
Znajomy po 40-tce lubi gdy dziewczyna jest tam naturalna - kojarzy mu się to z latami młodości. Więc kiedyś to nie było modne.

Gość gość
Pozlepiane wlosy? Wystarczy umyc sie rano, chyba ze boisz sie wody.? Niekotre panie chca zaszalec i byc na sile "modne" panowie tez . Dla mnie zenada jest nie to, ze ktos goli sie na zero tylko ze robi to pod wplywem mody i takiego czasem niemowionego na glos obostrzenia "jak nie ogolisz sie na zero to jestes pasztet bez seksapilu" .

Gość gość
A kto powiedział, że golę się, bo taka moda? Golę, bo to lubię, podoba mi się. A co do mycia się to ogolona czy nie zawsze biorę prysznic rano po wstaniu z łóżka i na wieczór przed pójściem do łóżka ;) No chyba, że okoliczności zachodzą jeszcze jakieś- wtedy jestem gotowa na częstsze mycie.

Gość gość
a ja sie zaczełam golic pod wpływem mody czy raczej faceta, który tego odemnie oczekiwał. Długo z nim byłam i tak sie w tym czasie przyzwyczaiłam do "0" ze juz nie umiem inaczej - okropnie sie czuje kiedy mam tam włosy... wszystko mnie swedzi, łaskocze itp. Wiem ze to jest mniej higieniczne i dzis nie zrobiłabym napewno tego pod wpływem faceta.. ale byłam młoda, on mnie wszystkiego uczył.

Gość gość
Urodziłam się w 1979 r i jako małe dziecko pamiętam, że mama nie goliła się, ale podgalała okolice bikini latem. Pamiętam jakie jej niektóre koleżanki miały kłaki na nogach- byłam tym zafascynowana, miałam może z 4 lata. Kiedy miałam 15 lat intymne części ciała i nogi goliły już żony moich starszych kuzynów, czyli połowa lat 90-tych. Na świecie moda na depilacje np brazylijską nastała chyba jeszcze wcześniej.

Gość gość
moj facet lubie moje owlosienie, zakazuje mi golic mowi, ze to kojarzy mu sie z mala dziewczynka ja tam sie ciesze, nie ma podraznien ani pryszczy

Gość gość
Golenie ma swoje wady- bolesne krostki, ale tylko wtedy kiedy użyję maszynki już wcześniej przeze mnie używanej, można się zaciąć, no i nieraz odczuwałam straszne pieczenie i dyskomfort w okolicach łech...ki. Ale tylko wtedy kiedy byłam bardzo zarośnięta i włosów było sporo. Ale kiedy człowiek ma tam gęste, długie włosy również nie wydaje mi się to szczególnie higieniczne. Szczególnie kiedy oddaje się mocz np, albo podczas stosunku.

Gość gość
Depilacja woskiem u kosmetyczki i zadnych podraznien, zadnych stanow zapalnych, nic. Polecam- kiedy przekonacie sie ze to raj na ziemi bycie tak gladkim i zadbanym, to juz zadna sila was nie powstrzyma aby to kontynuowac.Dzis juz nie ma takiej opcji bym miala wlosy.wydaja mi sie rownie obrzydliwe jak te pod pachami , na nogach czy nad ustami. To nie ma nic wspolnego z moda, po prostu raz sprobujesz i sama wiesz czy lepiej czujesz sie zarosnieta czy z mini paskiem na wzgorku.

Gość gość
Nigdy ginekolog nie ochrzanił mnie za depilację, a byłam już u kilku. Zresztą to nie jego sprawa. Jedynie dwóch dało jakieś dwuznaczne uwagi, trochę śmiesznie było za każdym razem. Ogólnie spłynęło to po mnie , bo ginekolog też facet i skoro wśród tylu kroczy, które ogląda dziennie, moje zrobiło na nim dodatnie wrażenie to fajnie. Nigdy nikt mnie z tego powodu nie molestował, po prostu jakiś komplement czy uwaga trochę z humorem o ładnie wydepilowanej wiecie czym. :))

Gość gość
lekarz nie ma prawa sadzic komplementow pacjentkom! i to na temat wygladu krocza! jestescie zdrowo porabane dziunie. pomolestowalby was a byscie zacieszaly geby, idiotki :O do kosmetyczki depilowac sie? pokazywac jakiejs gloopiej babie swoje intymne czesci? pogielo was1 :O

Gość gość
Ja bym się wstydziła pójść zarośnięta.

Gość gość
gość 18:46 wyluzuj, trochę dystansu do siebie i świata. Nieraz trzeba puścić "oczko" do otaczającej nas rzeczywistości. To tylko c**a

Gość gość
Co za bzdury, że moda. Golę się, bo tak mam i wolę. Wstrętne są te kłaki wszędzie. Przecież to wypada i potem znajdujesz to na sedesie, w wannie. Wiem o czym mówię, bo na wyjeździe dzieliłam łazienkę z trzema samcami i ciągle się kłóciliśmy o te kłaki.

Gość gość
GOŚCIU Z 18:46 zaraz jak lekarz zrobił mi humorystyczną uwagę miałbym go o molestowanie oskarżać? Też się śmiałam, mam dystans do takich sytuacji. Nie molestował mnie, nie macał jakoś szczegóolnie inaczej, zrobił rzetelne badanie i tyle. Jeśli w każdym lekarzu widzisz molestującego, bo zrobił uwagę na temat twojej małej,to współczuję. I uwierz mi- wiem co i na ile komuś pozowlić. Nigdy nie dałabym się sponiewierać slownie czy też fizycznie lekarzowi. Sytuacje opisywane były to raczej błyskotliwe uwagi, które co prawda mogły urazić takich dewotów jak ty, ale nie mnie. Zresztą widać wiktoriańską mentalność skoro kosmetyczce nie dałabyś wydepliować swoich intymnych części ciała. To jej praca. myślisz, że sprawia jej seksualną i życiową przyjemność patrzenie na twoją c...ę? Wszędzie widzisz zboczeńców jak widać.