Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymszym

Nasz codzienny erotyzm z czasem poszarzaly

Polecane posty

Matu znowu czuje zrzucanie odpowiedzialnosci na środowisko i czasy :P moi rodzice tez mówili ze za ich czasów to...:classic_cool: Mój najstarszy syn był w takim gimnazjum że co roku mu klase rozwiazywali bo ponad połowa nie zdawala :D dosłownie młodociani przestępcy:classic_cool: sam żałował ze poszedł tam gdzie miał bliżej ;) do dzis z zadnym z kolegów nie utrzymuje kontaktów:P

Gość Vassago 77
Czyli dochodzi wychowanie i otoczenie

Gość Vassago 77
Czyli dochodzi wychowanie i otoczenie

Gość Vassago 77
I topik umarl

Ja na nic i na nikogo nie zwalam :) przytaczam obserwacje i staram sobie wyobrazic co czuje dzieciak w sytuacji jaka opisuje. Kazde pokolenie uwaza ze za ich czasow.... ale czy za twoich rozwiazywano kilka razy klase ? ...znaczy jest obiektywnie gorzejczy nie? Przeciez nie pisalem ze twoj syn ma zostac huliganem bo taka jest wiekszosc klasy napisalem jedynie ze lekko w takiej klasie mu na pewno nie bylo... on sie nie ugial kolegow wsrod nich nie ma, a ilu zostalo lobuzami bo do tej klasychodzili ? ...uwazam ze olewanie wplywu grup rowiesniczych przy dzisiejszym trybie zycia moze sie mscic...

Gość szymszym
Hej . Ale mi temat urosl. Dzieki ze tak bardzo sie wciagneliscie. Widac problem dosc powszechny . Oj a ja juz nawet nie wiem co zrobic dzis wieczorem zeby rozbudzic moja spiaca krolewne . Choc wiem ze jak to zrobie to bedzie jedynie gorzej. Ale niedlugo swieta i 10 dni wolnego . Wiem ze wtedy sie wydarzy a jak nie to ..... No wlasnie. To co ?

Gość gość
Bańka skrupułów tylko czeka na szpileczkę...

Gość panandtilt z doskoku
postanowilem wydobyc ten temat z otmetu zapomniania

I dobrze ! Musi tu być chociaż jeden ciekawy temat. Tylko z kim tu dyskutować...? Wszyscy śpią... :-(

Moze ze mna Picachu . Bo erotyzm moj szary jak te firanki z reklamy vanisha . Ale zawsze mozna zmienic temat na : czy anal boli ? Dziewczyny czy robicie loda z polykiem ? Ktora chetna ? To sa bardzo lotne tematy

Nooo,chyba,że z Tobą ;-) Ja też jestem ostatnio erotycznie barwna jak szarość dnia codziennego... Ale w głowie mam tęczę...:-P

Gość gość
Jestem mezczyzna i moje zycie sexulane tez poszazalo może tu znajdę jakaś fajna pania

No to uwqzaj zeby ci mlodziez wszechpolska i onrowcy nie spalili glowy . Jak znikne to znaczy ze padlem z komorka w reku . Jakby co