Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Nic tak nie ciąży na urodzie kobiety jak ciąża

Polecane posty

Gość gość
ja jestem w połowie ciąży i już się boję!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
gość z 2013-12-12 19:47:03 dobrze piszesz, faceci sami nie są idealni - za niscy, łysiejący, z brzuchem a idealnych kobiet by chcieli. Każda powinna zacząć tak swojemu wypominać braki żeby zrozumiał jaką przykrość robi żonie/dziewczynie

Gość gość
Ja jestem w ciąży z trzecim dzieciaczkiem, pierwsze urodziłam jak miałam 21 lat, figura po 2 tygodniach jak przed ciążą- zero zmian, więcej kobiecości i jeszcze większe powodzenie u mężczyzn, druga ciąża 35 lat, ciało nadal fajne, może trochę dłużej wracało do formy za 43 dni termin porodu i wtedy zobaczymy jak będzie, ale mam nadzieję, że dobrze, nie mam w ogóle rozstępów, a sex dużo przyjemniejszy dla obojga- to mit że kobieca pochwa jest większa po porodach, ja ani mąż nie czujemy żadnych niekorzystnych zmian, wszystko jak dawniej.Mam 37 lat.

Gość goooossc
mam 35 lat, rodze niebawem pierwsze dziecko. Mlodo wygladam, ale tak czy siak ostatnie podrygi swiezosci wiec mam w dooopie to jak bedzie potem. Oczywiscie zrobie wszystko zeby uszczerbek byl jak najmniejszy, ale cialo i tak sie zestarzeje i do piachu wiec nad czym tu sie rozczulac?

Gość gość
35 lat to ostatnie podrygi? no to nieźle macie :D

Gość gość
na każdej kobiecie widać ciążę i bycie matką i nie ma się co oszukiwać ciąża niszczy organizm i może ciało ok ale ciało to nie wszystko

Gość gość
ciało to nie wszystko? no może i nie, ale wypadałoby o nie dbać, nawet nie masz pojęcia ilu męzów zdradza. nawet nie masz pojęcia. a najczęściej w okresie ciąży swojej żony albo zaraz po narodzinach dziecka. uwierz mi wiem co piszę, bardzo dobrze to wiem. ty nawet nie zauważysz jak ci roki przyprawia ze zgrabną licealistką albo studentką

Gość gość
a znacie w ogóle autorkę tego posta? to znaczy co ona sobą na tym forum reprezentuje, jakiego typu tematy i odpowiedzi pisze ? Namawia co chwilę kobiety do aborcji, odradza małżeństwa itp. Krótko mówiąc: współczesna feministka czyli nic innego tylko singielka z konieczności a nie z wyboru, pies ogrodnika, który sam nie ma więc innym też nie pozwoli mieć

Gość gość
hmmm ja bym wolała żeby mąż sobie poszedł z licealistką w p**du niż jakbym miała go mieć tylko dlatego że mu się podoba moje ciało :) i bać się że jak tylko coś nie tak to odejdzie...

Gość a ja gromadze ale z rozsadkiem
moja przyjaciolka po 2 ciazach ma figure jeszcze lepsza niz przed (zawsze byla szczupla, a teraz jest jeszcze szczuplejsza) ale twarz jej sie bardzo postarzała

Gość gość
no właśnie, każdy ma jakiś mankament po ciąży :/ czasem niewidoczny dla koleżanki :D jak np nietrzymanie moczu, czy hemoroidy, figura to nie wszystko, praktycznie wszystkie matki jakie znam czy to z widzenia czy z rozmów maja jakieś pamiątki po ciąży, jedna nadciśnienie, inna cukrzycę, kolejna zwisłą skórę, inna siwe włosy, jeszcze inna bóle głowy, depresje, widoczne zmarszczki, rozstępy itd...

Gość gość
to tak samo jak z dziewictwem :D niby na czole nie ma się wypisane nie jetem dziewicą a jednak da się to poznać :D

Gość gość
a bezdzietne? wlosy im nie siwieja? kg im nie przybywa? zmarszczki im sie nie robia? mam sporo bezdzietnych kolezanek, ktore sie spasly, ktore traca jedrne cialo, bo nie cwicza.

Gość ciezarnapani
Skad mas taka wiedze ze TYLU mezow zdradza? 20 procent to duzo ale to co piaty maz. Wiekszosc tego nie robi. A jakby zdradzil to zejdzie na zawal bo od kombinowania tacy panowie kolo 40 umieraja na serce. Dbam o cialo, biegam, nie zre, ale w ciazy nie moge biegac. Jestem w 9 mc i waze 60 kg.

Gość gość
mysle, ze jak kobieta przed ciaza byla aktywna fizycznie, w miare o siebie dbala, w ciazy podobnie to raczej nic zlego sie z jej wygladem nie stanie. mam dwie kolezanki, ktore sa siostrami. przed ciaza figurami byly bardzo zblizone do siebie. jednej sie bardziej powodzi, ma duzo wolnego czasu. bardzo dbala o siebie w ciazy, po ciazy rowniez areobiki silownia, kosmetyczka i po ciazy ani sladu. druga siostra niestety nie przywiazywala do tego uwagi, moze bardziej ze wzgledow ekonomicznych no i niestety po ciazy za ciekawie nie jest.

Gość gość
13.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość hmmm ja bym wolała żeby mąż sobie poszedł z licealistką w p**du niż jakbym miała go mieć tylko dlatego że mu się podoba moje ciało usmiech.gif i bać się że jak tylko coś nie tak to odejdzie... xxxx AMEN