Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveYouBejbe

lubicie święta

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - traktuj wypowiedz BSA jako komplement. Jak by nie byl podany swiadczy o tym ze komus sie bardzo podobasz. No i opowiedz jak sie spedza swieta w Twoim miescia.

Moorland-Tylko że ja na tym nie zarobię ani nie stracę, nie utrzymuje kontaktu z sąsiadami, tylko niektórym mówię dzień dobry i cześć. Więc mi to wisi, niech sobie gadają, jak mają problem, to niech wyskoczą na ring, a jak nie, to niech się odp******ą. Jak psa auto potrąciło, to jakoś nikt nie umiał skrócić mu cierpień, pół ulicy się zebrało i stwierdzili że muszą iść po BSA bo im szkoda psa, żeby tak cierpiał :D

zuza - nie ma wielkiej różnicy. Wszędzie światełka, reklamy i mikołaje atakują cię z ulotkami. Nie ma wigilii - i to tyle w ramach wielkich różnic.

ja jestem nadzieja-Taaa, stara baba..:D Sąsiadka która jest seksi, jakoś normalnie umie pogadać a sąsiadki mam takie, że masakra :D

Moorland-Jesteś tu anonimowa, w realu bym cię nie pytał o takie rzeczy, dlatego też net jest lepszy od reala, bo daje tą anoniowość.

Gość gość
Lubie te choinki i bombki. No i kobiety one sa takie dobre.

I to, że jestem tu anonimowa znaczy, że muszę pisać o wszystkim o co mnie jakiś inny, wścibski anonimowy użytkownik forum zapyta? O wielu rzeczach nie mówię bo nie widzę takiej potrzeby :)

Gość gość
BSA na swieta zyczymy duzo wirtualnego i realnego seksu

gość-Wirtuany seks to mam cięgle, w maju się zacznie na żywo ogadanie nagich lasek :D

Moorland-Na pytanie czy miałaś seks, wystarczy powiedzieć tak lub nie. Żadna informacja, dziewicą nie jesteś, powiedziałaś że seks uprawiasz, wiec nie kapuję o co ci chodzi.

bsa - nie mam ochoty karmić twojej niezdrowej ciekawośc***Przestań żyć cudzym życiem.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - masz jakiegos maila ?

Nie taki który bym tu podała. Poza tym jakoś rozmowy przez emaile mnie nie interesują - jak już mówiłam, nie lubię wścibskiego zachowania.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ok ja moge i tu. Zajmujesz sie zawodowo praca z ludzmi ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Rozumiem.

Póki co ja spadam. Temat jest chyba wyczerpany, a mnie już trochę zaczynają irytować twoje pytania z którymi co jakiś czas wyskakujesz (bez urazy), że o bsa nie wspomnę. Dobranoc

Gość Zuzanna Amelia ææ
Urok netu. Na moje pytania nie ma obowiazku odpowiadac. Ja po prostu nie odpowiadam jak nie chce na cos odpowiedziec. Nie denerwuje mnie to. Kolorowych.