Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveYouBejbe

lubicie święta

Polecane posty

Gość gość
dla każdego przereklamowane ale każdy co roku je obchodzi :D

nawet ateiści :P Mnie ta komercja nie przeszkadza. Ja uwielbiam tą całą otoczkę. Już się cieszę na myśl o świątecznych zakupach :D

Gość gość
a ja uwielbiam swieta, jestem niewierząca ale kocham swieta bo to kilka dni wolnego :) ulwiebilam wylegiwac sie z mezem, ogladac filmy, sluchac muzyki, czytac ksiazki caly dzien, nie gotujemy niczego specjalnego, robie normalny obiad, wigilii w ogole nie robie, ale lubie ten czas bo kojarzy mi sie z pieczonymi jakbklami z cynamonem i ciepla herbata z kardamonem, swiecami, cieplym kocem. takie mam cieple mysli o swietach

Gość gość
odkąd poznałem tandem Inez & Oli już nie lubie a szkoda bo lubiłem.

Moorland-Mnie się nie podoba miasto. Ale ty jesteś lewaczka, wiec ci się podoba. W mieście żyją lewacy, na wsiach żyje prawica, taka natura. Miasta zakładali Żydzi a wsie tworzyli Aryjczycy.

bsa - od dłuższego czasu truję, że tego miasta szczerze nie lubię, że mi się nie podoba, że chcę się wyprowadzić, a ty mi wyskakujesz ze stwierdzeniem, że lubię duże miasta :D Co zapomnisz to zmyślisz.

Moorland-To po co tam mieszkasz? Kup domek na wsi, załóż biznes gospodarczy i żyj. Wiesz jak idzie w Angli zarobić na rolnictwie?

Moorland-Swoją drogą myślałem że po seksie będziesz bardziej radosna, widać że rutyna się wkradła i jakoś już radośc*****seksie nie masz.

nie lubię rolnictwa i nie znam się na tym. Na kompletnej wsi też nie chcę mieszkać. Wsie mają jedną cechę wspólną w każdym kraju - zad***e to zad***e i ludzie są wścibscy.

bsa - jesteś chory? :D Poważnie pytam, bo znowu jakieś dziwne historie wymyślasz.

Moorland-Acha, czyi seksu dziś nie było. Do d**y ten wasz związek .

Gość gość
Nda w takich żenujących tematach piszesz kochanie ty moje :(

Nadzieja - jednak w dużych miastach jest większa różnorodność więc ludzie nie zwracają tak na to uwagi.

ja jestem nadzieja-Dlatego wymyślono pojazdy, aby zad***e nie było odcięte od miast. Dziś w wielkich miastach, to przejazd przez miasto zajmuje więcej, niż dojazd z zadupia do średniego miasta. Ja do miast mam od 15 do 40 minut jazdy rowerem, zależy do którego miasta chcę dojechać, a mieszkam na zadupiu.

Moorland-Seksu z tobą to jak najbardziej zazdroszę twojemu facetowi, ale widać on ma cię gdzieś.

Myślę,że niektórzy też zwracają uwagę;tylko na wsi wszystkich i wszystko "widać jak na dłoni",a w mieście jednak nie.My u nas na wsi,nawet wiemy jaką kto ma choinkę:Di to nie przez wścibstwo tylko dlatego, że przynosimy je z tego samego lasu....;):D:D:D

Nadzieja - mnie właśnie odpowiada ta anonimowość dużych miast. Jakieś przedmieścia bardziej by mi odpowiadały. Można się bardzo przyzwyczaić do centrum handlowego dwie ulice dalej :D

Moorland-Jak dba, skoro seksu dziś nie było, nie chciała byś mieć orgazmu każdego dnia?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja kocham swieta. Moor - opowiedz jak sie obchodzi swieta w UK.

bsa - to ty twierdzisz, że nie było :) Znowu pajacujesz, a potem będziesz marudzić, że się z ciebie nabijam.

ja jestem nadzieja-Na wsi tyle ile powiesz, tyle o tobie wiedzą. Jak ktoś idzie na piwo i kłapie dziobem, to trudno żeby nie wiedzieli, a jak ktoś nic nie kłapie, to skąd mogą wiedzieć. Prosty przykład, wyjeżdżam traktorem z przyczepą, sąsiadka się pyta gdzie jadę a ja jej że po cegły, a jadę po węgiel :D Zawsze wścibskich ludzi tak załatwię, że nic o mnie nie wiedzą.:D

wścibscy ludzie mają to do siebie, że jak czegoś nie wiedzą to zaczynają zmyślać (tak jak ty). Więc pewnie i tak obrabiają ci d**ę ;)

Moorland-Pytalem to zaprzeczyłaś że był seks, k****, dorosła baba z ciebie, a wstydzisz się seksu. Dla mnie było by normalne, że gdybyś była moja, to dziennie byśmy się kochali, dlatego dziwi mnie to, że facet nie chce z tobą dziennie seksu uprawiać, no ale różne są popędy wśród płci męskiej.

nie zaprzeczyłam, to też wymyśliłeś :) Widzisz bsa, jesteś taki sam jak ta baba od cegieł, pytasz o coś co nie jest twoją sprawą, a jak nie dostaniesz odpowiedzi to sam ją sobie wymyślasz. Taka plotka z ciebie :D