Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askeraut

zestaw kąpielowy na prezent

Polecane posty

Gość Askeraut

Hej, chce zrobić siostrze niespodziankę i kupić jej coś dla dziecka pod choinkę. Myślałam nad takim zestawem do pielęgnacji przy kąpieli. Znalazłam taki firmy Beaba, zawiera termometr, grzebień, ręczniczek i jeszcze pare innych rzeczy, jak myślicie sprawdzi sie??? Dziecko ma roczek :)))

Gość gość
skoro dziecko ma już rok to sądzę że wszelkie akcesoria kąpielowe już ma.

Gość gość
dokładnie, raczej zbędny prezent

Gość gość
Również uważam, że taki prezent dobry jest dla noworodka/niemowlaka a nie dla rocznego dziecka.

Gość gość
Jeśli jednak chcesz pozostać w temacie kąpielowym proponuję a) szlafroczek dla dzieciaka b) zabawki do kąpieli

albo kupujesz cos jej dziecku albo coś dla niej. Bo nie wiem czy aby na pewno to jest tak fajnie cos dostać niby dla siebie ,ale praktycznie przeznaczone typowo dla dziecka Nigdy nie byłam zadowolona z takich prezentów, z których skorzystało tylko i wyłącznie moje dziecko mimo, że zostało podarowane mnie. Bo cóz tego miałam? nic

Gość Askeraut
tzn chodziło mi o prezent dla dziecka, ale wiadomo ze daje sie go raczej mamie niz malemu dziecku ;) no wlasnie tu jest problem z tymi kąpielowymi rzeczami, bo nie ma ich za dużo i wiem ze jej sie mimo wszystko przydadzą jakieś nowe... a znacie firme Beaba? myslicie ze to dobry wybor? bardziej chodzi mi o dobor produktow pod kątem jakosci..

Gość gość
Nie kupuj czegoś co sie zdubluje! Kup jak piszą dziewczyny ręcznik czy szlafroczek. Chyba , że to słaba reklama tej firmy.

Gość gość
Moje dziecko dostało taki zestaw z tej firmy.. Szajs jakich malo!!! Ręcznik z pepco ma lepsza jakość niż to badziewie a ceny niskie nie SA. Za darmo bym tego nie chciala

Gość gość
dla mnie obciach. wstydziłabym sie

Gość jolahola
badziew? :D haha chyba badziewia nie widzieliście :P bez przesady... firma Beaba to marka jednak dobra i znana, więc sorry, ale chyba nigdy nie korzystaliście z tych produktów. My używamy i produkty są dobre jakościowo i zdecydowanie z badziewiem nie mają wiele wspólnego...

Gość gość
Ale przeciez to reklama

Gość gość
buahahahahahha jaka chamska reklama!!! buahahahhahaha

Gość gość
jestescie przewrazliwieni...