Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

Ponownie Pytanie do dziewczyn 24lata prawiczek

Polecane posty

ogolnie tak zauwazam ze jest tu straszna kobieca hipokryzja... kazda po koleji ze nie zadnego sexu ze mna nie nie nie wiec oczywistym jest ze musze za niego zaplacic a wtedy swiete oburzenie.... obluda?

Gość missmądrala
na sympatii zaczepiaj laski. Do mnie jeden napisał, ze szuka doświadczenia...:P

na sympatii i ogolnie portalach rndkowych nie ma profili z mojej okolicy to dobre dla mieszkancow wielkich miast wiem bo probowalem jedyny portal gdzie bylo mnostwo odp to "niegrzeczna.pl" i jestem przekonany ze to automatyczne przynety

Gość missmądrala
no to sory gregory...ja już nic nie wymyśle ;(

Gość o mirabela
Ja jakbym się dowiedziała, to nie przeszkadzało by mi to, że jest prawikiem, ani to że chcę tym skończyć, ale wątpię, żebym była chętna na pomaganie w tym :P w końcu znajomy to rzadko kiedy partner seksualny.

kazdy byl kiedys "znajomym" :P no ale teraz przynajmniej nie ma hipokryzji w waszych wypowiedziach :)

Gość gość
Jak dla mnie to nawet fajna sprawa ja jestem dziewica a mam 23 lata i nie będę pod presja uprawiać seksu bo mi tak wypada lub muszę bo koleżanki juz miały 10 facetów. Jak dla mnie nie było by problemu. Nie jestem jakąś cnotką lubię się bawić, wychodzę z koleżankami na imprezy, domówki czy kluby, mam powodzenie tym bardziej, ze jeszcze z nikim nie spalam, uważam się za bardzo atrakcyjną kobietę i jestem zadbana...ale seksu przypadkowego nie uznaje A kto co myśli na mój temat to mam to gdzieś. Każdy może na mnie patrzeć ale nie każdy może mnie mieć. Dla mnie prawiczek to fajna sprawa więc żadnego wstydu nie widzę z tego powodu.

cofnij nieco moje wypowiedzi tam maz napisane ze ja nie czuje wstydu chodzi o cos zupelnie innego

Gość gość
to jak chcesz d***** to sobie poszukaj i tyle. Ale masz problem.

no mam najwyrazniej i pomysl czy nidy sam nie wpadlem na pomysl aby poszukac? ale tak jak to napisalem w iinym temacie dzieczyny szukaja mojej uwagi ale bez kontaktu fizycznego

Gość gość
To masz problem facet!!! Mnie by nie jeden przeleciał ale śmieje się z takich frajerów. Faceci myślą fiutem a nie mózgiem. Bo gdyby było inaczej już dawno byś miał to za sobą. Jak poznajesz babeczkę i jedyna twoja myślą jest ją przelecieć to masz przegrane na starcie.

w sumie to dziwie sie tym kolezka ze chca byc z taka wszytkowiedzaca laska jak ty... skad ty mozesz wdziec co chce? znam wiele dzieczyn i poznawalem je przez lata w roznych sytuacjach i momentach nie chodzilem na jakis podryw nie podbijalem do nieznajomych obecenie ochota na sex jest juz dominujaca calkowice... ale widze ty wiesz lepiej

Gość gość
A ja nie znam swoja wartość, jestem inteligentna i mam powodzenia. Ale sam powiedziałeś, że babki poza gadka nic od ciebie nie chcą..więc myśl się przychodzi sama. Zdesperowany facet pragnący seksu raczej nie jest atrakcyjny dla kobiet a inteligentna panienka zaraz to wyczuje. Nie wiem jaki jesteś, czego oczekujesz ale w twoich wypowiedziach bryluje tylko seks i seks i nic więcej to najwidoczniej nie jesteś w stanie zaoferować nic więcej kobiecie. A dla wielu kobiet facet, który umawia się na d***** to dno.

w twich wypowiedziach bryluje tylko sex... nie no mam problem gdyz niezaspokojony poped mnie przytlacza chce o tym poroznmawiac no napewno w takiej rozmowie mowienie o sexie jest dziwne napewno...

Gość gość
Nie no jeszcze się obraz jak panienka i tupnij nóżką. A co ty myślisz, że kobieta wskoczy ci do łóżka bo ty chcesz. Z nieba kobieta ci nie spadnie wysil się trochę albo poszukaj sobie stałą partnerkę tylko nie atakuj jej tekstami o seksie. Więc ta opcja byłaby najlepsza.

nie obrazam sie to juz predzej ty ja tylko ci wypominam bledy w logice... chocby i teraz przypominam co juz raz napisalem ze ja poznanej nowo dziewczynie ani nawet dluzej znanej nie gadam o sexie ani na dzien dobry ani na dobranoc pisze to DRUGI raz juz tobie

Gość gość
Jak tak cię ciśnie, to idź na te d***** a nie roztrząsasz na kafe :o taki problem?

Gość gość
To najwidoczniej masz ze sobą problem. Bo jakoś nie którzy faceci mają problem z nadmiarem panienek. A brak seksu działa negatywnie na psychikę co już się chyba powoli udziela. Sam pisałeś na wstępie, co byśmy zrobiły jakbyśmy usłyszały, że facet jest prawiczkiem więc sam masz problem z logicznym myśleniem.