Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

Ponownie Pytanie do dziewczyn 24lata prawiczek

Polecane posty

ponawiam temat Mam takie pytanie... czy gdybyscie dowiedzialy sie od jakiegos znajomego ze w wieku 24 lat nadal jest prawiczkiem i bardzo by chcial juz z tym skonczyc jak byscie zareagowaly? Bylybyscie sklonne mu w tym "pomoc" czy raczej to by was obrzydzilo? zwyczajnie niewiem czy mam to dalej ukrywac i kombinowac czy zwyczajnie przynac sie i powiedziec czego chce

Nie czułabym do niego wstrętu czy coś, ale nie ma mowy o jakimś seksie z litości :o

Gość gość
"z tym skończyć" Jakby to był jakiś nałóg, uzależnienie. Idiotyczne podejście. Pewnie, że by mnie zbrzydziło :O Każdy kiedyś tak miał i większość nie panikowała. Nie kombinować, co ma byc, to będzie. Prędzej czy później.

Gość gość
niewiem czy mam to dalej ukrywac i kombinowac czy zwyczajnie przynac sie i powiedziec czego chce xxx Jeżeli jest dziewczyna, na której ci zależy, jesteście razem - to oczywiście tego nie ukrywać i nie kombinować. Normalnie powiedzieć, w trakcie rozmowy o ważnych dla was rzeczach. Jeżeli nie masz dziewczyny i chcesz "przyznać się" jakiejś przypadkowej "znajomej", to nie ma sensu. Bo niby na co liczysz? Że się zlituje? Faktycznie obrzydzenie bierze.

Gość gość
gdybym spotkała takiego faceta pomyslałabym że potraktuje mnie niepowaznie, że zechce tylko "zaliczyc ten 1wszy raz" i pojsc w siną dal, a potem ułożyć sobie życie. Chyba że byłby religijny i czekał do ślubu, wtedy chętnie bym się z nim spotykała:)

Gość Sprężyna
Nie rozmawiam ze znajomymi na takie tematy, to już sfera intymna. Żeby coś takiego poruszyć, muszę być z kimś bardzo blisko. A jeszcze "pomóc"? Tylko "znajomemu"? Zdecydowanie NIE. Tak, obrzydziłby mi siebie. Jak już ktoś napisał, nie ma mowy o seksie z litości.

Gość iluzionn
dawaj ja cię rozdziewicze;p

Gość Sprężyna
Nie, przestać myśleć o tym w kategoriach piętna. Nie zastanawiałeś się nad tym, że może znajdzie się dziewczyna, której to wcale nie będzie przeszkadzać, a która chciałaby być dla ciebie pierwszą i "tą jedyną" ? Jak choćby gość z 20.33? Naprawdę nie warto poczekać na kogoś wyjątkowego, z kim zechcesz się związać? Ja akurat cieszylam się z tego, że byliśmy z moim chłopakiem dla siebie pierwsi, że nikogo nie było przede mną. I wbrew pozorom sporo dziewczyn tak myśli.

Gość iluzionn
mi to by nie przeszkadzało ;p

NIE NIE NIE NIE dzieczyny przetancie to rozumiec jakbym ja to uwazal za "skaze" :D ja chce sie pozbyc prawictwa bo poprostu mam juz potezna chec na sex jak rozmawiam z atrakcyjna dzieczyna czy ogladam nawet eklame w TV to sie podniecam nawet minac na osiedlu 18letnia sasiadke wiaze sie dla mnie z konkretnym podnieceniem przez najblizsze nawet czasem godziny

Gość kasztanka leśna
to znajdź dziewczyne i nie mów jej. Możesz powiedzieć o fakcie:p AAlbo zapłać za k****. Tylko że z k***ą 1wszy raz to tak troche brak klasy

Gość Sprężyna
To faktycznie po prostu szukaj fajnej dziewczyny. Z byle kim nie smakuje.. Za pieniądze to już rozpaczliwe wyjście, dla tych, którzy naprawdę nigdy i nigdzie nikogo nie znajdą. Jeżeli jesteś choć trochę przystojniejszy od diabła nie idź na to.

Gość gość
Mój facet kiedy go poznałam był właśnie prawiczkiem w takim wieku, ale z tego, co piszesz, do pięt mu nie dorastasz. Zacznij budować normalne relacje i rozmawiać z ludźmi normalnie.

znajdz dzieczyne odpada.... nie mam tutaj dobrych prostytutek tylko tirowki kobity po 40 a na cos dobrego musialbym jechac spory kawal i to juz za drogo i za dlugo wyjdzie poza tym na pierwszy raz z zegarkiem w reku to dyskomfort straszny mysle zeby jakiejs malolacie odpalic 100 zl za bezstresowy pierwszy raz bardziej sie postara i nie bedzie mnie rozliczac z tego jakos dodatkowo

Gość gość
Błeee, jak tak do tego podchodzisz, to nie ma o czym gadać

Gość gość
na cos dobrego musialbym jechac spory kawal i to juz za drogo i za dlugo wyjdzie xxx Właśnie to nas obrzydziło. Skutecznie.

Gość gość
Gość z 20.55 ma rację. Dokładnie tak. Przemyśl to sobie.

niewiem co mam sobie przemyslec? skoro mial dzieczyne w wieku 24 lat to sa zupelnie inne realnie ja NIE MAM

Gość gość
Naprawdę tak płytko myślisz? Kobieta to nie towar, coś to możesz mieć w szufladzie. Już jasne? Żaaal.

Gość gość
No i nie będziesz miał. Twój post z 20.56 wyjaśnia dlaczego, nie trzeba nic więcej.

chyba dla ciebie cos jest nie0jasne... mam ogromna potrzeba na sex tak ogromna ze nawet idac na zakupy i rozmawiajac z mloda sprzedawczynia jestem totalnie podniecony ogladajac reklame w tv czy cokolwiek nie wspomne juz wgl o takich sytuacjach jak imprezy gdzie np do jakis moich znajomych sie jakies laski kleja lub moje znajome o kims gadaja wtedy juz calkiem odlatuje dla ciebie to chyba jakies niezrozumiele ze mozna miec ogromna niezaspokojona potrzebe

Gość gość
masz chcice poprostu :P

Gość missmądrala
ja kiedyś poznałam faceta, mieliśmy gdzieś około tyle lat co ty. I jego kolega, z którym mnie poznał robił sobie żarty na temat swojego bycia prawiczkiem ...:o:P

Gość missmądrala
ten poznany facet poznał mnie ze swoimi znajomymi ...i jego kolega powiedział w jaiejś rozmowie o sobie, że "ale ja jestem prawiczkiem"

to niewim czy byl zart moze tak o wypalil... :O ja ogolnie nie wspominam o tym raz nawet mialem "zabawna" sytuacje gdy 18latek zapytal mnie o rade bo stwierdzil ze skoro znam tyle atrakcyjnych dzieczyn to mam w tym mega doswiadczenie a w praniu mam nieprownywalnie mniejsze niz on

Gość Lou Lou
Nie wiem po co miałby mi ktoś takie coś mówić. Nie moja sprawa, ludziom się nie wtryniam w ich życie seksualne (lub jego brak). Ale gdyby ktoś mi coś takiego powiedział licząc, że się zlituję to by mnie obrzydziło jego podejści ;)