Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero000

Czy ktoś rzucił na mnie urok

Polecane posty

Gość Zero000

Witajcie, jestem u skraju sił..w ciągu ok. 3 lat: - mąż wiele razy mnie oszukał - rozwiódł się ze mną bez mojej wiedzy i zgody (okłamał sąd i ten mu uwierzył...) - chce zabrać mi mieszkanie - powiedział, ze mnie zniszczy - straciłam pracę /zajmowałam prestiżowe stanowisko/ - znajomi odwrócili się ode mnie - spotkałam nowego mężczyznę, zaszłam w ciążę, zostawił mnie - od 3 lat mam narastające problemy finansowe - straciłam sens życia, tylko małe dziecko mobilizuje mnie w stopniu minimalnym - najchętniej cały czas spałabym, żeby nie myśleć - nie mam energii, zapału, chęci na nic - czegokolwiek nie chwyciłabym się, nic nie wychodzi, klapa totalna - tyję - były mąż jest w związku z osobą, która zatruwa mi życie (podrabia moje podpisy, głuche, głupie telefony, idiotyczne maile, komentarze na forach..itp) Coraz bardziej utwierdzam się w fakcie, że ich zła energia kumuluje się w moim życiu...nie wiem, gdzie szukać pomocy...

Gość Zero000
Dodam jeszcze, że prawie nie wychodzę z domu, jakiś miesiąc nie wyszłam wcale, ostatnie 3 dni mobilizuję się, żeby zrobić zakupy i tym samym spacer z synkiem, jestem mega nerwowa...nie wiem, co się ze mną dzieje...

Gość dorradina
Wpadłaś w błędne koło pecha. Nie ma w tobie optymizmu, to i przyciągasz wszelkie zło. Ale fala pecha wreszcie musi się skończyć, tylko musisz troche się postarać. Najpierw idź do lekarza, bo może masz depresję. Jak te telefony, maile i komentarze aż tak bardzo zatruwają ci życie, to postrasz ich autorkę policją. Zadbaj o to, by miec jakąś życzliwą duszę koło siebie - taką psiapsiółkę od serca. No i na koniec coś z innej dziedziny. Poczytaj o czarcim żebrze, czyli o ostrożeniu warzywnym i jego szczególnych wlaściwościach jeśli chodzi o zdejmowanie uroków (kąpiele w wywarze). Jak uroku nie odczyni, to przynajmniej cerę poprawi :))

Gość niezznajomy
z opisu wyszło, że jest to rzucona na ciebie KLĄTWA spowodowana czyjąś krzywdą z twojej strony

Gość Zero000
Dziękuję dorradina...- panienka za podrobienie mojego podpisu została już ukarana przez Sąd i dostała najwyższy wymiar kary,odwoływała się, ale kolejny Sąd podtrzymał wyrok. Staram się nie poddawać pesymizmowi...moi bliscy (brat, kuzynostwo, ciocie...nie mam rodziców) nie wiedzą, w jakim jestem stanie, więc chyba aż tak bardzo nie trącam pesymizmem...przyjaciółkę mam i ona wie o mojej sytuacji, ale też doszukuje się już uroków...

Gość Zero000
niezznajomy...co mam robić ??

Gość iiikkk
polecam ostrożeń, jak już pisała osoba wyżej

Gość Zero000
Ostrożeń...dziękuję, na pewno spróbuję...mam tylko problem techniczny, nie mam wanny, tylko prysznic, jak jeszcze można go zastosować ? nie śmiejcie się proszę.

Gość iiikkk
wystarczy może jakaś większa miska. ale spróbuj koniecznie.

Gość Zero000
trzeba się tym polewać ? poproszę o wskazówki techniczne :)

Gość Zero000
Ktoś jeszcze się wypowie ? proszę ..

Gość gość
poszukaj forów na temat ostrożenia i kąpieli - tam ludzie piszą dokładnie co robić i skąd wiadomo, ze urok był.

Gość Zero000
Zapomniałam jeszcze wspomnieć o dziwnych zawrotach głowy np. pod prysznicem.

Gość Zero000
proszę,napiszcie coś, jeśli macie podobne doświadczenia.

Gość gość
Też mi się ostatnio wszystko waliło, chociaż przezornie nie wdawałam się w żadne związki. Zaczęło się odkąd napisałam parę zdań na forum pewnej sekty.

Gość Zero000
"waliło"... czyli już zaczęło być w miarę normalnie/układać się?

Gość gość
Ostatnio tak.

Gość gość
Żesz... powtarzam się ze zmęczenia. Jest trochę lepiej.

Gość gość
Grrr... powtarzam się ze zmęczenia. Jest trochę lepiej.

Gość Zero000
Trolle spać...do budy !!

Gość gość
cóż... jak traktujesz bliźniego tak ci sie w życiu (nie)powodzi. I nie jest to żadna klątwa, może raczej po twojemu karma.

Gość gość
Możliwe ze to jkarma.. jesteś osoba wierzaca ? Jesli tak udaj sie do kasiedza moze w domu jest zła energia ?

Gość gość
To nie jest stary dom, a co roku ksiądz go nam poświęca, więc chyba nie.

Gość Zero000
Obecnie przebywam w innym domu, w międzyczasie opiekowałam się ciężko chorą babcią / w jej domu/, babcia odeszła..reasumując...pomieszkiwałam w różnych domach, a moja sytuacja wręcz się pogarsza.

Gość Zero000
00:27 oczywiście bezsensowny podszyw

Gość gość
coś jednak musi być w tych urokach, są ludzie, którzy dla zasady innym źle zyczą, może też ktoś Ci "pożyczył", sprobuj z tym ostrożeniem, jak już pisano.

Gość gość
sa takie osoby, ktore sa zazdrosne i wysylaja do innych jakas zla energie i sa osoby mniej lub bardziej podatne na te zla energie. te podatne najbardziej cierpia

Gość gość
a znacie jakiś sposób na sprawdzenie, czy ktoś rzucił urok/klątwę ?

Gość gość
Wczoraj czytałam, że Wala - szeptucha ze wsi pod Bieskiem Podl. jest dobra na wszystko. I przeczytaj książkę Murphy;ego Potęga podświadomości.