Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona debilizmem

Niski poziom forum kafeterii

Polecane posty

*Wątek zakładam ponownie, ponieważ na tamtym, nie wiedzieć czemu, nie mogę dodać wypowiedzi -.- Wertuję kafeterię i jestem zażenowana - co temat to wyjęte z d**y pytania :/ Może mi ktoś wyjaśnić, skąd się bierze tak NISKI poziom forum kafeterii? Na cholerę te pytania typu czy lubicie srać albo głupie prowokacje pt. "brzydkie powinny zdechnąć"?? K***a mać, czy gimbaza nie może znaleźć sobie forum przeznaczonego dla ich przedziału wiekowego? Jeden wielki śmietnik.

A co sądzisz o tym, co napisałam w tamtym wątku, że to może wina możliwośc****sania bez rejestracji?

jak mnie wywalą to będzie po ptokach, mądrusiu^^ akurat ten temat jest tematem, na który, moim zdaniem, warto się wypowiedzieć. to takie rzadkie tutaj - przeczytać coś mądrego, coś innego niż "zesrałam się, co mam zrobić", czyż nie?

Aha, podobny poziom jest także na pozostałych forach grupy o2, może oni specjalnie celują w taki hmm... target.

@zl3wm, anonimowość, rozumiem. swoboda wypowiadania się, bez ograniczeń, bez podawania swoim danych. ale powinny być jakieś granice smaku, prawda? dziwnym trafem na innych forach z możliwością wypowiadania się anonimowo, nie zauważyłam, aż takiego szajsu jak tutaj...

tak, jest takie forum grupy o2 gdzie piszą same zwierzęta nie obrażając zwierząt:O więc kafe nie jest jeszcze taka najgorsza

Moim zdaniem powinnien być tu jakiś admin. Ktoś kto zrobi porządek i będzie prowadził to forum. Bo jak narazie to forum mija się z celem. Myślałam, że tylko na dziale erotycznym sami niedorozwinięci, ale tutaj jest to samo. Przewertujcie sobie tematy, ręcę opadają. Nie, żebym się bulwersowała zbytnio, ale można się zirytować.

brokeninside87, dokładnie :P Kafeteria to jeszcze soft w porównaniu z tym, co się dzieje na innych :)

na o2 nie wchodziłam, dzięki za ostrzeżenie :)

no nie żartujcie, to może być jeszcze gorzej? czyżby co drugi Polak miał nie równo pod sufitem i pytał, przykładowo, czy może osikać kota?

Gość gość
no i co mi zrobisz jak mnie złapiesz?

W sumie wolę fora moderowane i z rejestracją, ale większość świec**pustkami, dlatego wieczorami przychodzę tu, gdy potrzebuję jakiejś niewymagającej rozrywki.

Gość gość
pravik22 to musztarda. chyba już wszyscy o tym wiedza tylko nie ty:D

Gość gość
spokojnie, spokojnie. nie ma się co denerwować, nie ma o co. na rozluźnienie proponuje zrobić kupę - pomaga ;)

Gość gość
Fakt, ludzie o słabych nerwach (czyt.ja) powinni wchodzić na fora dla zarejestrowanych... Ale wiadomo, komu by się tam chciało rejestrować. Muszę jeszcze się dokładniej przyjrzeć, ale wydaje mi się, że inteligentniej jest na dziale "zdrowie i uroda", jak sądzicie? Bo po pierwsze więcej kobiet tam pisze - to nie muszę chyba wytłumaczać... :)), i piszą tam ludzie z problemami zdrowotnymi, więc raczej mniejsza chęć do chichotania i pisania o kupie, tak jak jeden z gości mojego watku.

Gość gość
*zniesmaczona

Działy... nie wiem, chyba ludzie wrzucają jak leci, w każdym razie ja wchodzę zwykle w najnowsze tematy i zupełnie nie zwracam uwagi na działy... :P

po raz enty czytam o kupie na rozluźnienie. gościu, Ty masz jakiś problem z tym? lecz się głowę biedaku, na d**ę już za późno, za dużo kupciałeś.

Gość gość
bo na kafeterii pojawili się ludzie piszący do rzeczy i z sensem i z tond niektórzy rozważają czy nie warto by jej oczyścić bardziej radykalnie, ale łatwe to nie będzie w grę na początku mogą ewentualnie wchodzić mądre formy ignorancji nie ambitnych chamskich wpisów ,a najbardziej rażące zgłaszać gremialnie do usunięcia.Osoba świadoma własnej wartości nie reaguje zupełnie na pozbawiony sensu wpis.To zniechęci żebraków żerujących na cudzej myśli i po pewnym czasie zrejteruje.To do dzieła tęgie umysły dobra nasza.!!!

to jest jakiś pomysł. ignorować wpisy o kupie, może w końcu im się... odechce :D

Gość gość
wpis z22;34 do usunięcia gremialnie podszył się pod zniesmaczoną

Gość gość
spokojnie, spokojnie, powinnaś zrobić kupę

Gość gość
na ciebie z chęcią zrobię :*

Gość gość
hehe nie ;) akurat nie mam takiego fetyszu... za to mam inne uzależnienie... już kiedyś o tym pisałem...

Gość gość
Michał daj spokój

Gość gość
enjoy ;)

dobra, to nie temat o twoich uzależnieniach, idź gdzie indziej się pochwalić ;)