Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona debilizmem

Niski poziom forum kafeterii

Polecane posty

Gość gość
dobrze że ktoś założył taki temat bo już myślałam że nie ma tu nikogo normalnego tylko banda oszołomów z wysokim ego przechwalców którzy nie mają najlepiej pod sufitem

Gość gość
Jedno wam moge powiedziec. Ludzie tutaj nie sa takimi idiotami na jakich wygladaja. Jak sa powazne tematy to jest to widoczne.

Gość gość
Tez narzekalem na to forum, ale jesli naprawde potrzebowalem rady to ja uzyskalem i wcale te wypowiedzi nie byly idiotyczne. Czasami ludzie chca odreagowac, bo sa wkurzeni i wkurzaja innych.

Gość gość
widoczne lub nie większośc się nie przyznaje i rżnie uczciwych i moralnych tutaj jest sama obłuda

Gość gość
ja myslalam ze to normalka w pl takie wywody ❤️ www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość Lady Zniesmaczona
Byłam tu jakieś 2-3 lata temu i z tego co pamiętam nie było jeszcze tak źle. Głównie na erotycznym sami idioci... Jak nie wytrzymam nerwowo i będę chciała stąd wyjść to spokojnie, znajdę drogę. Właśnie to nie było forum dla kogoś kto "lubi się pośmiać, poubliżać", to ludzie zrobili z tego takie miejsce. Nie traktuję tego poważnie, bo jak można traktować poważnie "zesrałem się"? Pytam i zachęcam do dyskusji, bo refleksja mnie wzięła, jak na koniec roku przystało ;)

Gość Lady Zniesmaczona
Poza tym, chciałam Wam dać możliwość wzięcia udziału w dyskusji mądrzejszej od reszty wątków ;)

Gość Lady Zniesmaczona
Więcej młodziaków przesiaduje na necie? Więcej samotnych, sfrustrowanych?

Gość gość
Kazdy fajny,lub powazny temat jest skazany na niepowodzenie.Rzygam tymi tematami autorko,jak Ty.Siedzi ta patologia tutaj,kuzwa nieudaczniki:-o,i kazdy,co odstaje on ogolu,jest gnojony.

Gość gość
Jakie spoleczenstwo taki poziom.Rzeczywiscie bardzo tu wiele smiesznych rzeczy,jak:ktos napisze "d..pa" to takie to smieszne. takie zabawne, ze boki zrywac.Jeszcze posunie jakas wiazanke i wszyscy się dobrze bawia.Tylko z tym poczuciem humoru jest cos nie tak. Infantylizm szerzy się, glupota poglebia się i to staje się normalne..Ktos podszyje się pod kogos innego i takie to zabawne-tylko na czym to polega, ze to takie zabawne? Może ktoś zechce mi to wytlumaczyc. Można oczywiście taki tekst napiac ,tylko co w tym zabawnego:Hi Poles It's me, president of the US.Kafeteria it's very nice forum and so funny.Really.Give me your masage what do you think about this forum and about me and United States.Do you like US? Zabawne, nie,Posikac się można ze smiechu.Albo wydoraslec.

Gość gość
Lady, kiedy będzie można znowe ciebie przecztyac? Znow ci się nic nie snili? Na pewno ci się snilo-zawsze ma się jakies sny-tylko tego nie pamiętasz.Wiele osob tak ma.

Gość Lady Zniesmaczona
Śniło mi się, niestety, to nie był przyjemny sen. Norma ;)

Gość gość
Przeglądałam archiwum i stwierdzam, że kiedyś było tak samo jak dziś :P

Gość Lady Zniesmaczona
Zawsze roiło się od idiotów, ale wydaje mi się, że parę lat temu to nie było na taką skalę...

Gość niegoość
Zgadzam się. 4-5 lat temu było inaczej.

Gość Lady Zniesmaczona
Smutne, że niedługo już w ogóle nie będzie z kim podyskutować na forach.

Gość gość
Było tak samo, ale zdarzało się więcej wyrafinowanych form trollingu...

Gość gość
podajcie tytuly innych forum chetnie zerkne ,bo nie znam

Gość gość
Lady, a ten sen to jakiś tam sobie koszmar czt może dotyczacy twojej sytuacji,twojego zycia.Koszmar to żaden problem- budzisz się i stwierdzasz, ze to tylko sen. Z tym drugim jest gorzej.Mam nadzieje, ze się jeszcze odezwiesz.Szczerze mowiac, to smutno byłoby bez ciebie. O cholera, coz za sentymentalizm.

Gość Lady Zniesmaczona
Spokojnie, jak narazie nigdzie się nie wybieram :) Co do Twojego pytania, niestety punkt drugi... No, ale, mniejsza, nie o mnie jest wątek ;)

Gość gość
Milo, ze znowu jesteś.To rzezcywiscie problem z tymi snami.A watek? No Wlasnie szkoda, ze jest inny.

Gość Lady Zniesmaczona
Zapewniam, że ciekawszy niż moja osoba :P

Gość gość
Temat trochę poboczny, ale czy nie masz wrazenia, ze nasza rozmowa , chociaż w jakims niklym ułamku procetu, to jednak podnosi poziom kafeterii.Wyglada mi na to, ze wchodzisz na forum około 23.To przypadek,czy nie.Tak naprawdę, to temat jakby się już wyczerpywal, bo co więcej można powiedzieć o niskim poziomie kafererii: ludzie niezbyt sami siebie szanują i wypisują jakies bzdury, bo sa anonimowi.W realu nikt tak raczej by się nie zachowywal, bo staralby się dbac o opinie innych o sobie.Kazdy lubi być dobrze postrzegany.Moze zatem odejdzieny od glownego tematy i zjmiemy się trochę tematami pobocznymi, moez być to nawet ciekawe.Co o tym sadzisz, Lady?

Gość gość
A jednak jesteś. Nie koniecznie musi to być twoja osoba, Ale sama przecież wiesz, ze jesteś ciekawa osoba.Stan przed lustrem i powiedz, ze jesteś nieciekawa osoba.Jak to kilkanajcie razy powtórzysz przed lustrem, to sama się rozesmiejesz.A z ciekawa osoba można na każdy temat poroamawiac.Ja mam ten problem, ze zbyt często spotykam nieciekawe osoby i wtedy musze ze smutkiem skonstatować, ze to nie moja liga, ze nie za bzrdz mam z kim porozmawiać.Ot, taki maly zyciowy dylemacik.

Gość Lady Zniesmaczona
W sumie racja, temat się wyczerpał, ale to nie znaczy, że swoje osobiste sprawy tu zacznę wylewać dla podtrzymania wątku ;) Co do lustra, roześmieję się, ale przez łzy. (prawda boli) ;)

Gość gość
Nie codzi o wywlekanie osbistych watkow,tematy niekoniecznie musza być az tak osobiste.Wprawdzie jest intrygujące, ale zbyt osobiste, dlaczego masz usmiechac się przez lzy.Taz bym mogl-zycie na które nie warto nawet splunąć-ale staram się o tym nie myslec chociaż final jest wiadomy i to niedługo- najwyżej kilka lat-ale...Trzeba umiec się znaleźć w każdej sytuacji.Mysle, ze twoja nie jest taka najgorsza.Moja- z mojego punktu widzenia- także nie;mam przerost sfery intelektualnej nad emocjonalna.To jest dobre, praktyczne.