Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona debilizmem

Niski poziom forum kafeterii

Polecane posty

Gość Lady Zniesmaczona
A co to, romantyk szalony być nie może? Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość Romantyk_
Dobrze tu z wami ale ja będę już zmykał a wam życzę miłego grymaszenia między sobą :) Trzymajcie się i pa pa ludziki :)

Gość gość
Ja wiem,jakis swiadomy siebie jestem od dzieciaka. A konkretnie u mnie to jest zespol przewlekłego stresu.U mnie to się objawia jedynie zmeczeniem i duza sennoscia.Stad tez takie budzenie się w nocy i niemozliwosc zasniecia przez 2-3 godziny.

Gość Lady Zniesmaczona
Oj, w trójkę to byśmy dopiero mogli sobie pogrymasić :D

Gość Lady Zniesmaczona
A badania robiłeś jakieś? Kurde, u mnie to nie stres, bo nawet jak znacznie zmniejszył się poziom stresu w moim życiu to nadal tak było :/

Gość Lady Zniesmaczona
Swoją drogą, skoro wiesz, że to przez stres to powinieneś starać się go ograniczać, zmniejszyć jakoś.

Gość gość
Mam trochę wiedzy z psychologii,troche dużo,zteszta już w podstawówce interesowałem się psychologia-a to za sprawa kuzynki, która wówczas ja studiowala- i tak mi zostało.Dlatego już wtedy nie miałem zadnych problemów,tudziez problemów dorastania i jego urki sa mi raczej nieznane-uroki i szlenstwa dorastania.

Gość gość
Panuje nad stresem- zawsze tak było- tylko nad fiztcznoscia,sennoscia zmeczeniem, zapanować się nie da.

Gość Lady Zniesmaczona
no zobacz, mnie też jara psychologia :P

Gość Lady Zniesmaczona
jesteś psychologiem z zawodu?

Gość gość
Moglibysmy się spotkać na kafeterii przy jakims temacie, gdybys czasami wystepowala jako Lady Zniesmaczona.Ja przestałbym być gościem. Milo się z toba rozmawiai i szkoda byłoby, gdyby to była tylko taka jedna krotka rozmowa.Co o tym myślisz.Ksywe masz calmiem mila.Gdybys zalozyla jakiś temat jako Lady Zniesmaczona to na pewno bym cibie znalazł,wszesniej albo później.Moglibysmytroche podnieść poziom kafeterii.What do you think about it Lady?

Gość Lady Zniesmaczona
Tzn. o co mnie właściwie prosisz, bo nie bardzo rozumiem? :P Żebym już była na stałe Lady Zniesmaczoną? :P

Gość gość
Może być na stale, może być czasami.Jak wolisz. Czasami wchodzę na kafeterie.Jak zalozysz jaki temat jako Lady Z(...), to go znajde.

Gość Lady Zniesmaczona
Raczej jednorazowo tu wpadłam. Po prostu tylko się zniesmaczyłam :D

Gość gość
Ja raczej szukam kgos z kim można z sensem pogadać,ale trudno tu kogos takiego znaleźć.Jesli nie chcesz czasami pogadać to trudno się mi narzucać.Przemysl to może, to przecież jest bardzo anonimowe.Czasem możesz wejs na jais temat-lub zalozyc- pod tym albo inna ksywa, ale jeżeli będę wiedział jaka, to wtedy mogę z toba pogadać.Ty wyglądasz mi na osobe do rzeczy, a takich tu niewiele i trudno na nie trafic.Decyzja należy do ciebie.

Gość Lady Zniesmaczona
a miło, dzięki :) jak na razie nie planuję następnych wątków, ale tutaj jestem obecna ;)

Gość gość
Może spotkamy się tu jutro albo pojutrze bardzo poznym wieczorem i dokończymy ten temat.Byloby milo. Co ty nato? Musze się trochę przespać, bo niedługo zacznie switac.Moze ci się przysni konwersacja ze mna.Czy to bylby mily sen?

Gość Lady Zniesmaczona
Mnie od lat nic się nie śni, więc wątpię by tym razem było inaczej :) Będę tu zaglądać. Piąta godzina - czas spać :D Dobranoc.

Gość gość
Milych snow-moze cos ci się jednak przysni i to miłego.

Gość gość
Jechałam na rowerze i autorka goniła mnie autobusem :O

Niski poziom kafe... Fakt, kiedys tak nie bylo. Pewnie dlatego ze znikneli ludzie ktorzy trzymali ten poziom. Wystarczy cofnac sie o kilka lat, tematy byly sensowne- ludzie odpowiadali z sensem. A teraz? Niektorzy 'madrzy' sami przyznali sie ze czasami zakladaja takie durne tematy, z nudy. Moim zdaniem bedzie tylko gorzej.

Gość gość
Sram mordom

Gość gość
oj tak niski poziom

Gość Lady Zniesmaczona
@Fantasiia, znaczy się, świat schodzi na psy?

Gość Lady Zniesmaczona
Ja również...

Te tematy to nawet smieszne nie sa, bardziej zalosne. A gdy ktos ma problem i chce rady to od razu z**** na start.

Gość Lady Zniesmaczona
Też zauważyłam, że. tych poważnych tematów nie bierze się... na poważnie. Ale wiesz, to może wynikać z tego, że jak ciągle na kafe pojawiają się debilne prowokacje i głupie pytania, to czasem ciężko odróżnić co jest głupim wymysłem a co faktycznym problemem...

No tak tak, masz racje. A szkoda, bo kafe moglo by byc skarbnica informacji a tak jest jednym wielkim szambem.

Gość gość
Ja zauwazylem, ze czasami ludzie tutaj psiza powaznie jesli ktos sobie tego zazyczy, a czasami robia jaja. Zakladam tematy i jesli mam problem to ludzie mi pomagali, ale chyba trzeba umeic dotrzec z nim do odpowiednich odbiorcow.