Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona debilizmem

Niski poziom forum kafeterii

Polecane posty

Gość Lady Zniesmaczona
Nie wypowiadaj się, proszę, na tematy, których nie znasz (czyt. mojego życia).

Gość gość
Na temat twojego się nie wypowiadam, tylko własnego.Istnieje jednak cos takiego-to tak na marginesie- co w psychologii nazywa się subiektywizmem, co wcale nie znaczy, ze to się odnosi do ciebie i twojej sytuacji.Mnie najprawdopodobniej za kilka lat już nie będzie i musze sobie w tym dopomóc- taka sysuacja nie wchodzac w szczegoly.Alternatymy nie ma, chyba, ze zdarzy się cud.Tylko cuda się raczej nie zdarzają.Niestety.

Gość Lady Zniesmaczona
"Myślę, że twoja (sytuacja) nie jest taka najgorsza." O tym zdaniu mówię. Dajesz sobie kilka lat życia? Dlaczego?

Gość gość
Mam taka sytuacje z której nie ma wyjścia i tylko cud moglby mnie uratować, tylko na to liczyc nie można.A najgorsze jest to, ze trzeba sobie samemu w tym dopomóc,bo ttego się nie uniknie,a masochizm jest mi obcy.

Gość Lady Zniesmaczona
Aż trudno uwierzyć ile wspólnego mamy...

Gość gość
Tylko ty chyba nie musisz sobie dopomóc w czyms takim,chyba nie jesteś w sytuacji jak w greckiej tragedii.

Gość Lady Zniesmaczona
Skoro mnie lepiej znasz... :)

Gość gość
Lepiej nie znam,tylko pytam albo przypuszczam-to wlasciwsze slowo.Ne wiem czy u ciebie jest az tak zle, ze koniec jest nieunikniony i tylko chodzi o forme w jakiej on nastapi.W innej sytuacji zawsze można starac nie cos zrobić, nawet wówczas, gdy się nie widzi sensu i nawet wtedy, gdy obiektywnie nie ma to sensu.Pomimo, ze cos nie ma sensu, ze kazde działanie skazane jest na porazke, robi się to.A ma się inny wybor.Mozna do tego podejść intelektualnie albo emocjonajnie, tylko, ze amocje nie prowadza do niczego.Mowilem, ze mam przerost sfery intelektualnej nad emocjonalna-to znaczy, ze robi się cos co i tak skazane jest na porazke, bo innego wyjścia nie ma,innym wyjściem jest bezradność,ale działanie nawet bez szans powodzenia bezradnoscia nie jest.

Gość Lady Zniesmaczona
Wiesz, myślę, że forum publiczne nie jest dobrym miejscem na tego typu wyznania. Ale jeśli już szczerze mówić, jestem w podobnej, o ile nie takiej samej, sytuacji jak Ty. I wierz mi bądź nie, rozumiem Cię.

Gość gość
Masz racje, ze to nie forum na takie rozmowy, zatem proponuje zmienić temat na przyjemniejszy.Chyba nie dziwisz się mojej dawnej propozycji,ze chciałbym moc czasami z toba porozmawiać i zebys pewnego dnia nie zniknela bez sladu.

Gość Lady Zniesmaczona
Hmm, może trochę? :) W końcu się nie znamy, nic o sobie nie wiemy... Generalnie zależy nam raczej na osobach bliskich :)

Gość gość
Tylko z osobami bliskimi nie rozmawia się na forum. A ze się nie znamy. Na pewno się nie poznamy, możemy tylko trochę się poznac rozmawiajac on line,To tez jest jakas znajomość choć bardzo powierzchowna.Ale czy trzeba lepszj.Byl taki film kiedyś jak można z sobą rozmawiać nie znając siebie,to "Bezsennosc w Seatle".Mowie o komunikacji, a nie o finale filmu.

Gość Lady Zniesmaczona
A no było coś takiego, z Meg Ryan? :P A ciebie co tym razem zmusza do bezsenności?

Gość gość
Twoja obecność na forum, bo chciałem się polozyc już kolo polnocy, ale ty się pojawilas.W końcu kiedyś powiedziałem ,ze bebe na forum poznym wieczorem w sobote albo w niedziele,a skoro się cos powiedziało to to zobowiazuje.A skoro się pojawilas to czy moglem sia polozyc.

Gość Romantyk_
:D

Gość Romantyk_
Nie ukrywam tego że tu mnie nie ma ale siedzę w kącie cichutko i podglądam sobie co inni piszą :)

Gość Romantyk_
Czyż bym przeszkodził że zapadła taka cisza?? :) Dobrze już milczę i się nie ujawniam więcej :)

Gość Lady Zniesmaczona
Heheh ;) Ach, w sumie, ja też przez ciebie nie śpię teraz, (mimo, iż już pod cieplutką kołderką wyleguję się!) :P

Gość Lady Zniesmaczona
Romantyk :P Wpadłeś na trójkącik? :D P.S czego nie masz, bo nie zrozumiałam? :P

Gość gość
A ja już myslalem_ROMANTYKU-ze to forum stało się niejako prywatne, a tu coz- niespodzianka: Inwigilacja.I coz począć,Ale przynajmniej informujesz, ze rozmowa jest kontrolowana.To bardzo etyczne-dziekuje.

Gość Lady Zniesmaczona
No fakt, dobrze, że się przyznał do podglądania, bo już chciałam świntuszyć :P

Gość gość
No to nie będę już ciebie dreczyl-Lady- mam nadzieje, ze spotkamy się jutro albo w najbliższych dniach.Jakis delikwent się pojawil jeszcze.A na razie zycze przyjemnych snow i może się tym razem spelni to zyczenie.Mam taka nadzieje.Musze przyznać, ze to bardzo mile, ze to ja ciebie zatrzymałem na forum, naprawdę mile.Jestem bardzo wdzięczny.Przyslij mi jakiś zwrotny tekst przed zasnieciem.Good nighi and sweet dreams,Lady.Sweet Lady.

Gość Romantyk_
Trzeba będzie odnowić własny temat bo go zaniechałem a u siebie się czuje jednak każdy inaczej:)

Gość Lady Zniesmaczona
Ech, już wolę jak nic mi się nie śni, niż znowu jakieś nieprzyjemności. W takim razie ja również postaram się zasnąć, a nóż się uda. Dobranoc :)

Gość gość
Lady, nie wiem czy dzisiaj jeszcze wejde na to forum, bo musze się trochę odespać - wprost padam na duzke.Zostaw mi jaka mila wiadomość.Mozliwie jakas dluzsza.Najbardziej mila bylaby taka, ze wreszcie cos ci się miłego przysnilo.Watpie jednak, aby tak się zdarzylo. To napisz cos innego i to cos dłuższego.Wszystko jedno co. Gdybym dziś nie wszedł na forum, to teraz zycze ci słodkich snow.Moze kiedyś i to się zdarzy, miejmy nadzieje albo udawajmy, ze ja mamy. Sweet dreams, Sweet Lady,sweet dreams.

Gość Lady Zniesmaczona
Niestety nic mi się nie śniło :) Nie wiem cóż takiego mogłabym Ci jeszcze napisać ;)

Gość gość
Cokolwiek, Lady, np. jaka tam u siebie masz pogode albo jaki ciekawy film ogladalas ostatnio. Kiedys wspomniałem o jakims filmie, tylko tytul pomylilem. Wlasciwy to był "Masz Wiadomosc" Lubisz swieta, czy może niebardzo cie one kreca? Ogladzsz czsem TV. Ostatnio ogladalem fajny film -który zresztą lubie- a wiec nie po raz pierwszy ogladalem: "Shell We Dance" z Richardem Gere i Jennifer Lopez. Fajna muzyka jest tam. Znasz może ten film? Napisz cos , zawsze jakis temat można znaleźć .Jakie filmy lubisz? Ostatnio: lezysz sobie pod cieplutka kolderka i urzywasz laptopa - scena jakby z filmu "Masz Wiadomosc".Tam jes taka, w tym filmie .Bede miał wiadomość? Powiedz, ze tak. Taka dluzsza, proszę.

Gość Lady Zniesmaczona
Pogoda mroźna. Jaki film, hm, "Człowiek w ogniu" ostatnio oglądałam. Właśnie tak mi przyszedł do głowy ten film "Masz Wiadomość", ale nie byłam pewna. Oglądałam go kilka razy :) Czy lubię święta? Nie cierpię. Co do tego filmu co oglądałeś, chyba wiem o który Ci chodzi :) Taki z tańcem? Generalnie film może być, ale za tym aktorem nie przepadam :/ Za Lopez w sumie też nie :P

Gość gość
Myslalem-Lady-ze juz nie napiszesz.Co to za film " Czlowiek w ognie" o czym on jest? Ja tam nie kieruje się obsada, ale tym o czym jest film. Często oglądam te same filmy, jak choćby " Masz wiadomość" bo niektóre lubie i nie mogę powstrzymać się przed ich oglądaniem, pomimo ze je zsnam, np. "Zabic drozda" , "Noc iguany","Na wschod od Edenu"i wiele innych podobnych.Nie tak dawno ogladalem - co polecam- film "Oczy anioła".Takie kino wlsnie lubie, a szczególnie brytyjskie.W swieta-tez ich nie lubie-sa dwa filmy, które mi się podobają, na Universal Channel w wigilie:" Notting Hill" oraz "To wlasnie milosz" Takie sobie lekkie brytyjskie komedie, ale to pewnie nie twój gust. A ty jesteś z pod jakichś gor,ze 18 piszesz, ze pogoga mrozna? Wszedzie indziej to raczej powyżej zera. Czytasz czsami cos, jakas ksiazke, czy taczej wolisz ruchome obrazki(tv)?