Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to nie wstyd

czy 40 zł to wystarczająco na odwiedziny dziecka

Polecane posty

Gość nie wiem czy to nie wstyd

znajoma zaprasza mnie od dłuższego czasu na herbatę ale ze ma malutkie dziecko i jeszcze nie byłam u nich... to wypada coś małej kupić i zamierzam się zmieścić w 40 zł kupię body lub śpiochy jakąś grzechotkę i gryzaczek lub 2 jak mi wystaryczy pieniędzy i czekoladę dla mamy i może chusteczki pampersa jak myślicie ?

Gość gość
za 20 zł starczy, nie ma co przesadzac, chyba ze duzo zarabiasz

Gość gość
Mysle ze wystarczy. Ja się cieszylam nawet z najmniejszej grzechotki bo to przexciesz chodzi o pamięć.

Gość gość
Czekolada to zły pomyśl bo jak mama karmi piersią to nie powinna jeść bno może dziecko uczulic. Kup cos dziecku, jakiś drobiazgi i będzie git.

Gość gość
wystarczy

Gość gość
kiedyś zaproszona na zwykłą kawę, sama z siebie kupiłam dziecku koleżanki (2,5 roku) piłkę za 5 złotych z rysunkami disney'a - strasznie mu się spodobała, nie rozstawał się z nią na krok - a morał z tego taki, że nie pieniądze a pomysł jest ważny ;P

Gość gość
Pewnie, że Prezent za 40 zł wystarczy tylko mnie zastanawia jak ty chcesz tyle rzeczy za taką kwotę kupić? Chusteczki pampers ok 8 zł Jedna byle grzechotka 10 zł Czekolada 4 zł I zostaje ci 18 zł na ciuch... W lumpeksie chyba :)

Gość gość
Niekoniecznie w lumpeksie, wystarczy że Autorka kupi coś w Pepco, są teraz fajne ceny, a takie ciuszki dla malutkich dzieci kosztują niewiele, za 10-12 zł już coś fajnego kupi. Nie każdy musi mieć ciuchy po 500 zł, liczy się pamięć i pomysł.

Gość gość
autorko pewnie ze wystarczy

Gość gość
ja jak chodze w odwiedziny do kolezanek(1 raz po tym jak urodziły dziecko) kupuje cos dla dziecka do 50zł one mi w podobnej cenie kupowały

Za 18zł to ciuszek teraz w 5.10.15 czy Smyku się kupi, bo przeceny są duże. A koleżance czekoladę jak najbardziej kup, nawet jak karmi piersią. To bardzo miły gest, nawet jeśli jej nie zje. Znak, że pamięta się też o matce, a nie tylko o dziecku.

Gość pogadajoli
czekolady nie zje ale Rafaello owszem, nie cale 10zł a duzo lepiej wyglada niz jakas czekolada:)

Gość gość
kup jakies body,albo jakies ubranko i starczy:) ja kupilam sukieneczke hello kity dla 3 miesiecznej dziewczynki za 30zł i byla zadowolona;)