Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolty lisc

Nie wspiera nie interesuje sie mna ze slubem nadal zwleka a to juz

Polecane posty

Gość przyszla mama kwietniowa
Pare ich tam mial tych dziewczyn ja jestem druga powazna i pierwsza zona. Mysle ze on bardziej widzial jak traktuje jego ojciec jego matkę. Relacje z swoimi rodzicami. U mnie zas zobaczyl ze moze w rodzinie byc innaczej. Z miloscia i szacunkiem.

Gość przyszla mama kwietniowa
Co mu nie pasowalo to wysmiewal niby zart a ciebie zabolalo. On szuja jakies idealistki z makijarzem fryzura ehh.. Daruj go sobie. Zaslugujesz na lepszego.

Gość zolty lisc
Dziekuje b Wszystkim za slowa otuchy i wsparcie. Odezwę sie jutro, niestety mam egzamin i przygotowania do niego mnie wciągnęły. Dziekuje jeszcze raz,odpisze wkrotce. Trzymajcie się cieplo w te chłodne dni.

Gość zolty lisc
Eh, zaprosilam go na swieta,żeby nie bylo ,nikt nie powinien byc sam w ten dzien. Odpisywal kulturalnie. Wczoraj zaprosil mnie na kawe zebym wpadka w czwartek po pracy , sms doszedl o 2 w nocy,rano poszlam do pracy a o 12.30 juz sms od niego dlaczego mu chociaz nie,nie odpisze...i afera,ze z kolegami z pracy żartuje ale z nim ochoty na kawe nie mam i ze skoro koledzy to dlatego mam go gdzieś i jestem "typowa poleczka"....i inne oskarżenia. ciesze sie,ze odmowil przyjsc na swieta. Nie chce go oglądać, jeszcze za wcześnie na koleżeństwo po tym wszystkim,a on mi nawet odetchnac nie daje. Zadne moje slowa lub ich brak nie pomagaja. musialam sie wyżalić, siedze nad książkami i znowu mi zepsul humor :/

Gość zolty lisc
Ale b dziekuje wszystkim za wypowiedzi wsparcie, również życzę Wam wesolych swiat.

Gość sukawredna
o rany.... no to słyszysz widzisz ze wszystko jest z toba nie tak, i na co ty liczysz, ze nagle zapała do ciebie ogromna miłoscia i namietnoscia? otrzasnij sie kobieto , bo naprawde trace wiare w fajne zaradne pewne siebie babeczki....

Gość zolty lisc
No wlasnie, ja mam niby go zawsze gdzieś, nie dbam,nie przytulam,nie inicjuje sexu...no koszmar byc ze mna...to droga wolna

Gość zolty lisc
Ktoś napisal,ze na udręce sie nic nie zbuduje. A cos w tym jest bo kiedys mialam taki związek,ze nawet nie mi przez myśl wątpliwości nie przeszly czy mu zależy itp.

Gość zolty lisc
Pewnie wszyscy zajęc**przygotowaniami do swiat :)

Gość gość
nie. Poprostu nudna juz jestes

Gość zolty lisc
Nie da sie zapomniec i odejsc tak z dnia na dzien. 6lat to dużo.

Gość chyba koniec
Up

Gość gość
Koncz was wstydu oszczedz :p