Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mezowie kupują wam na urodziny

Polecane posty

Gość gość
A ja tam cieszę się, ze ktoś o mnie pamięta w ważniejszym dniu. Drobiazgi bez okazji też są miłe. ale większe prezenty kupujemy sobie na konkretne okazje.

Gość gość
Zawsze dostaje w prezencie kasę , :(

Gość gość
nienawidzę dostawać kasy bo dla mnie kasa to nie prezent

Biżuteria, bielizna, kwiaty, perfumy, kosmetyki. Raz się wysilił na kreatywność i oprócz biżuterii dostałam nasze wielkie zdjęcie złożone z naszych malutkich zdjęć. Taka mozaika.

Gość pogadajjoli
hahah ale dziewczyna konkretnie pyta o urodziny bo wiadomo,ze prezenty bez okazji tez mam heh

Gość gość
Ja mam urodziny zaraz po świętach i wiem że dostanę lustrzankę nikona bo uwielbiam fotografować, a na wiosnę lecimy z synem na Jamajkę na zawody więc się przyda

Gość gość
A ja tez zawsze dostaje pieniadze, jakby nie mogl sam czegos kupic. Choc zawsze mnie pyta co chce i ide z nim cos szukac, nigdy nic nie wybiore on sie denerwuje i daje mi pieniadzre:)

Gość gość
pisałam wyzej: nie jestesmy malzenstwem, ani narzeczenstwem, dostaje pare stow i wszyscy sa zadowoleni, plus kwiata lub bomboniere

Gość gość
Mi przelał 2,5 tyś żebym sobie sama coś kupiła .

Gość gość
2,5:) mowilam o kwocie 300-400zl:)

Gość gość
my mamy zajoba na punkcie praktycznych prezentów ;) oczywiście mąż nigdy nie kupi mi nic do kuchni, typu garnki (choć chciałabym...) bo uważa, że takie coś to może mi kupić bez okazji, a na urodziny np jakaś torba do laptopa fajniejsza czy jakiś ciekawy wyjazd (do tego zawsze kwiaty), jakoś kosmetyków nie kupuje bo sama sobie kupuję na bieżąco, ewentualnie biżuterię.

Gość gość
Ja dostalam kulki gejszy z pilotem do zdalnego sterowania - na 15 minut przed przyjsciem pierwszych gosci na urodzinowe party. Nalegal abym je od razu wlozyla - OK. On bawil sie pilotem - przy muzyce nikt nic nie slyszal. Uwazam ze super prezent - taki z jajem.