Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko widzi duchy w3

Polecane posty

Gość gość

hej moje dziecko ma 2 latka od kilku dni strasznie płacze mi w nocy gdy do niego idę on krzyczy:cytat: "duch tu" i patrzy się w jedno miejsce szerokimi oczami z płaczem i krzykiem. chodź mały śpi przy zapalonej nocnej lampce. gdy śpi w innym pokoju nie ma tego. czy możliwe że moje dziecko widzi duchy i czy tego ducha może się bać???

Gość gość
a skad maly w ogole wie co to duch? najpierw nastraszylas dzieciaka i teraz mu sie w glowie cos wyobrazaaa

Gość gość
Skoro dziecko płacze to znaczy, ze sie boi. Ponoć małe dzieci do 4-5 roku zycia mają zdolnośc widzenia duchów. Prześpij się z dzieckiem w tym pokoju, może cos wyczujesz.

Gość gość
spałam już z małym w tym pokoju i nic nie wyczułam chodź śpiąc tam miałam koszmary tak jak do tej pory ich nie miałam.

Gość gość
tak bo ja nie mam co robić tylko 2 letnie dziecko straszyć. nie róbcie zemnie wyrodnej matki.

Gość gość
a co mi proboszcz pomoże?? też pomyśli że jestem szurnięta lub jestem wyrodną matką.

Gość gość
Ty lepiej wyjaśnij skąd 2 letnie dziecko zna pojęcie słowa "duch"?

Gość gość
dzieci widza duchy

Gość gość
A nie pomyślałaś o tym, że nawet jeśli Ty dziecku nic nie naopowiadałaś, mógł zrobić to ktoś inny ?

Gość jawtowierze
A ja wierzę w to co piszesz. Gdy moje dziecko miało niecałe 2 lata byliśmy z mężem i z moimi rodzicami nad morzem. Ja, mąż i dziecko w jednym pokoju, moi rodzice w innym. No i codziennie przez całe dwa tygodnie gdy przychodziliśmy z mężem i z synem do pokoju moich rodziców na kawę do południa, to mały od wejścia do pokoju patrzył w róg pokoju - na sufit, gdzie NIC nie było, biały pusty róg... a on patrzył w to miejsce z przerażeniem, nie chciał podejść bliżej, nawet gdy się śmiał i bawił, to co 3 minuty zerkał w ten biały pusty róg i zaraz poważniał i był przestraszony. I tak każdego dnia, ledwo wchodził do tego pokoju gapił się ze strachem w ten róg. Próbowaliśmy usiąść pod tym miejscem, w tym rogu i go wołać, chciał przyjść, ale zawsze popatrzył do góry w ten róg i się wycofywał. W jednym jedynym miejscu takiego czegoś doświadczyłam, poza tym pokojem nad morzem nigdy się to już nie wydarzyło. Ale jestem na milion procent pewna, że on coś tam widział...

Gość gość
@jawtowierze to nie duch tylko autyzm, poza tym mój kot też tak ma 🖐️

Gość jawtowierze
Dodam, że my mieliśmy pokój trzy pokoje dalej, każdy pokój - nasz i rodziców był TAKI SAM, nasz miał taki sam biały pusty sufitowy róg i u nas w pokoju normalnie się zachowywał, nie widział w tym rogu nic, a tam bez przerwy co robił to zerkał z poważną miną na ten róg :( Jak to wyjaśnić?

Gość jawtowierze
Tak, moje dziecko miało w ciągu jego pięciu lat życia tylko dwa tygodnie autyzm, kiedy byliśmy nad morzem akurat... taaa

Gość tamaris1
po co od razu egzorcysta. jesli to nie autyzm to moze warto do psychiatry albo chociaz psychologa isc. jesli lekarz nie stwierdzi zaburzen psychicznych wtedy mozna pomyslec o egzo. jedna moja znajoma tak miala- widziala rzeczy ktorych inni nie widzieli, bala sie uciekala itp. teraz po wizycie u psychiatry i przyjmowaniu lekow psychotropowych jest ok. zaznaczam, ze poza "widzeniami" zachowywala sie calkowicie normalnie. nikt by nie pomyslal, ze ma zaburzenia.

Gość gość
nie wiem skąd moje dziecko mogło by wiedzieć co to znaczy duch ale ogląda bajki i pokazują tam róże stworzenia również duchy. spał w tej nocy ze mną w pokoju u mnie i nic mu nie było spał spokojnie. a co do pytania czy zmarł ktoś w tym pokoju to w tym akurat pokoju to nie ale w domu tak zmarł tu mojego chłopaka ojciec. chodź mój chłopak nie raz już widział w tym domu ducha swojego brata który został zabity , a dzień wszystkich świętych ja również widziałam ducha jego brata ale na dole w jadalni. to jest nie możliwe że moje dziecko ma autyzm bo nie możliwe że w jednym pokoju zachowuje się inaczej i w drugim inaczej. napewno nie ma zaburzeń psychicznych bo bardzo dobrze i prawidłowo się rozwija

Gość gość
Idź do psychiatry, lecz się na głowę, skoro twierdzisz że widzisz duchy. Nie opowiadaj dziecku głupot. Dzieci nie wiedzą co to duch, do puki ktoś ich nie nastraszy nimi.

Gość gość
ja ci wierze , a jak wygladaly te duchy co widzialas moze one potrzebuja pomocy

Gość gość
do goscia z 9 41.prozna z Toba dyskuja nie wierzysz to nie wysylaj innych do psychiatry.Dla niektorych cialo czlowieka to kosci,wlosy ,i paznocie ,miesnie ale to juz ich problem. A tak poza tym.Dzieci do 6 go roku zycia maja zdolnosc widzenia duchow,z czasem ta zdolnosc zanika. widzialem zdjecia chlopcow jeden z Pomorza,drugi z poludnia kraju,obydwaj widza energie duchow manifestujace sie pod postacia bialych kul. Oprocz swiata ktory widzimy istnieje drugi,a sa w nim inne byty nie zawsze dobre natomiast dostep do niego maja osoby nieliczne.

Gość gość
Co z ciebie za matka - jak spałas w dziecka pokoju to miałaś koszmary, a dziecko musi tam spać samo, tylko z duchami. Zamień się z dzieckiem na sypialnie.

Gość gość
w kazdym rogu pokoju wysyp troche soli i dziurawca dziala odstraszjaco na obce byty

Gość gość
wierze Twojemu maluchowi, male dzieci nie zdążyły jeszcze wsiąknąc w swiat materialny dlatego mogą widzieć duchy itp...ale nie wiem jak temu zaradzić :(

Gość gość
kurde bzdura do kwadratu 2 latek krzyczy duch ,toż jak by cos tam widział to nie mówił by duch ale że stoi pani czy pan .Idiotki nie rób z siebie i z ludzi .

Gość gość
no niesamowite i zupelnie sie z tym zgadzam no 👄 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gość
dokladnie :) a ciemnogród juz sobie wkreca ze dzieci widza duchy a jak nie dzieci to zwierzeta w tej prostej przyczyczyny ze nie moga o tym opowiedziec :D

Gość gość
dla Jasnie Pani wszystkie osoby myslace inaczej niz ona sama nazywa ciemnogrodem.A moze sama jestes ciemnogrodem,skoro u ciebie zycie sklada sie tylko z czynnosci fizjologicznych Jasnie PANI