Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLASY SPOŁECZNE NA KAFE

Polecane posty

Gość gość
dns, dobrze kojarzący się region? dla wielu niestety Gdańsk...

oo tak, Gdańsk się też niestety ludziom dobrze kojarzy :D

Gość gość
choc maczalam noge w wielu slonych wodach, to w gdansku bylam pierwszy raz w zeszlym roku :)

Led, naprawdę jesteś z Nowego Sącza? Klasyfikacja z d**y wyjęta. Większość tych co tu piszą, że zarabiają grube "piniondze" to sypie inwektywami aż miło.

Gość gość
jesli dla Led sztuka to jest przyrzadzanie kresowych dan to naprawde zal mi ciebie dziewczyno :) jak mlodzi ludzie moga byc tak ograniczeni... sos czosnkowy mrozony? no jeszcze kurde o takim cudzie nie slyszalam. no ale skad to wiedziec przy tych golabkach i innych badziewiach

Gość gość
nie jestem z nowego sącza, ani w ogóle z małopolski :) a Ty gościu chyba nie czytasz co pisze, bo bzdury wnioskujesz i reszte dopowiadasz. moje zainteresowania są takie, że nawet nie widziałabyś o czym zaczynam mówić. no i nie piszę niemilych rzeczy przypadkowym ludziom w sieci jak Ty. może to są Twoje zainteresowania prymitywna c***o?

Gość gość
mało moich rówieśnic umie lepić pierogi, zrobić uszka, gołąbki, dobrego kapuśniaczka na wędzonce, upiec fajny schab, czy zrobić dobry, wieprzowy gulasz... ale za to spaghetti, domową pizze, krewetki w maśle i sałatkę z awokado z vinegrettem i le rustique umie każda, i ja. dlatego takie fiku miku to nie sztuka :)

Gość gość
Na tym może bazować świetne CV - Lepię pierogi z radością, zagniatam ciasto podśpiewując i szlachtuję świniaki, nawet kurka oskubię. Takie rzeczy tylko na Podkarpaciu.

siema Led :) w głowie mi się nie mieści, że możesz być aż tak ograniczona. Biedny Twój facet, liczył pewnie, że na świąteczny obiad dostanie suszi, a tu zonk! będzie tylko pieczony schab.

Gość gość
Tak byłam, z resztą nie muszę tam bywać, wystarczy posłuchać i poczytać mieszkańców tego zabawnego regionu.

Gość gość
oprócz tego, ze jestem lekarzem wterynarii potrafię też gotować. tak to u nas na podkarpaciu zabawnie, hłe hłe hłe. a Ty co umiesz robić, gościu?

Gość gość
myślę, ze w CV, jeżeli bym starała się o pracę u kogoś, wpisałabym dwa razy więcej rzeczy niż ty, ograniczony czlowieku. jedyne co umiesz to udawać, że rozumiesz cudze wypowiedzi na kafeterii, doczepiać swoją treść i sam sobie w duchu się śmiać. na dodatek jako jeden z 562490715 gości, który jutro napisze, że jestet z UK i zarabia funty, choć dziś jest zapracowanym górnikiem, budowlańcem, technikiem, projektantem, ekspedientem albo hodowcą koni XO

Gość gość
Z 'Miasta Spotkań', heh. Najbardziej potrafię się pięknie opierdzielać całymi dniami, wmawiając wszystkim, że jestem zapracowana oraz z niesamowitym wdziękiem i radością w sercu wydawać pieniądze (szczególnie cudze) na swoje przyjemności.

Gość gość
cześć dns i Mor 🖐️ ja musze chyba wyleczyc sie z nalogu kafe, bo mi sie cisnienie z rana podnosi :D jak tam u was? a wy z jakich województw jesteście? bo coś mi to pachnie, że mam podobną krew do waszej :)

Gość gość
Hodować to ja lubię, baa nawet potrafię - drukowanych panów na papierkach z NBP, pazury i włosy.

Gość fiuu bździuu
A dziec**przebrane, nakarmione i utulane, że psioczycie od rana na kafe? :D 🖐️

Gość gość
ehe, drzemie sobie i czekam, bo biegniemy na sloneczny spacer :)

gdzie Ty masz słońce? Daj kawałek, bo u nas - mazowieckie - pojawia się i znika, teraz znikło i obawiam się, że na dobre.

Gość gość
na tej płaskie płaszczyźnie płaskości świeci :D o i na podkarpaciu też jarzy.

musiałam zniknąć :) obowiązki domowe wezwały... kurde, a tak chciałam posiedzieć na kafe- jeszcze do tego cholera dziecko się obudziło i też coś ode mnie chciało :O :D :D ja jestem znad morza :)

Gość gosciowa z miasta
Led mam podobna krew do mojej, lubuie Cb czytac, masz podobny charakter do mojego, lubisz dowalic, by za chwile byc słodziutka