Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowaa_900

Dziwny facet czy to ja jestem idiotką

Polecane posty

Gość bajkowaa_900

Mam 24 lata. żczyznę w wieku lat 36. Różnica do zaakceptowania. W każdym razie nic z tego nie rozumiem, otóż byliśmy na kilku randkach, dzwonił codziennie, pisał, ja też to robiłam. Na osttanim spotkaniu nawet mnie pocałował, było miło bardzo, po spotkaniu dzweonil i dopytywal o nastepne. Aż tu od niedzieli był niedostepny... dzis odczytał moje smsy ale no wlasnie nadal cisza...

Gość gość
Jesteś idiotką.

Gość bajkowaa_900
budujące

Gość gość
"żczyznę w wieku lat 36." :D

Gość gość
No niestety. Rozważania na forum powodów tego, że ktoś ma wylączony telefon i to w kontekście "związku" jest bezdennie głupie.

Gość bajkowaa_900
No zżarło mi początek "mężczyznę". lepiej?

Gość bajkowaa_900
doczytaj do końca i wtedy się wypowiadaj

Gość gość
nie jest zdecydowany co do ciebie i pewnie rownolegle spotykal sie na randki z innimi. moze z inna mu bardziej zaskoczylo i stad ten ambaras a to, ze bylo milo i calowal nic nie znaczy, zwlaszcza dla faceta po 30tce. oni nie sa normalni. zwlaszcza gdy sa kawalerami w tym wieku. wiem co mowie.

Gość gość
Doczytałam, i co? Nadal twierdzę, że masz coś z intelektem.

Tez nie rozumiem tego że najpierw ktoś sam kontaktu szuka itd a potem z dnia na dzień olewa temat

Gość gość
ojejku wielka sprawa, ze sie od wczoraj nie odezwal

Gość bajkowaa_900
Będziesz mnie obrażać? Ok skoro to ma sprawić że poczujesz się lepiej proszę bardzo, popraw sobie nastrój ;]

Gość bajkowaa_900
no mega wielka sprawa, bo jezeli mi sie cos odwidzi albo cos mi nie pasuje to o tym mowie wprost a nie robie jakies podchody uniki i inne bezsensowne wykrety

Gość gość
Przeczytaj, o co sama zapytałaś w temacie. Trzeba z sensem zadawać pytanie, bo inaczej można dostać tę gorszą wersjė odpowiedzi :)

Gość gość
wiesz, on moze jeszcze nie wiem, nie jest pewny czy mu sie widzi, czy nie widzi. dlatego nie moze w sposob kategoryczny zakonczyc znajomosci.

Gość gość
a skad wiesz, ze mu sie odwidzialo? sa rozne powody, dla ktorych ludzie sie nie odzywaja

Gość Kate Middletonnnn
no głupkowate jesteście ludzie, z igły widły, i to po kolei jeden mądrzejszy od drugiego :D

Gość gość
Wiesz, dorośli na ogół mają tzw. życie. Bywają zajęci, zestresowani, gubią ładowarki do telefonu lub telefony, umiera im babcia itp. W odróżnieniu od dziecinnych panienek, którym się wydaje, że wszystko, co sie wokół wydarza, ma z nimi związek.

Gość bajkowaa_900
Nie wiem czy mu się odwidziało, ogolnie napisalam co ja bym zrobila. W każdym razie dziwi mnie takie nagle milczenie, gdzie do tej pory zabiegal o kontakt a jak nie mial czasu to pisal krotka wiadomosc

Gość gość
No ciekawe, ze ja jestem po 30tce i jakos nie gubie telefonu ani ladowarki. A moj facet przed 30 jakos poinformowac mnie zdolal telefonicznie, ze zmarla mu babcia.

Gość gość
zajmij sie soba a nie siedzisz i rozmyslasz, facet ma pewnie swoje zycie a ty po paru spotkaniach nie masz juz zycia poza tym facetem :( jestes idiotka i tyle

Gość bajkowaa_900
popatrz tez mam zycie, prace, dziecko o ktorym wie, i mase innych obowiazkow i mam czas na wszystko bo tak sie potrafie zorganizowac

Gość gość
facec**** 30tce sa dziwni, czemus takiego starego wyjela? ty taka mloda.

Gość gość
"No ciekawe, ze ja jestem po 30tce i jakos nie gubie telefonu ani ladowarki." x czyli, skoro tobie sie to nie zdarza to wszyscy tacy sa i nie maja prawa zgubic ladowarki? :D

Gość bajkowaa_900
Ninka131 po czym wnioskujesz?

Gość gość
Tylko że to nie jest jej facet...

Gość gość
taka mloda i juz dziecko? ile ma lat to dziecko? i sie stalo z jego ojcem? niewykluczone, ze fakt dziecka go jednak przerosl, przemysliwal sprawe i oto efekt.

Gość gość
no popatrz, a moze on nie jest taki cudowny jak ty i nie potrafi sie zorganizowac, albo cos mu pilnie wypadlo i jakos nie przyszlo mu do glowy by cie o tym informowac, albo nie mogl - rozumem to ty dziewczyno nie grzeszysz

Gość bajkowaa_900
"Boże ona ma dziecko, to inna kategoria czlowieka" ludzie blagam. ma 2 lata. z tego co wiem on tez ma dziecko 15 letnie wiec w czym problem