Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajkowaa_900

Dziwny facet czy to ja jestem idiotką

Polecane posty

Gość gość
po kilku randkach oczekujesz, ze facet bedzie cie o wszystkim informowal, tylko dlatego, ze juz sie pocalowaliscie?

Gość gość
Nie robcie z faceta jakiejs c***y, ze telefon zgubil. Facet jak ma w glowie dziewczyne to juz zrobi wszystko, zeby telefon byl i byl sprawny. Pyerdolenie kota - ma Cie w d***e, krotko.

Gość gość
ma na pewno zone

Gość zozla871
cudowna to jest woda w Licheniu

Gość bajkowa900
no zony nie ma co najwyzej bylą, informacje potwierdzone

Gość gość
A gdzie autorka pisze, ze owy facet ma ja o wszystkim informowac? Prosta kwestia, przyzywczail ja do schematu, ktory teraz zlamal wywolujac w niej naturalny niepokoj. Pytanie o jego intencje. A) by zintensyfikowac myslenie o sobie u niej - udalo sie :D B) wy wychlodzic relacje/ zostawic sobie furtke c) by zerwac relacje

Gość gość
a kto mowi, ze zrobil to specjalnie? w zyciu rozne sytuacje sie zdarzaja, sa wazniejsze sprawy, ktore trzeba pilnie zalatwic a nie informowac laske, ze sie nie bedzie moglo odzywac

Gość gość
Jedyny mądry post Albo koleś gra na kilka frontów jednocześnie by porandkowac****odupczyc, po co mu kolejny związek i dziecko ?

Gość gość
Napisanie 2 slow nie wymaga nakladu czasu, pracy ani sily, wiec juz bez przesady z tymi obowiazkami, zajeciami i smierciami czlonkow rodziny.

Gość gość
Bez przesady, w erze telefonów Kom i internetu każdy znajdzie minutę na kontakt, a jak nie znajdzie to znaczy ze mu na tym kontakcie nie zależało, a nie ze nie miał telefonu cY dostępu do sieci

Gość bajkowa900
ech...

Gość gość
zwlaszcza, ze facet nie odzywa sie OD WCZORAJ, a ta juz panikuje

Gość gość
Mam 14 lat, mogę coś powiedzieć? Dziękuję. Poszukuję kogoś, kto nauczy mnie, Jak odróżnić podpaskę od tamponu. Moje GG 1148844 Z góry dziękuję

Gość bajkowa900
To po co te zwodzenie? Szanujmy swoj czas... sranie w banie, faceci to dziwne stworzenia

Gość gość
a jak facet lezy w szpitalu i nie moze sie ruszac to tez pewnie ma czas by napisac, nie?

Gość gość
Przy okazji przypomniałam sobie jak kilka dobrych lat temu chodziłam do budki by zadzwonić do chłopaka, dzwoniłam z budki bo miałam despotycznego ojca i nie chciał bym miała z nim kontakt, a na komórce zdarzało sie ze nie miałam kasy.... To tyle w temacie jak komuś zależy i teskni

Gość bajkowa900
nie no blagam, to jakas paranoja, nie popadajmy w skrajnosci

Gość gość
Najlepiej juz go pochowajcie :D

Gość gość
Przyzwyczaił ją do schematu - co ona, pies Pawłowa? :D

Gość gość
Napisanie 2 slow nie wymaga nakladu czasu, pracy ani sily, wiec juz bez przesady z tymi obowiazkami, zajeciami i smierciami czlonkow rodziny. x owszem, ale sa sytuacje w ktorych mysli sie o innych sprawach niz informowanie wszystkich, ze nie mozna sie odezwac

Gość gość
W mentalności kobiet gdy facet nie pisze i nie dzwoni to z pewnością miał wypadek i leży w spiaczce

Gość gość
Facec**** 30tce nie sa normalni.

Gość gość
Z tym sie zgodzę zwłaszcza rozwiedzeni, po przejściach i dzieciaci

Gość bajkowa900
no wybaczcie, przyzwyczail mnie do tego ze ciagle dzwonil, ciagle sie widywalismy a tu takie rozczarowanie jednodniowe milczenie i ona juz robi afere...

Gość gość
A Ty nie wiesz, ze jestesmy wychowywani w sposob behawioralny akcja- reakcja? Cala np polska szkola na tym sie opiera. To do Pawlowa i psa. Co zreszta nie ma nic wspolnego ze schematem. Poczytaj troche o schematach w psychologii zamiast spamowac tutaj :D :O

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy, ze moze nie ma ochoty z toba dzisiaj rozmawiac? i nie wyklucza to tego, ze mu nie zalezy, po prostu ma zly dzien, zly nastroj itd

Gość gość
Facet po 30tce po rozwodze z dzieckiem moze byc zmeczny i bedzie chcial kogos wolnego bez dziecka.

Gość bajkowa900
ale co ma dziecko do rzeczy, ojca dla swojej corki nie szukam bo ojca ma, a to ze nie jestesmy ze soba to inna sprawa, ja szukam partnera do zycia.

Gość gość
i co z tego, ze cie przyzwyczail? czy to oznacza, ze nie moze miec czasu dla siebie tylko teraz juz codziennie ma do ciebie dzwonic, rzucac wszystko i sie ciagle z toba kontaktowac, bo ty sie do tego przyzwyczailas?

Gość gość
Ja jestem z facetem rok. Odkad sie znamy nie bylo dnia bez kontaktu. Czy to tel, czy smsy, czy gg. NIE BYLO DNIA OD PIERWSZEGO DNIA!!!!