Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam te posty i często rzuca się w oczy irytująca Morrigna

Polecane posty

Gość gość
lodzika! :D

Gość gość
no dokladnie, ja tez mialam tu stały nic, to co jakis czas byl o mnie temat:D a ze mam dobrze w zyciu i wyrozniam sie w tłumu wpisami, bo pisze prawde (albo zupelnie cos omijam) a innych to boli jako pomarancza pisze to samo :D

hahhaaaaa.... no wtedy to na pewno nędzne ii smutne życie mojego szanownego współmałżonka zrobiłoby się weselsze :D hahhaha

Są trzy tematy o temperaturze. Ten sam styl wypowiedzi, więc założyłam, że wszystkie Twoje. Jeżeli faktycznie założyłaś tylko jeden to PRZEPRASZAM. Jeżeli Ty jesteś ich autorką to niech Ci wszystkie zęby wypadną.

Alka no one nie mogą tego przeżyć. Ile tu było tematów o leniwych krowach na L4. Zazdrość przez nie przemawia i frustracja, bo co innego?

Gość po co odpisujecie
ja tez pisałam zawsze prawde, staralam sie odpowiadac rzeczowo.. ale wysyp pomaranczowych gosci zniszczyl we mnie wene. Jakis czas mnie to bawiło, ze komus sie chce s;ledzic moje wpisy i wyszukiwac dziury w calym. A teraz mi sie nie chce pisac ani na czarno ani na pomaranczowo, chociaz czasem wpadam z przyzwyczajenia. Sa niektore fajne osoby, ale ogolnie to forum to dno

Gość gość
mialam to samo ludzie mieli nawet tematy na ktorych pisalam w ulubuionych i moje cytaty wrzucali do innych tematow, ubaw mialam jak nic moze znow sie zaloguje i troche porządze na kafe???:D

Gość gość
Wiecie co , patrzę teraz na tematy wstecz i znalazłam dwa tematy o temperaturze i nie pomyślałabym że to ta sama osoba a nawet gdyby to po co się przyp*****lać o to? Taka Morrigna jak jej się coś nie podoba to nie wchodzi albo nie odpisuje a nie polemizuje że podobny styl że naliczyła trzy itp. Kto tak robi. Tylko zajadła, znudzona krowa która przesiaduje to od rana i ma chęci by jeszcze sprawdzać ile tematów było.

Masz rację, tylko że ja chciałam pracować, ale niestety mam pracę, która nie dopuszcza mnie do obowiazków w ciazy. a za biurkiem nie mają na razie mozliwości mnie posadzić i sami wygnali mnie na zwolnienie. Ale wiadomo, innych to boli

Gość gość z 13 37
Czyli pomarancze nie są znikąd? Swoją drogą przypomina mi sytuację poruszoną w wątku o prywatnych forach - tam ludzie się pilnują ze słowem, a anonimowo dają upust.

Gość gość
Ja jak wchodzę na jakiś temat to nie po to by sprawdzać czy to kolejne powielenie a jeżeli tak jest i to mnie wkurza to nie odpisuję i tyle zresztą zazwyczaj tak jest że jak ktoś się bardzo martwi, boi czegoś to odświeża temat za pomocą kolejnego i chce jeszcze lepszych porad i niedaj bosze wejdzie jakaś k***a która zasmieci temat bo widzi jej się że to już drugi albo trzeci temat. Ja też naliczyłam dwa tematy o gorączce w początkowej ciąży i nie widzę w tym tragedii. Autorkom tych tematów życzę zdrówka.

Gość gość
logujcie sie, logujcie. im wiecej bedzie niebieskich tym latwiej bedzie tu sie wypowiadac i znalezc odpowiedz dla siebie :)

Gość gosciowa z miasta
moim zadniem tu przy nicku powinno byc widoczne ip kompa to nie byłoby takich akcji,ze ktos co chwile zmienia nick i ta sama osoba pisze, popierajac SWOJ poprzedni wpis:D

Gość mamasynka000
gość wyżej, to prawda, anonimowo nie mamy hamulców, piszemy to, co pierwsze przychodzi na myśl, czego nigdy byśmy nie powiedziały np serdecznej przyjaciółce. może to jest potrzebne żeby zachować równowagę? choć ja naprawdę staram się zawsze wyobrazić sobie sytuację w realnym życiu i tak samo odpisać tutaj.

Jakbyś przeczytała dwa tematy o gorączce widziałabyś, że udzieliłam autorce, czy tam autorkom odpowiedzi. I absolutnie jej źle nie życzę. Po co miałabym to robić? Po prostu irytujące jest gdy ludzie zamiast ewentualnie odświeżyć temat zakładają nowy. Alka ja niestety nie mogłam chodzić do pracy, miałam problem z utrzymaniem ciąży. Ale i tak jestem leniwą krową, bo jakaś inna też miała zagrożoną, a do pracy chodziła.

Gość gość
A mnie się wydaje że ktoś kto się łatwo zagalopowuje i odpisuje bez kultury, złośliwie tylko po to by sobie ulzyć nie powinien pisać na forum. Jak ktos zakłada temat licząc na pomoc a zaraz wchodzi z pozoru kulturalna osoba której akurat nie po nosie i jest chamska to znaczy że nie powinna wogóle pisać. Równowagę psychiczną można odzyskac w inny sposób.

Gość gość
jestesmy dorosłe więc wypowiadajmy się dorośle. Jak ktoś zaczyna wyganiać kogoś z tematu jak z piaskownicy to znaczy że jego rozwój zatrzymał się na tym poziomie. Nie chcesz pomóc, odpuść i wyjdź z tematu. Taka jest moja dewiza a zasmiecanie prowadzi potem tylko do zgrzytów.

Gość po co odpisujecie
zupelnie sie nie zgadzam, ze na pomaranczowo nie ma sie hamulców. Tzn ja je mam, nie lezy to w mojej naturze , zeby sobie ulzyc ? plując jadem , bo jestem anonimowa. Jestem rozczarowana tym forum, bo siedze tutaj dobrych pare lat i jest coraz gorzej. Nie mozna sie o nic zapytac, odpowiedziec wedluig wlasnego doswiadczenia czy mniemania, bo zaraz Cie zjadą za byle co. Odechciewa sie pisac

To ja widzę, że autorką tego tematu i częścią "gości" jest autorka temperaturowych topików. Wejdź lepiej pod kołdrę, wypij gorące mleko z miodem, masłem i czosnkiem, jak Ci radziłam i się wygrzej.

Gość gość
Kafeteria schodzi na psy. Ot co.

tak źle i tak niedobrze :) mogę być leniwą krową, ale to co wyleżę, to moje :P po prostu mogę sobie na to pozwolić.

Gość gość
a ja juz nie wiem co kto pisze :) wszystko sie zlewa w jeden pomaranczowy belkot, czy to jest madry wpis czy jakiejs nadąsanej c**ki.

Gość gość
Morrigna skończ juz z tym co ty widzisz bo wszyscy już wiemy że masz rentgen w oczach ale i to że zaczyna ci temperatura rzucać na oczy i głowę bo wszędzie węszysz jakieś podstępy. Na starość będziesz leczyć schizofremię bo masz zadatki a autorka od temperatury zapewne trzyma się twoich rad i leczy się jak może. Daj sobie już spokój.

Gość gość
Morrigna ty jednak jesteś p*****lnięta choć na początku stawałam po twojej stronie , teraz widać że masz jakiś problemik i najważniejsze dla ciebie by wychwytywać co kto i ile razy napisał i czy to nie zabotaż na twoją osobę. Lecz się.

Gość gość
Mnie też wkurza powielanie tematów. Ostatnio była tu dziewczyna zakładająca temat o wynikach, ciąży pozamacicznej. Irytujące.

Gość anooooooooooooooo
Ja jestem w pracy ale fakt ze pani Led siedzi tutaj od rana do wieczora . Taka piękna pogoda zamiast wyjść z dzieckiem na dlugiii spacer to kisisz je w domu.

Gość gość
posrane te baby dzisiejsze..

W porządku, mea culpa. Wkurzył mnie ostro kolejny temat o temperaturze, przepraszam autorkę, czy tam autorki. Już? Wystarczy ?

Gość gość
No mnie się wydaje że normalna osoba Unika takich tematów a nie wchodzi w nie :D. Skoro wchodzi i komentuje to znaczy że lubi i szuka zadymki czyli ma nierówno pod czachą.