Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak tak mozna

Dziewczyna brata chce sie rzadzic w domu naszych rodzicow

Polecane posty

Gość ale pitolisz glupoty
bo akurat nie o wyczyn jakim jest zalozenie firmy chodzi a o twoje zwykle cwaniakowanie w temcie*

Gość gość
Ty jestes dziewczyno chora!!! Czy Twój brat jechał Ci tak po mężu, jak Ty mu po dziewczynie nota bene po swojej bratowej?! Problem jest głównie w Tobie a nie w niej! ,,osrany kibel" to jest faktycznie wielki problem!! Większych nie masz? W ciąży zapewne krowo nie bylas, a wiec ciąża to nie choroba, ale nie kazda kobieta się dobrze czuje! Jedna bola plecy, drugiej puchna nogi a trzeciej ciągle chce się spać! Wspolczuje tej dziewczynie... Moja koleżanka miała taka bratowa jak Ty! Buntowala braciszka, testy DNA chciała jej, i non stop kazała jej sprzątać! Mało tego swoje dzieci jej podrzucala żeby ta się ,,przyzwyczaiła"

Gość gość
Najlepiej by bylo, jakby ta dziewczyna przejrzala na oczy, wyniosla sie z tej kretynskiej rodzinki a tego c***owatego brata autorki podala o alimenty. Az mi zal tej diewczyny sie robi jak to czytam :O Nic, tylko samo zlo w niej ta szurnieta autorka widzi. Debilna rodzinka :O

Gość gość
Same brudaski i debilki rzuciły sie jak wściekłe na autorkę

Gość gość
jak osrany kibel nie jest dla ciebie problemem to nie chciałabym cie poznać. cos obrzydliwego. moze przyjmij taką mamuske. nasra ci gdzieś, jak dobrze pójdzie to może jeszcze narzyga. i nie posprząta.

Gość gość
up

Gość gość
dog niemiecki to nie jest rasa obronna.