Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceregiele

Tesciowa chce zabrac moje dziecko do siebie

Polecane posty

Gość kuczorek
my całe szczęście nie musieliśmy mieszkać nigdy z rodzicami, ale... Jak czasem zostawaliśmy na noc, synek sie obudził, to ona z dołu biegła i dosłownie nam go wyrywała z rąk! I kłóć się tu z babą o drugiej w nocy, jak dziecko C**płacze. Efekt był taki, ze na noc nie zostawaliśmy. A Ty autorko po prostu zajmij się synkiem- w końcu jesteś jego mamą. Takie zapędy ucinałabym w zarodku. Moja teściowa często się pyta dlaczego jej synka nie zostawimy- ale czy to rzecz, zeby jej zostawiac? Zabawka jakas? Nie mamy takiej potrzeby- jak gdzieś chcemy wyjsć mamy opiekunkę. A zarówno teściow jak i moich rodziców często odwiedzamy cała trójką- i naprawdę nie rozumiem do dzisiaj dlaczego teściowa tak sie burzy, ze SAMA z synkiem zostac nei może...Po cholere??

Gość gość
Wiesz co, tak jechałam po Twojej teściowej, że takie sa teściowe,ale ona przez tą chorobę i niedowład chce być potrzebna. odmów jej grzecznie i bądź dla niej miła ale stanowcza- jeśli jest wredna to takie zachowanie jeszcze bardziej ją zdenerwuje. A może być tak, że chce dobrze i trzeba jej wyperswadować co jest dobre