Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vancoder

Podoba mi się cholernie kolega kolegi

Polecane posty

Gość vancoder

Ale jest tyle przeszkód, żeby go poznać, że ;O. Widziałam go na fejsie kolegi, pisał mu komentarze i z ciekawości weszłam w jego profil. I..... oooj. Cudowne zdjęcia (nie! wcale nie jest jakiś przystojny; ba, on jest rudy, z dłuższymi włosami! po prostu ma ciekawą urodę+styl, że baardzo mi się podoba - a u mnie to rzadkie), a wpisy... serio inteligentne, jak na fejsa, niektóre bardzo śmieszne. Nie wiem, generalnie on + jego styl pisania wywołują u mnie mega pozytywne odczucia. No, ale przeszkody; -pretekst do jakiegokolwiek kontaktu? NO JAKI? sami wiecie... -ten mój kolega nieźle go zna, pracował z nim w jednej firmie parę lat temu.. kiedyś jak u niego byłam i akurat przeglądał wpis gdzie ten facet go komentował, to zapytałam od niechcenia"o, co to za gość?" a on wielki uśmiech i mówi 'a taki fajny gostek, pracowałem z nim kiedyś, ale wyniósł się do Berlina dwa lata temu' ..no właśnie.. do Berlina. Często zaglądam na jego fejsa i często o nim myślę. Nie, nie powiem, że się zakochałam, ale z pewnością.. gostek mnie zaintrygował. Kiedyś miał wpis że jedzie z naszego miasta z powrotem do Niemiec i może podrzucić jakąś osobę. Ale by było fajnie.. ale nie planowałam jechać do Niemiec, a też na siłę nie będę tego robić. Poza tym chciał zabrać głównie kogoś kogo zna. Macie jakieś pomysły? Co z tym zrobić?

Gość gość
a nie możesz temu koledze który go zna cos powiedzieć?

Gość vancoder
ten kolega też się wyniósł.. na wyspy, i mam z nim teraz słabszy kontakt. Poza tym - co on tu pomoże - 'podobasz się mojej koleżance, no ejj pogadaj z nią'. No błagam :)

Gość vancoder
up, ludzie, more suggestions?

Gość gość
po co se glowe zawracasz jakims nieznanym facetem . Znajdz sobie na miejscu kogos

Gość vancoder
Nie zawsze 'ktoś na miejscu' Ci się ma spodobać. Mi się malo który facet podoba, a ten.. ten podoba mi się dosłownie w 100 %. Poczucie humoru i gust muzyczny mamy ten sam nawet. Naprawdę fajnie byłoby go bliżej poznać - po prostu zobaczyć, jak się ma real do 'osobowości' na facebooku.

Gość gość
No cóż, raz się żyje, napisz do niego.

Gość vancoder
Cóż, on sam pisał w jakiś komentach z ludźmi, że dla niego to nie jest fajne jak ktoś kogo nie zna pisze ot tak do niego na fejsie..

Gość gość
E, chyba się już asekurujesz. No to sobie zostań z marzeniami o nim.

Gość vancoder
No może trochę. Ale co mam mu niby napisać w wiadomości? :) sytuacji nie ułatwia fakt, że mam pół-fikcyjne konto - nic praktycznie na nim nie mam (i nie chcę mieć), założyłam fejsa głównie po to żeby być w grupie na studiach + czasami powymieniać wiadomości z kilkoma znajomymi. No, ale strzelajcie propozycje, co by mu można napisać ;)

Gość pan_penoooo
napisz mu że go kochasz i czy już jestes upowazniona by sie z nim przespać :)))

Gość gość
hmmmm może nawiaz do czegoś co on lubi i powiedz że jesteś kumpelą tego twojego przyjaciela ?

Gość robertoadavi
Powiedz ze zrobisz mu loda. Pomoze.

Gość gość
i tak ciem nie zechce

Gość gość
Myślę, że musisz zrobić to inaczej. Co ci da pisanie z nim, zakładając, że się odważysz a on ci odpisze i nawiąże się jakaś nić porozumienia??? Nie za wiele... myślę, że jedyny sposób to pojechać z koleżanką do Berlina na kilka dni pozwiedzać, np. na stopa albo jakimś tanim autokarem, zaplanuj wyjazd, ale nic nie mów komu dlaczego, spytaj się tego kolegi, czy nie zna kogoś kto mieszka w Berlinie i mógłby polecić nocleg albo oprowadzić po mieście. Innej opcji nie widzę, trzeba iść na całość, ale nie nastawiać się, ze to dla niego i nie robić wielkich nadziei, bo w końcu go nie znasz, może na żywo nie jest tak fajny albo okaże się dupkiem? Z takiego pisania przez fejs nic ci nie przyjdzie, bo będzie to tylko pisanie takie pitu pitu

Gość vancoder
Masz właściwie rację. Tylko w realu mogę zobaczyć jaki naprawdę jest. Jak będę z nim tylko pisać to niewiele więcej mi to da... Pomyślę, planowałam nawet kiedyś z kolegą wojaż po krajach m.in niemieckojęzycznych :D

Gość gość
to ja trzymam kciuki, żeby kolo okazał się tak fajny jak na facebooku

Gość darkPassenger
Oj, jak ja bym chciał żeby jakas laska tak za mną szalala nawet mnie nie znając :P

Gość vancoder
o jezusicku! wysłałam mu przypadkiem zaproszenie do znajomych i zaczęłam go obserwować; nie wiem jak to zrobiłam, ale siedziałam na ipadzie, więc może się kliknęło? Albo facebook zrobił to za mnie, zaaferowany tym, że lubię owego pana przeglądać :D. W każdym razie - news - po świętach gościu odwiedza moje miasto! :D i pyta znajomych, kto wyskakuje z nim na kawę...

Gość gość
up... był w Krakowie, ale nie miałam pojęcia gdzie.. :| no i generalnie dupa troszkę.