Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój żonaty facet niechętnie rozmawia ze mną o żonie

Polecane posty

Gość gość
A to przepraszam, od czego mają żony ? Żony to jakieś istoty z innej planety które się nie bzykają?

Gość gość
Taaaaa, i taki mąż ryzykuje niczemu winne dzieci i rodzinę dla jakiejś przyjemności i wrażeń. Ciekawa teoria.....

Gość gość
gość Tak, długo śledzisz watek i wiem z doswiadczenia ze jesli mnie cos nie tyczy nie udzielam sie tak ochoczo Sherlocku-powtarzasz sie czyzby argumenty sie skonczyly x Temat interesuje mnie z innego powodu niż ten, który wynikałby z faktu, że jestem żoną lub kochanką. Co do tego, że jestem kochanką się mylisz (i to chyba widać po jednej z moich ostatnich wypowiedzi), podobnie jest z byciem żoną. A czy mnie temat dotyczy? Pewnie tak. Ryzyko zdrady dotyczy każdego.

Gość gość
jesli zdradza, to znaczy ze jest cos nie tak w zwiazku i siedzi tylko dla rodziny, kredytów, dzieci, wspolnego konta i wielu innych rzeczy- nie opowiwadajcie że facet kocha zone skoro ją zdradza- nie kocha! kocha tylko wyprane skarpetki i ugotowany obiad....

Gość gość
ta ułomna to ze specjalnej

Gość gość
ona jest i żoną na papierku i kochanką żonatego,taki szczurek

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Taaaaa, i taki mąż ryzykuje niczemu winne dzieci i rodzinę dla jakiejś przyjemności i wrażeń. Ciekawa teoria..... x Oczywiście możesz mieć inne zdanie, choć jest ono dość ryzykowne. Twój żonaty kochanek Cię bardzo kocha, ale jesteś dla niego warta mniej niż kredyt.

Gość gość
gość ona jest i żoną na papierku i kochanką żonatego,taki szczurek x zapomniałaś tylko dodać, że tym żonatym jest Twój mąż (skoro tak dobrze znasz mój życiorys to na pewno to wiesz ;)).

Gość gość
Kto tam wie, może niedługo mężowie zaczną jeździć samochodami z dziećmi na pokładzie bez zapiętych pasów i 260 km/h . Ot tak dla przyjemności i wrażeń - bo lubią :)

Gość gość
To przykre że kochanki i ze tak lecą na każde skinienie...Sama jestem kochanka żonatego - coraz mniej w tym szczęścia, a coraz więcej goryczy...

Gość gość
Mój kochanek nie ma żadnych kredytów. Ale ma dzieci. I to akurat wiem, że jestem dla niego warta mniej niż jego dzieci.

Gość gość
idzcie juz spac- bo nigdy sie nie zgodzicie w tej kwestii- zawsze beda zdradzane zony i kochanki.Nie zmienicie tego, wiec....do spania:p

Gość gość
d***** myślą c**ą bezwstydne szmaty,jakie zasady wpajają dzieciom takie s****wa?

Gość gość
tylko gentelman nie mowi o zonie o ile kochanka jest na poziomie,ale to rzadko sie zdarza,najczesciej sa to wywłoki

Gość gość
gość Mój kochanek nie ma żadnych kredytów. Ale ma dzieci. I to akurat wiem, że jestem dla niego warta mniej niż jego dzieci. x A mimo wszystko uważasz, że jesteś warta więcej niż matka jego dzieci? Gratuluję logiki. Niech zgadnę: on tak twierdzi, a Ty w to uwierzyłaś... x x x I słowo wyjaśnienia: nigdzie nie napisałam, że zdrada nie jest związana z jakąś "chorobą" w małżeństwie. Jest wręcz przeciwnie, ale także nie jest tak, że ta choroba zawsze jest zawiniona przez żonę (mogły zmienić się oczekiwania męża, na co żona wpływu nie ma).

Gość gość
Pytanie z innej beczki. Czy facet który zdradza kocha swoją żonę? Bo to że nie kocha kochanki już ustaliliśmy.

Gość gość
x A mimo wszystko uważasz, że jesteś warta więcej niż matka jego dzieci? Gratuluję logiki. Niech zgadnę: on tak twierdzi, a Ty w to uwierzyłaś... x Jeśli jest więc warta mniej niż jego dzieci i mniej niż matka jego dzieci a jego żona to powstaje zasadnicze pytanie: Na cholerę mu ta trzecia?

Gość gość
nie kocha i często nawet nie pożąda. I skoro ustaliłyscie ze nie kocha kochanki, to tyle plus ze przynajmniej jej pragnie

Gość gość
No wszystko to jakieś pokręcone. Mąż kocha żonę, ma z nią dzieci, które też kocha nie chce ich stracić ani ranić, ma wspólny kredyt, kochanki nie kocha no to po co z nią jest?

Gość gość
gość x A mimo wszystko uważasz, że jesteś warta więcej niż matka jego dzieci? Gratuluję logiki. Niech zgadnę: on tak twierdzi, a Ty w to uwierzyłaś... x Jeśli jest więc warta mniej niż jego dzieci i mniej niż matka jego dzieci a jego żona to powstaje zasadnicze pytanie: Na cholerę mu ta trzecia? No właśnie. Na cholerę mężowi kochanka, która jest g***o warta? A na pewno mniej niż jego żona i dzieci? Hę?

Gość gość
BTW gdyby mąż szukał odskoczni i wrażeń to poszedłby do burdelu. Profesjonalna obsługa i pełna dyskrecja.

Gość gość
gość Pytanie z innej beczki. Czy facet który zdradza kocha swoją żonę? Bo to że nie kocha kochanki już ustaliliśmy. x A to już dyskusja nie dla mnie. Pytanie tak samo trudne jak to czy można kochać dwie kobiety jednocześnie. A może są tacy, którzy nie potrafią kochać i liczy się tylko zaspokojenie potrzeb? (seksualnych u kochanki, innych, życiowych u żony). x Poza tym ja pisałam tylko o takiej sytuacji w której żonaty nie odchodzi od żony, tylko przy niej pozostaje.

Gość gość
No właśnie. Na cholerę mężowi kochanka, która jest g***o warta? A na pewno mniej niż jego żona i dzieci? Hę? x Na to pytanie już odpowiadałam :). Tu nie jest istotne, która jest więcej warta. Ważniejsza jest ta, z którą będzie żył.

Gość gość
gość BTW gdyby mąż szukał odskoczni i wrażeń to poszedłby do burdelu. Profesjonalna obsługa i pełna dyskrecja. x I ma płacić za coś co może dostać za darmo? I to całą serię? To ten sam, który nie odejdzie od żony bo boi się kredytu? :D

Gość gość
Czy w takim razie mąż odszedłby od żony do kochanki gdyby nie było w małżeństwie dzieci? Moim zdaniem tak. Znam 2 takie przypadki.

Gość gość
Czy mąż dostaje u kochanki sex za darmo to ja bym się kłóciła. Często właśnie z powodu faktu, że on jest w małżeństwie a kochanka wolna przekupuje ją prezentami, spłatą czynszu za mieszkanie, czy ratami za samochód. Nie spotkałam się z sytuacją żeby żonaty facet nie szastał pieniędzmi przed kochanką. Wręcz przeciwnie, szpanować kasą na wstępie musi aby ona została kochanką. Oj mało wiecie kobietki.

Gość gość
gość Czy mąż dostaje u kochanki sex za darmo to ja bym się kłóciła. Często właśnie z powodu faktu, że on jest w małżeństwie a kochanka wolna przekupuje ją prezentami, spłatą czynszu za mieszkanie, czy ratami za samochód. Nie spotkałam się z sytuacją żeby żonaty facet nie szastał pieniędzmi przed kochanką. Wręcz przeciwnie, szpanować kasą na wstępie musi aby ona została kochanką. Oj mało wiecie kobietki. x Nie mało wiemy, tylko pisałyśmy o "byciu kochanką", a nie o posiadaniu sponsora.

Gość gość
Ale w dzisiejszych czasach bycie kochanką = posiadanie sponsora. Taki facet zawsze pomaga kochance finansowo. Czy wy myślicie że on jeździ tylko na darmowe bzykanko?

Gość gość
gość Czy w takim razie mąż odszedłby od żony do kochanki gdyby nie było w małżeństwie dzieci? Moim zdaniem tak. Znam 2 takie przypadki. x Ja znam całkiem sporo sytuacji, w której mąż odszedł do kochanki nawet gdy były dzieci. Moja teoria dotyczy tylko sytuacji, w której mąż zostaje z żoną. Nigdzie nie stwierdziłam, że mąż kocha żonę, a nie kocha kochanki. Możliwe są pewnie wszystkie możliwe konfiguracje uczuć.

Gość gość
No to logiczne. Kochanek zawsze płaci za obiad w restauracji, nocleg w hotelu, zakupy , niektórzy jak mają kasę to kupują jeszcze więcej. Ale zawsze taki gość płaci. Niektórzy z nich mówią że to nie "sponsoring" a "wdzięczność".