Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój żonaty facet niechętnie rozmawia ze mną o żonie

Polecane posty

Gość gość
A ty znowu z tą Hanką. Ale musiała twojego starego nieźle obrobić.

Gość gość
"żona nie wie,ale wiedzą znajomi" no tak..na pewno jej nikt nie doniósł.. tak z kochanką się wychodzi na miasto,moze się udaje "kolege i kolezanke",ale na pewno nie wychodzi się jak z kobietą-czyli za reke,czule obejmujac itd. i tego nam tutaj nie wmówisz. no chyba,ze zona jednak wie? mzoe spacerujecie u niego pod domem objęci?:)

Gość gość
blabla bla bla bla kochanki to MASOCHISTKI. i tyle w tym temacie..zaczynają temat żony,bo chcą słuchać o niej-najlepiej złe rzeczy,ale dobra niech będą nawet dobre.. przecież to masochizm emocjonalny?

Gość gość
hmm mnie mój żonaty misio..też nie opowiada o żonie :( udaje,że jej nie ma.

Po co ich zmuszać. Kobiety tez nie o wszystkim chcą mówić. Zresztą, może oni maja na tyle "klasy" aby o niej w ogóle nie mówić, niż jakby mieli mówić źle, prawda? To tez trzeba docenić.

Gość gość
ja nawet nie pytam, ne interesuje mnie to

Gość gość
gość No wlasnie, bo ja nie wierze ze zona nie wie!!!! Preciez to widac jak na dloni, wystarczy popatrzec na usta rozcalowane .. ale jej wygodnie, ma kase, dom, ludzie nie gadaja no i pozory wazne x x x x x Pewnie, żonie jest dobrze i wygodnie, a ty siwiejesz i łysiejesz ze złości, w święta usychasz z tęsknoty, a niebawem zgnijesz z zawiści ibędziesz śmierdzieć na kilometr jakby ci ktoś wylał pomyje na łeb :D:D:D

Gość gość
A ty znowu z tą Hanką. Ale musiała twojego starego nieźle obrobić. _______ Nie obrobić, bo który facet by się dał omotać głupiej szkapie, tylko zdążyła zrobić z siebie niezłe pośmiewisko i to zarówno wsród całej rodziny jak i wszystkich znajomych, a poźniej łaziła nadąsana i żaliła się wszystkim, że ją skrzywdził robiąc wielką nadzieję, bo myślała, że pozwoli aby Hania zrobiła mu dobrą laskę, a on głośno pierdnął już w momencie, gdy dobierała się do jego rozporka i poszedł sobie dalej. :D

Gość gość
Pośmiewisko na twojej wsi? no nie przesadzaj. tam sama patologia.

Gość gość
ja nie wiem co robic, wchodzic w to czy nie

Gość gość
tak mysle ze temu facetowi jest wtedy super, bo ma jakby dwa zycia tzn jedno to stabilne z rodzina i drugie- taka rozrywke z kochanka. Ale nie wiem czy mi by to wystarczalo tzn spotkanie raz w tygodniu, smsy, rozmowy, czy czegos by jednak nie brakowalo, tego normalnego wlasnie zycia, nie wiem czy mozna tak na dystans do tego podejsc...

Gość gość
no i potem to planowanie spotkan, jak to ma wygladac, facet dzwoni i mowi kiedy moze? i ja bym sie miala od razu zgodzic , bo on przeciez nie moze kiedy indziej? to by mnie chyba wkurzalo, jak to by moglo wygladac?

Gość gość
Pośmiewisko na twojej wsi? no nie przesadzaj. tam sama patologia. _________ Uuuu popędzili cię z widłami i poszczuli psami, gdy zasnęłaś w rowie krótko po przybyciu z " wielkiego miasta ", żeby jak suka warować pod jego baramą? :D

Gość gość
moze napiszcie jak to u was wyglada?

Gość gość
i kolejna kwestia- czy dostajecie cos od kochankow, kwiaty, prezenty, kase? Bo to juz chyba by byl sponsoring nie?

Gość gość
hmm mnie mój żonaty misio..też nie opowiada o żonie udaje,że jej nie ma.""" a nie ma jej? naprawdę??? on udaje ,ze jej nie ma?? to jest opinia kochanki dlaczego żonaty facet idzie w zaparte,że nie ma kochanki by zdradzać,trzeba być wyzutym ś****wem

Gość gość
Odpowie ktos na moje pytania i dylematy?

Gość gość
ja tak ostro tego nie oceniam, bo wiem ze roznie bywa moja przyjaciolka ma chore dziecko, kredyt na dom, wygodę bo facet pomaga i tylko sexu nie ma, bo on jest troche c***a i co ma sie rozwiesc z powodu sexu i to wszystko zostawic? Bo ja uwazam ze chyba nie!

Gość gość
ona mi sie zwierzyla ze od kilku miesiecy ma dobrego znajomego, maz nic nie wie bo ona to ukrywa, widuja sie rzadko ale sex juz byl i co? Ja jej nie potępiam, sama nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji.

Gość gość
Kiedy pytam o nią to ucina temat. Zachowuje się tak jakby ona nie istniała. Wszelkie rozmowy na ten temat kończą się zmianą tematu. Też tak macie? * g***o cię obchodzi jego żona! ******cz ma świadomość ,ze robi wielkie świństwo nie tylko zonie spotyka się przecież z d*****,na k***wstwo, więc tematu o żonie nie może być...

Gość gość
no chyba wlasnie tak, ma swiadomosc ze zle robi i mu wstyd. A co myslisz o powyzszej sytuacji?

Gość gość
co byś zrobiła w takiej sytuacji? Zrezygnowala w wieku 36 lat z sexu czy szukala kochanka?

Gość gość
a dlaczego z męzem seksu nie ma?

Gość gość
mowi ze on nie chce, podobno sie wypalil itp itd, rzmowy nic nie daly

Gość gość
ona przypuszcza ze kogos ma

Gość gość
to nich się rozwiedzie z wypalonym męzem, bo na co jej taki mąż, który może a nie chce i wtedy niech się bzyka z kim tylko chce

Gość gość
powód rozwodu - brak seksu ze strony męża i oczywiście rozwód z jego winy

Gość gość
ale czytalas jaka jest sytuacja? maja bardzo chore dziecko

Gość gość
dodatkowo ona jest bardzo wrazliwa, rodzinna... w sumie trudna sytuacja, ja jej radze kochanka choc wiem, ze to naganne.