Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_Bagda

Przyciągam niegrzeczych facetów nawias wykrzyknik nawias

Polecane posty

Gość Magda_Bagda

Nie mogę znaleźć dobrego faceta, tylko zawsze przyciągam bardzo przystojnych drani. Szaleją za mną. Dlaczego takich przyciągam? Nie ubieram się wulgarnie!

Gość Magda_Bagda
Nie mówię też wulgarnie :/

Gość gość
Moze chca sie ustabilizowac i jestes dla nich odpowiednia kandytatka

Gość Magda_Bagda
Ustabilizowac? Dranie nigdy nie chcą się ustabilizowac bo oni nigdy nie mogą sie zmienic na lepsze :/

Gość gość
to przyciągnij grzecznego i miłego jak ja

Gość ten porządny
a ty oczywiście z każdym z nich poszłaś w tango, prawda? i teraz szukasz porządnego :D idź w cholere, lampucero :D

Gość Magda_Bagda
Nie poszłam z żadnym w tango

Gość Magda_Bagda
Przyciągnęłabym grzecznego i miłego, gdybym takich przyciągała.

Gość gość
nieprzyciagnęłabyś bo by wkońcu w pysk od debila dostał a ty bys go zostawila proste

Gość ten porządny
chcesz powiedzieć, że nadal jesteś dziewicą niepokalaną? :D

Gość Magda_Bagda
Współżyłam z jednym facetem, gdy byłam w dwuletnim związku

Gość pluto20
Bo dranie maja to do tego , ze sami wyrywaja kobiety , natomiast mili czekaja az ktos ich poderwie bo sa niepewni itd.

Gość gość
nieprzyciagnęłabyś bo by wkońcu w pysk od debila dostał a ty bys go zostawila proste

Gość Magda_Bagda
" pluto20 Bo dranie maja to do tego , ze sami wyrywaja kobiety , natomiast mili czekaja az ktos ich poderwie bo sa niepewni itd. ". No właśnie. A ja jestem zbyt nieśmiała, by sama poderwać miłego faceta. A oni zazwyczaj też są nieśmiali i jak się spotkają takie dwie nieśmiałe osoby to się nie umieją ze sobą związać, bo każdy z nich boi się zrobić ten pierwszy krok.

Gość gość
np ja chyba jestem miły myśle że tak ale juz sfazowany niby umeczylem kilka podrywuw bez skutecznie przy ostatnim 10 minut sie nasiłe meczylem wrecz ;/ mili musza byc sami i wd***e stym wszystkim.

Gość gość
czyli jaki wniosek ładna kobieta bedzie miec zarabisty sex może z miłym może nie a niesmiały bedzie siedział na babskim forum z czasem wszystko majac gdzieś robiac bedy z czasem mozna jeszcze gorzej skonczyc itp

Gość gość
mam około 20 i co ani sie niecałowałem ha ha teraz na upartego szukam kobiety oczywiście sylwester będe sam studniówke takze i znowu depresja urośnie

Gość gość
ale praktycznie nieklne wogule , niestosuje żźadnych podrywuw chce normalnie pogadac . ale jak widac robie błedy i głeboko w d***e mnie kobiety maja choćb ym był niewiadomo kim

Gość Magda_Bagda
Ale ja też będę samotna, bo co mi po związku z draniem, który myśli tylko o tym by mnie rżnąć?

Gość Magda_Bagda
Nie zmieniaj się, bądź miły, może w końcu na ciebie trafię ;)

Gość pluto20
magda mam duzo kumpli wlasnie takich drani , oni maja to do tego ze nie przejmuja sie zbytnio porazkami , wyrywaja kazda napotkana kobiete i to bez problemu , najczesciej chodza grupami. Fajnie bym draniem jednym slowem , gorzej byc tym milym wlasnie , bo ma sie pod gorke. Sam mysle nad zostaniem takim draniem co sam wyrywa kobiety , mam juz dosyc bycia milym chlopcem.Wole byc typem pewnym siebie i bawic sie wspolnie z kobietami.

Gość gość
hymm przynajnie ci sie nudzic niebedzie bedzie kase nosił coci wiecej do szczęścia potrzebne niesmiały debil który niejest przystojny albo jest ale wali błedy ;/

Gość Magda_Bagda
Pluto, może dla drania to jest fajne, ale dla mnie to wcale nie jest fajne O.o

Gość Magda_Bagda
Sama zaczynam trochę bawić się takim jednym draniem. Ciekawe czy się zakocha, czy traktuje mnie jak jedną z wielu. Ale nic więcej ode mnie nie dostanie. Taki eksperymencik. Już raz się przejechałam na związku z draniem, drugi raz nie zamierzam ;)

Gość gość
fajnie nie fajnie a np 5 lat szukania kobiet i nieznajdzenie jej to jest iście zarabiste , wkońcu lubicie dranich wiec głupot niepisz bo to sensu niema wkoncu to samiec alfa wiec z nimi byście chciały mierc dzieci itp .

Gość Magda_Bagda
"niesmiały debil który niejest przystojny albo jest ale wali błedy" Wybór pomiędzy: a) nuda b) traktowanie jak szmatę Wybieram to pierwsze ;)

Gość gość
tylko nie nie bo ja bede nudny czy jaki tam niepewny siebie a tyn se bedzie pewny siebie zwariowany to wybierzesz wiadome kogo i tyle .

Gość Magda_Bagda
Czy ty nie rozumiesz, że podrywa mnie przystojny drań, a ja mam go w głębokim poważaniu? To niby jak lecę na takich jak nie lecę?

Gość gość
nakoncu miły będzie debilem i hamem bo już go wszystko wkuża co nie polepsza sprawy i tak kończ mili chłopcy z kompleksami obrażani przez kobiety z depresja majacy wszystko gdzieś siedzacy na babskim forum codzienie kazdy topik olewany , codziene poszukiwania kobiet w necie ralu może też męczenskie podrywy ale tak g***o stego bo sie niejest pewnym siebie . gdybym miał normalny charakter to mugłbym byc fajnym gościem ale już ja mam przez głupi net miks coś podrywuw pouczone co działa z niepewnościa siebie masakra i yle .

Gość Magda_Bagda
Gościu, weź nie p*****l, tylko szukaj dalej.