Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_Bagda

Przyciągam niegrzeczych facetów nawias wykrzyknik nawias

Polecane posty

Gość gość
ehh wybieraj kogo chcesz ale na kafe niezostawaj bo niewarto . mnie już wkuza wysyłanie codzienie po 30 tekstow do kobiet z czego żadne nie odpisuja czy 5 odpisuje i poczasie żadfna niepisze już mam taki magnes silny na kobiety i harakterek .

Gość pluto20
na koncu ci mili zmieniaja sie w drani :D bo maja juz tego dosyc :) Ja np chce byc draniem i uwodzic kobiety. Cos w tym jest ze kobiety wola te czarne charaktery , dobrze zbudowany , cos w stylu gangster i fajnie jak ma tatuaze i w ogole :) Juz sie nie raz na tym przekonalem :)

Gość gość
he he ale to moje życie he he jak dranie czesto obrażaja zreszta niewszyscy ale pewnie niektórzy tych miłych i słabych to im sie ak w klepkach po przestawia i choc potem beda silni to tak już dziwni umnie narazie tak jest . i se bede pisał ;)

Gość gość
bo niemam skim pisac ani na fc ani na fotce wiec se tu bede pisał przynajmniej sie odzywasz to jest cos pieknego jak sie ktos odzywa . ja jedynie niejestem chamem bo mam takie zasady które sa bez sensu ale takie mam ehhh

Gość Magda_Bagda
Gościu, odstraszasz kobiety, bo piszesz w niezbyt ładnej formie i popełniasz błędy ortograficzne. Może to ich razi. x Pluto, dranie są do bani :)

Gość Magda_Bagda
Ale po co być chamem? Ja nie lubię nie szanować ludzi. Źle bym się czuła, gdybym miała kogoś krzywdzić ;)

Gość pluto20
juz niejedna ulegla urokowi drania , nie pisz ze sa do bani :D jeszcze nie raz spotkasz drania w swoim zyciu ktoremu ulegniesz :) Dranie poprostu umieja wyrywac ityle.

Gość gość
etam ty byś sie xle czuła boś ty dobra a własnie natym polega że kazdy chce dobra dziewczyne wiec każdy podbija a brzydki tak nie podbije bo juz naniego jakiś wzrok walnie debil czy poprostu widzi że sie kołoniej 10 szweda to poco ma podbijac i jak sie doniej przebić

Gość gość
bycie miłym to iejest fajne dla faceta kobiety jak sa miłe to im to wypada i jest to fajne facet musi być pajacem i hamem wręcz przynajmniej tak mysle

Gość gość
niestety życie jest porabane

Gość gość
kto pogada?

Gość gość
nie ty ich przyciągasz lecz ty do nich sama lgniesz, taka prawda

Gość gość
nudno mi

Gość Magda_Bagda
Jak sama do nich lgnę? To oni sami podchodzą.

Gość gość
ewnie cycki na wierzch pokazujesz ;p jak chcesz moge pogadac zawsze chetny jestem ;p

Gość gość
oni podchodzą, a ty do nich lgniesz :)

Gość gość
pewnie oni głupi tekst powiedza a ty dyskusje zaczynasz i takie sa najlepsze podrywy najgorsza jest iggnorancja

Gość gość
ja jestem ze ślaska jak niejesteś z tego wojewudztwa to trudno fajniebyloby miec sexowna kobiete

Gość Magda_Bagda
Nie pokazuje cycków, bo ich nie mam, nie ubieram się wulgarnie, tylko skromnie, a oni mnie podrywają i tak.

Gość Magda_Bagda
No do jednego przylgnęłam, ale to dlatego, że się zakochałam, później jak się już na tym przejechałam, to odrzucam kandydatów na partnera, bo takimi są tylko własnie dranie

Gość gość
podrywają bo kto wybrzydza ten zostaje potem przed kompem z łapą w gaciach

Gość Magda_Bagda
jestem z małopolski

Gość gość
bo jesteś pewnie ładna pewnie ryzy tważy fajne nogi itp i co wtym dziwnego podrywaja cie ci co maja nato odwage i tyle nic nato nieporadzisz raczej niejest łatwo swój los zmienic chocbyś nieśmiałego znalazła to on będzie sie czul jakoś wyrużniony i dumny i tak sie to źle konczy swoj do swego ciagnie .

Gość Magda_Bagda
Np. moja koleżanka jest taka, że jej nigdy nie podrywał żaden drań. W sumie żaden chłopak jej nigdy nie podrywał...

Gość Magda_Bagda
Marzy mi się dobry chłopak :( ale do takich nie mam szans :( raz próbowałam, to sie strasznie peszyl, jąkał i potem zaczął mnie ignorowac

Gość gość
wrzyć zdjecie i zachwile c***owie czemu ty a nie kolezanka he he . wszystko przez tv i internet no nie wszystko ale połowa takich problemów .

Gość gość
ja podrywam wszystkie jak leci, ładna czy brzydka, ważne aby był otwór

Gość Magda_Bagda
Był też taki jeden... dobry. Ale z kolei ja nie w jego typie, bo mimo że miły chłopak, to wolał te z większym biustem, bardziej kształtne. Mili też mają wymagania ;)

Gość gość
mily ale przystojny jak wybiera he he jedni wybieraja a ini tylko by pogadac chcieli chociaz nawet bardziej to niz spotykanie sie jesli by ci sie kobieta niepodobala .

Gość gość
magdo kiedys napewnio znajdziesz kogos fajnego kobietom łatwiej facet moze nieznajsc kobiety ale toba sie zainteresuje moze kiedys przystojny mily ;a)